Aδέσποτα και κακοί άνθρωποι

Συγνωμη αλλα εκανα οτι μπορουσα εχω και εργαστηρια τα πρωινα.Απο το σπιτι μου ειναι 20 λεπτα με τ αμαξι.Εγω δεν εχω αμαξι.Συγνωμη παλι αν σας απογοητευσα αλλα με τρομο μην μου διαλυθει στα χερια αποφασισα να τ αφησω εκει.Σε 5 λεπτα θα χω νεα του.Εχω κανει αρκετα για αδεσποτα εχω και 2 απο αυτα σπιτι μου,δεν μπορουμε και να θελουμε να τα σωσουμε ολα γι αυτο καταλαβετε οτι ηταν δυσκολη η θεση μου χθες.Και γω στεναχωρεθηκα ποσο μαλλον που το ειδα και δεν ακουσα την ιστορια απο καποιον αλλο.Πιστεψε με αν γινοταν να κανω κατι παραπανω θα το εκανα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ σίγουρα μερικές φορές παρουσιάζονται κάποιες δύσκολίες, απλώς πες μασ νέα σύντομα, έχουμε πολύ αγωνία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις εμαθα νεα:το γατι δεν ειναι πουθενα η το μαζεψανε καλοι ανθρωποι η....Τους εβαλα να ψαξουν και στους καδους.Δεν ητανε εκει.Μακαρι να ειναι το 1ο.

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Κριμα το καημενο.
Βασανιστηκε πολυ!:(

Δεν νομιζω να το μαζεψανε, τα συμπτωματα που περιγραφεις ειναι προ του θανατου, τα εχω δει σε γατα και ειναι ζητημα να εζησε καμια ωρα ακομη... ακομα κι εγω που την πηγα σε κτηνίατρο , ειχε πεθανει ενω περιμεναμε να ερθει...5 λεπτα πριν ερθει συγκεκριμενα.. Η υποθερμία, η κοφτη αναπνοη, το να εχει αφησει τα κακα της δειχνουν μεγαλο προβλημα...μονο αν μπορουσες αμέσως να την πας ισως κατι γινοντανε...αλλα δεν μπορουμε να τα σωσουμε ολα εχεις δικιο.. οτι μπορουμε κανουμε...

Αλλη φορα να μη ντρεπεσαι να ξυπνας κτηνιατρο κι αν εχεις μονο τη δικια σου, να, παρε ακομα εναν να ξυπνας, το ψωρογατο ειπε οτι ειναι φοβερος.

Αν εχεις μια μπλουζα η ενα παλτο η ενα σεντονακι της κρατας το κεφαλι και την σερνεις επανω μαλακα για να την μεταφερεις σε κτηνιατρο
Σκουρας Αγγελος
Είναι στην κυριολεξία ένας "Άγγελος"!
(Ωράριο:9.30-1.00 & 6.00-8.30 εκτός Σάββατου & απογεύματος Τετάρτης)
Κοραή 11-13,Πάτρα πλάι στο Αγ.Αντρέα την εκκλησία
Τηλ:2610 314.442,Οικ:2610 344.563,Κιν:6977 886.171

AX σ ευχαριστω για το κιν και τις συμβουλες σου.....Αν ξαναδω τπτ τωρα ξερω τι να κανω,κριμα να μην το ξερα χθες....

Εκανες αυτο που μπορουσες. Μη νιωθεις ασχημα. Πιθανοτατα και να τη πηγαινες να μη γινονταν πολλα. Αυτα που σου ειπε η Yasmin ειναι γεγονος. Δεν θα αντεξε πολυ
Κριμα η καημενουλα
Στην επαρχια δυσκολα βρισκει κανεις γιατρο βραδυ. Ο πιο πανω εχει κινητο (εδω δεν το δινουν καν!!!). Αχρειαστο να ειναι αλλα καλο ειναι να υπαρχει

www.tothemaonline.com/filozooi/dili...vaste-ta-sygglonistika-logia-tis-idioktitrias
Ποσο κενοί και απαίσιοι ανθρωποι. Και ποσο μπορει να αδιαφορούν για τον πόνο των άλλων. Τι πραγματικά εχουν να κερδίσουν; Με ποιο δικαίωμα; Η οργή ειναι τοσο μεγαλη αλλα οι φιλοζωοι τοσο λίγοι. Και να μην ξερεις και ποιος το εκανε για να τιμωρηθεί οπως του αξιζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο χειρότερός μου εφιάλτης είναι αυτός, έχοντας κι εγώ ζωάκια στην αυλή..Όσο και να έχουμε πάρει τα μέτρα μας και να θεωρούμαι ότι δεν απειλούνται, πως μπορείς να ηρεμήσεις με τόσα που ακούς να συμβαίνουν κάθε τόσο...Εύχομαι να μη μας συμβεί ποτέ κτ τέτοιο, δε ξέρω πως θα το αντέξω...
Και με την ευκαιρία θα αναφερθώ σ΄ένα περιστατικό που μου έτυχε μόλις χθες..στην παραλία. Έρχονται που λέτε δύο κυρίες με έναν τρίποδο σκύλο και κάθονται ακριβώς δίπλα μας..Φαινόταν αρκετά περιποιημένος, με λουρί και πολύ δραστήριος. Σκέφτηκα κι εγώ μπράβο στους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και χειρούργησαν το σκύλο και τον έσωσαν πιθανώς μετά από κάποιο ατύχημα...Πιάνοντας την κουβέντα, αφού ήταν και πολύ κοινωνικές οι εν λόγω κυρίες, μας είπαν ότι το σκυλί το έχουν μόνιμα εκεί στο εξοχικό τους και όσο λείπουν (άγνωστο για πόσο μεγάλο διάστημα) το δένουν με αλυσίδα..αυτό το κακόμοιρο λοιπόν κάποια στιγμή πέρυσι τύλιξε λέει την αλυσίδα στο πόδι του και "του πεσε" λέει το πόδι από μόνο του..δεν το πήγαν καν στο γιατρό, αφού είδαν ότι επέζησε και μάλιστα απορούν πως τα καταφέρνει ακόμη και ζει...Φρίκη; Στο τέλος για να μου δείξουν πόσο "φιλόζωοι" είναι μου είπαν ότι έχουν και γάτα, η οποία όμως δυστυχώς γέννησε τέσσερα γατάκια, που μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τα "ξεφορτωθούν". Προσπάθησα γενικά να τους μιλήσω με ψυχραιμία και λογική τόσο για το σκυλί όσο και για τα γατιά αλλά μάλλον σε τοίχο μιλούσα...Τι να σχολιάσεις τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αστα να πανε. Τι το θελουν το σκυλάκι; Σιγουρα ευτυχισμένο δεν ειναι. Κι που να αλλάξεις μυαλά στο καθε ´ζώο ´ που υπαρχει στον κοσμο. Εύχομαι καποτε να νιώσουν τον πόνο που νιώθουν αυτες οι ψυχουλες

Συνγατόφιλοί μου είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία αυτές τις μέρες. Που λέτε χρειάστηκε να νοσηλευτεί συγγενικό μου ηλικιωμένο πρόσωπο σε δημόσιο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας και παράλληλα διαγνώστηκε και μία σοβαρή δερματική μόλυνση, ο δε επιμελητής....ιατρός , μας ρώτησε αν στο σπίτι που μένει ο ασθενής κυκλοφορούν γάτες, του εξηγήσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν κυκλοφορούν, αλλά όντως στην αυλή και στη γειτονιά ευρύτερα υπάρχουν αρκετές γάτες, τις οποίες και ταίζουν οι δικοί μου, οπότε περνούν αρκετό χρόνο στην αυλή..και o γιατρός μας είπε τη χαρακτηριστική φράση: "οι γάτες θα πρέπει να απομακρυνθούν, εξολοθρεύστε τις..!!!". H τραγική ειρωνία ήταν ότι η διάγνωση ήταν εσφαλμένη και αποδείχτηκε με εργαστηριακό έλεγχο ότι η μόλυνση του ασθενή μας δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε μπορεί να μεταδοθεί από γάτα...Μάλλον αναβιώνει ο Μεσαίωνας..δε ξέρω πως να το σχολιάσω διαφορετικά...:wall:

Τελευταία επεξεργασία:
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ... :(

Εδώ μάλλον πάει το "καληνύχτα τεφάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα ξεκολλήσει ποτέ"... :/:

H τραγική ειρωνία ήταν ότι η διάγνωση ήταν εσφαλμένη και αποδείχτηκε με εργαστηριακό έλεγχο ότι η μόλυνση του ασθενή μας δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε μπορεί να μεταδοθεί από γάτα
Αυτό ήταν το ένα από τα "εσφαλμένα".
Το άλλο, είναι οτι ο ίδιος μάλλον, παρά οι γάτες χρειάζεται επειγόντως αν όχι μια "εξολόθρευση" του ηλίθιου εγκεφάλου του, τουλάχιστον του πτυχίου του.

Ναι βρε παιδιά, έτσι ακριβώς είναι..μέσα στον πόνο μου για τον άνθρωπό μου (την καλή μου γιαγιάκα συγκεκριμένα), με ξένισε τόοοσο πολύ η στάση του, δεν περίμενα ποτέ από έναν γιατρό εν έτει 2014 να ακούσω κάτι τέτοιο...Δεν τον άφησα έτσι βέβαια, την επομένη πήγα με μία φίλη κτηνίατρο και με το που είδε το πρόβλημα της γιαγιάς κατάλαβε αμέσως ότι δεν είχε να κάνει με μόλυνση από ζώο, κι έπειτα από λίγες ώρες βγήκαν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο και πιστοποιήθηκε αυτό. Τον έβαλε στη θέση του κανονικά πάντως η κτηνίατρος, αφού του είπε ότι το ζήτημα είναι να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγειινής κι ότι από τη στιγμή που γίνεται αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι οι αδέσποτες γάτες πηγή μόλυνσης, το αντίθετο μάλιστα..ειδικά οι γάτες είναι από τα πλέον καθαρά ζώα...Κι αυτός φυσικά δεν είχε κανένα επιχείρημα μετά....................

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back