Aδέσποτα

Drusilia, αναφέρομαι στη δαρβίνεια φυσική επιλογή...
Τελοσπάντων κορίτσια, κακώς που μίλησα γιατί κανείς μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τις προθέσεις μου όσον αφορά σε αυτά που γράφω. Δικό μου το λάθος. Προτιμώ να μην συνεχίσω τη σκέψη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η θα κανουμεμια αποστολη να μαζεψουμε λεφτα και να ανεβει ενας κτηνιατρος στο χωριο και θα κανει μαζικες στειρωσεις η θα νοικιασουμε ενα βαν και θα μεταφερουμε τα ζωακια στο πησιεστερο φιλοζωικο συλλογο που εχει κτηνιατρο και θα τα στεριρωσουμε εκει.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελοσπάντων κορίτσια, κακώς που μίλησα γιατί κανείς μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τις προθέσεις μου όσον αφορά σε αυτά που γράφω. Δικό μου το λάθος. Προτιμώ να μην συνεχίσω τη σκέψη μου.

Μα κι εγώ στην δαρβίνεια αναφέρομαι, υπάρχει και άλλη;

Ηθελα να πω οτι επειδή τα ζώα αυτα για χιλιάδες χρόνια ήταν κοντά στους ανθρώπους έχουν αναπτύξει άλλα χαρακτηριστικά απο αυτά που χρειάζονται για να επιβιώσουν μονα τους στη φύση. Δεν μπορεις απλα να πεις τα ξαμολάω στο βουνό και θα επιβιώσουν. Οι γάτες μπορει, είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλοι κηνυγοι. Για τα περισσότερα σκυλια αμφιβάλω ομως.

η θα κανουμεμια αποστολη να μαζεψουμε λεφτα και να ανεβει ενας κτηνιατρος στο χωριο και θα κανει μαζικες στειρωσεις η θα νοικιασουμε ενα βαν και θα μεταφερουμε τα ζωακια στο πησιεστερο φιλοζωικο συλλογο που εχει κτηνιατρο και θα τα στεριρωσουμε εκει.....

Βάλια, αν υποθέσουμε οτι προσπαθούμε να οργανώσουμε μια τέτοια επιχείρηση στην περιοχή σου, πιστεύεις θα είχε επιτυχία;
Πόσα περίπου σκυλάκια αδέσποτα υπάρχουν; Είναι άγρια; Υπάρχει κάποιος κτηνιατρος στην περιοχή να κάνει τις στειρώσεις;
Υπάρχει κάποιος ενήλικος, οι γονείς σου ας πούμε, που θα θέλαν ίσως να βοηθήσουν στο να οργανώσουμε κάτι τέτοιο; Κάποιος φιλοζωικός σύλλογος εκεί κοντά που να ξέρεις;

Desdemona μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και είμαι μαζί σου.:up::up::up:
Προσπαθώ να μπω στη λογική της μαζικής στείρωσης :hmm:και θυμάμαι τον Πάπα, που μοίραζε προφυλακτικά για να μειώσει τα παιδιά που πεθαίνουν από πείνα στην Αφρική. Δεν τα κατάφερε βέβαια, διότι δεν στείρωνε τις νέγρες!!!:blink::blink::blink:
Σκεπτόμενη τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν, που πεινάνε, που δουλεύουν, που βιάζονται...κλπ. και υιοθετώντας την παραπάνω λογική καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στειρώσουμε την μισή Ασία την Αφρική και δεν ξέρω ποιόν άλλο για να αποφύγουμε την εκμετάλευση και κακοποίηση και την πείνα των παιδιών. :hmm::hmm::hmm:

Desdemona μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και είμαι μαζί σου.:up::up::up:
Προσπαθώ να μπω στη λογική της μαζικής στείρωσης :hmm:και θυμάμαι τον Πάπα, που μοίραζε προφυλακτικά για να μειώσει τα παιδιά που πεθαίνουν από πείνα στην Αφρική. Δεν τα κατάφερε βέβαια, διότι δεν στείρωνε τις νέγρες!!!:blink::blink::blink:
Σκεπτόμενη τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν, που πεινάνε, που δουλεύουν, που βιάζονται...κλπ. και υιοθετώντας την παραπάνω λογική καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στειρώσουμε την μισή Ασία την Αφρική και δεν ξέρω ποιόν άλλο για να αποφύγουμε την εκμετάλευση και κακοποίηση και την πείνα των παιδιών. :hmm::hmm::hmm:
Νομιζω οτι μια απο τις διαφορες αναμεσα στους ανθρωπους και τα ζωα
ειναι οτι η εγκυμοσυνη για τον ανθρωπο ειναι επιλογη.Για τα αδεσποτα και ειδικα για τις αδεσποτες γατες η εγκυμοσυνη ειναι μονοδρομος. Δυστυχως δεν μπορεις να εξηγησεις σε μια αδεσποτη γατα πως να αποφυγει μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη. Ο μονος τροπος να γλυτωσει η γατα απο το να γενναει δυο φορες το χρονο γατακια καταδικασμενα σε φολα και τροχαια ειναι η στειρωση της.Οσες στειρωσεις και να κανουμε σε αδεσποτα στην Ελλαδα ειμαστε πολυ μακρια απ'τον κινδυνο να χαθει το ειδος.Η σκεψη και μονο να στειρωνουμε ανθρωπους ειναι παρανοικη και αρωστημενη.Αν δεν κανω λαθος ο ψυχοπαθης Χιτλερ ειχε αναφερει κατι τετοιο.Επιστρεφωντας στις στειρωσεις των ζωων αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.Δεκτη και συζητησημη οποιδηποτε αλλη αποψη:hmm:

Aretha μου μπορώ να σου απαντήσω σε κάθε μία από τις ερωτήσεις που υποβάλλεις, πίστεψέ με. Απλώς ο γραπτός λόγος γίνεται εύκολα παρεξηγήσιμος και κινδυνεύω και να θεωρηθώ βάρβαρη. Ξέρω τι σκέφτονται όλοι όσοι διαφωνούν μαζί μου. Και δεν τους κατηγορώ, απλώς έχω άλλη άποψη.

Οπως και να το δούμε το θέμα είναι δύσκολο από την μία τα ζώα και από την άλλη ένα περιβάλον που σε λίγο δεν θα χωράμε ούτε εμείς οι ίδιοι...
είναι θλιβερό αυτό που γίνεται φτάνουμε σε ακρότητες γιατί δεν μπορούμε να βρούμε την χρυσή τομή στην ζωή μας.....Αγνοόυμε κάτι που οι πρόγονοι μας είχαν καταφέρει καλύτερα από εμας...να ζούμε σε αρμονία με το περιβάλον μας....Αλλά τι να πείς τα μισά ζώα στον πλανήτη δεν έίναι υπό εξαφάνιση επείδή δεν χωρούσαν στο οικοσύστημα που εμείς δημιουργήσαμε;; Δύσκολα τα πράγματα τελικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα:hmm::hmm::hmm:

θυμάμαι τον Πάπα, που μοίραζε προφυλακτικά
Έχω ακούσει κι έχω ακούσει, ε, ΑΥΤΟ δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ!!:lol::lol::lol::lol:
Υποθέτω ότι είναι κάποιο σύντομο ανέκδοτο της λογικής "Αλβανός τουρίστας"; :P

Παιδιά επειδή έχω ζήσει Ιταλία σας λέω ότι το Βατικανό είναι ενάντια στην χρήση του προφυλακτικού. Εδώ είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό ότι ο Πάπας μοίραζε προφυλακτικά. Αν το έκανε μπράβο γιατί στις τριτοκοσμικές χώρες δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος της εγκυμοσύνης αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενιών. Όσο για τα ζωάκια υπάρχει και η μέση λύση. Θα μπορούσε κάποιος να ξεκινήσει οργανώνοντας τους φιλόζωους στο συγκεκριμένο μέρος (θα μπορούσαν να ταϊζουν τα ζωάκια), ενημερώνοντας τους κατοίκους για την χρησιμότητα των ζώων και για το δικαίωμα τους να ζούν ελεύθερα και στο να προχωρήσουν σε κάποιες στειρώσεις όπου το περιβάλλον για αυτά κρίνεται επικίνδυνο και έχει ξεφύγει η κατάσταση. Η μέση οδός συμφωνώ κι εγώ είναι η καλύτερη λύση. Ούτε υπερβολές αλλά ούτε και αδιαφορία.:/:

Παιδιά επειδή έχω ζήσει Ιταλία σας λέω ότι το Βατικανό είναι ενάντια στην χρήση του προφυλακτικού. Εδώ είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα.
Ε, μα κι εγώ γι' αυτό είπα ότι είναι σαν σύντομο ανέκδοτο το "ο Πάπας μοιράζει προφυλακτικά" :lol::lol:

Ε, μα κι εγώ γι' αυτό είπα ότι είναι σαν σύντομο ανέκδοτο το "ο Πάπας μοιράζει προφυλακτικά" :lol::lol:

εννοείτε ότι είναι ανέκδοτο:P:P:P:lol::lol::lol:
δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν αν το βρώ θα σας το γράψω!:up:
Αυτό όμως δεν αλλάζει τη γνώμη σχετικά με τις μαζικές στειρώσεις:down::down:

σημερα εστειλα ενα mail στο υπεχοδε για αποστολη ενημερωτικου υλικου μαζι με το λογαριασμο της δεη...ετσι ωστε οι πολιτες να ενημερωθουν για τους κινδυνους της φολας, θεωρω οτι αυτη η λυσσα για μαζικες θανατωσεις ζωων βαζουν σε κινδυνο τη σωματικη αλλα και τη ψυχικη υγεια παιδιων.
φυσικα και ξερω οτι στου κουφου την πορτα.....αλλα τουλαχιστον προσπαθησα, εστειλα και ενα παρακλητικο mail τουλαχιστον ενημερωσης και στο δημο κοζανης, αμφισβητω αν θα το λαβουν υποψην τους...αλλα ποτε δεν ξερεις ισως μεσα στη βδομαδα απαντησουν κατι, ζουμε τη χρυση δκαετια των δημοσιων σχεσεων ισως συμβει κατι καλο.......
καποτε στελναν φυλλαδια για το σεισμο μεσα στο λογαριασμο της δεη...θυμαστε??? με ωραια σχεδια και χρωματα , μου ειχαν εξαληψει το φοβο για το σεισμο τελειως......
μακαρι να εκαναν κατι αντιστοιχο και για ις φολες ενα ενημερωτικο φυλαδιο μπορει να σωσει τοσα ζωακια....

HAVANA, πες μου σε παρακαλώ που το έστειλες, να στείλω κι εγώ το ίδιο και να προτείνω οτι μπορούμε εμείς να φτιάξουμε το φυλλάδιο.

dhmos@koxanh.gr και στο υπεχοδε www.ypexode.gr συμπληρωνοντας τη φορμα επικοινωνιας επισημο site δημου κοζανης που δειχνει ενα πολιτισμενο προφιλ ειναι www.kozanh.gr

ΟΚ, θα το κάνω. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

σωστα το πολυ πολυ να μας που να ασχοληθουμε με τα χαλια του δικου μας δημου η να μασ γραψουν τελειως αλλα μια φωνουλα απο δω μια αποκει ισως γινει το θαυμα η το κατι....

Μπράβο κορίτσια. Μπορούμε να μαζέψουμε και υπογραφές διαμαρτυρίας:up:

Αυτό ακούγεται πολύ καλό!:hmm::up::up::up:

ωραια...πως μπορουμε να το κανουμε ηλεκτρονικα??? εχω μαυρα μεσανυχτα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back