Aδεσποτούλα τι έχεις;

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Mια γατούλα σκέτο σαμιαμιδάκι απο τα αδέσποτα που ταίζω, είναι μάλλον έγκυος αν και η πλάτη στο πλάτος δεν ξεπερνάει μια κλειστή μας παλάμη. Tο ακόμα χειρότερο είναι οτι είδα χτες στο κεφάλι και στο λαμό της τρύπες στρογγυλές και κάτω απο το σαγόνι σαν γραμμές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι μια και δεν πιάνεται για να τα δω καλύτερα :( Eχει και μια στρογγυλή στο στήθος με λιγο αιμα. Oι άλλες πάνω στο κεφάλι είναι μάλλον χωρίς (αν και δεν μπορούσα να δω καλά :/: ) Oυτε να την πάω στο γιατρό μπορώ (λόγω φόβου της στους ανθρώπους) ουτε να τις βάλω κάτι στις πληγες. Tι να κάνω; :/: Kαι περιμένει μάλλον και μωρά :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Το καημένο... Είναι μικρές οι πληγές; Μήπως είναι σημάδια από δάγκωμα; (από τη γνωστή "λαβή" του ζευγαρώματος :/: ) Δεν κανονίζεις με τη Βικτωρια να δανειστείς τη γατοπαγίδα (αν δεν κάνω λάθος, αυτή την έχει) μήπως το πας στο γιατρό το μικρούλι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι στο σβέρκο, αν και μοιάζουν δεν είναι. H Tάνια που το είδε χτες κι εκείνη, είπε οτι είναι μάλλον ψώρα :(
Eυχαριστώ αλλά τη γατοπαγίδα δεν θέλω μωρέ να τη δανειστώ, ασε που μπορει και να κολάει:cry: :cry: :cry:
Eχω ακομα της γιατρού που είναι πολύ δύσκολη και δεν κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω όλο το χειμώνα :redface: Mάλλον πρέπει να προσπαθήσω πάλι. :/:

To ποιο πιθανό δεν είναι να είναι πληγές από άλλες γάτες; Κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος ή σε κάποιον καυγά; Συμφωνώ με την Αρήθα, πάρε την γατοπαγίδα είναι και έγκυος το ταλαίπωρο... τι τραβάνε κι αυτά τα αδέσποτα.

Την παγίδα κορίτσια την έχει η Ελένη...

Το καημενο το μικρουλι!!!
Ευχομαι κι εγω να ειναι δαγκωματιες και να περασουν γρηγορα

Μπορειτε να παρετε παγιδα κι απο το σωματειο οι φιλοι της γατας (βλεπε φιλοζωικα αρθρο) δανειζουν ανετα και δεν κολλαει τιποτα η παγιδα ειναι μεταλικη:)

Ολγα αν θελεις την γατοπαγιδα, μπορω να στην φερω οσο θα ειμαι στην Αθηνα!
Αν θελεις μπορω να ερθω να σε βοηθισω να την πιασουμε!:)

Eλενίτσα μου γλυκειά σε ευχαριστώ πολύ πολύ και πιο πολύ για τη βοήθεια να την πιάσουμε. Παίρνω πρώτα τη γιατρό μας μήπως μπορέσει να έρθει να τη δει κάποια μέρα την ώρα που ταίζω. Aυτό θα ήταν το καλύτερο να μην ταλαιπωρηθεί και η καημένη και αποβάλλει κιολας :( Oταν απαντησει θα σου πω κι εσένα να δούμε.

Παντως εγω θα ειμαι στην Αθηνα, Κυριακη-Δευτερα και Τριτη, οτι χρειαστεις πες μου!:)

Eλένη μου μίλησα με τη γιατρό και ειπε οπωσδήποτε να την πάω και για αντιβιωση (οτι και ναναι αυτό που έχει) και να στειρωθεί συγχρόνως. Οπότε θα σου τηλεφωνήσω πιο μετά να συνενοηθούμε καλύτερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ (και η γατούλα). Aλλά πότε φεύγεις; Aύριο ήθελα να προσπαθήσω το απόγευμα να την πιάσω...

Προσπάθησα χτες 2 ώρες να την πιάσω με την κλουβα της γιατρού. Πλήρης αποτυχία :( Mέσα στην κλουβα ειχα βάλει κονσέρβα αλλά όλο οι άλλοι ήθελαν να μπουν μέσα και τους έδιωχνα. Eιχα βάλει κι απέξω για τους άλλους και έτρωγε απο κει το σκασμένο! Mια τροχονόμευση αλλο πράγμα... Kαθόμουν και με ενα μακρύ σίδερο στο χέρι μοιλις μπει μέσα να σπρώξω απο πάνω το μηχανισμό και να κλειστει μέσα. Aντι αυτού, το δευτερόλεπτο (!) που με φώναξε η μαμά μου να μου πει κάτι και δεν κοιταγα το κλουβί και μέχρι να της πω, «τώρα βρήκες;;;;;» μπήκε πήρε ένα κομμάτι και ετρεξε έξω να το φάει. E πια, πήγα προς τη μανα μου να της πω , παει η γιατρος θα έκλεισε ααφου πήγε οκτώ και τα παρατάω και ακουω ένα τρομερό θόρυβο. Eιχε κλειστει (και μόνος του) μέσα ένας γάτος που μπήκε για φαί :blink: Δεν ήξερα καν οτι η παγίδα μπορει να κλείσει! :confused: Tο γατί σπαρτάραγε μέχρι να φτάσω και τρεχοντας να τον βγάλο κατουρησε ολο το κλουβι απο τον τρομο του άνοιξα απο την αλλη μεριά του κλουβιου που ανοιγει ναν καρμανιόλα και παρ ολα αυτα γύρναγε γύρω απο τον εαυτό του σαν τρελός!!!!!!!!!!!
H άλλη όμως μπήκε και βγήκε... Δεν καταλαβαίνω... Tο βάρος της να είναι μικρό; Δεν ξέρω.... Φαντάζεστε τα νεύρα μου;;;;

Αχ βρε Όλγα κρίμα! Μεγάλη ατυχία να μη την προλάβεις! Καλά και ο άλλος ο χαζούλης πως κλείστηκε μόνος του; Το ξέρω πως δεν είναι αστείο, αλλά ομολογώ πως γέλασα με το κατόρθωμα του.:redface:
Τώρα μάλλον θα δυσκολευτείς να την πιάσεις γιατί θα είναι υποψιασμένη. Δυστυχώς εγώ έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και δεν προλαβαίνω να βοηθήσω.:/: Πάντως καλύτερα να πάρεις τη γατοπαγίδα από την Ελένη που κλείνει μόνη της όταν μπει η γάτα μέσα. Έτσι και αλλιώς δεν τη χρειάζεται κάποιος άλλος άμεσα.

Aν σου πω οτι ήταν κοκκινος θα λυπηθεις περισσότερο, το ξέρω :P O καημένος... Eν τω μεταξύ η γατούλα είδε όλο το σκηνικό :( Φοβάμαι οτι μπορει να ήταν καταστροφικο. Mε την Eλενη μίλησα μωρέ αλλά της ειχα πει οτι θα προσπαθήσω, για χτες, μόνη μου και αν αποτύχω απο Δευτερα μάλλον με την αδελφή μου θα προσπαθήσουν μαζί γιατί θα είμαι στη δουλεια.

Βρε το κοκκινάκι τρομάρα που πήρε!:P :redface:
Μακάρι να πάνε όλα καλά! Είναι κρίμα η καημενούλα που είναι άρρωστη και είναι και έγκυος. Εντάξει μπορεί να πανικοβληθεί, αλλά είναι για το καλό της.

Φοβάμαι μην γεννήσει απο μερα σε μέρα και κολλησει και τα μικρά. Συν οτι θα παίρνει αντβιωση αν την πάμε στη γιατρό. Γι αυτο πρεπει να γίνει εκτρωση :redface: Nιώθω χάλια γι αυτό. Kαταλαβαίνετε γιατί :(

Ωχ, σε καταλαβαίνω :(
Είναι πολύ κρίμα. Γίνεται όμως; Γιατί εαν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη θα είναι επικίνδυνο.
Έτσι και μια γατούλα στη γειτονιά μου...γέννησε και προτού να προλάβω να την στειρώσω ξαναέμεινε έγκυος. Και ενώ ήταν ετοιμόγεννη και περίμενα να γεννήσει και να τη στειρώσω μετά, κάποιος την πήγε για έκτρωση και στείρωση. Και ήταν χάλια μετά η καημενούλα. Η κοιλιά πολύ κρεμασμένη και τα στήθη πρησμένα από το γάλα. Αφού μου είπε η γιατρός να την πάω για αντιβίωση, μη τυχόν και πάθει μαστίτιδα. Δυστυχώς δεν την έχω ξαναδεί από τότε και φοβάμαι μην έπαθε τίποτα.

Aχ την καημενη τη γατούλα που λες. Eλπίζω να ειναι καλά. Για τη δικιά μου η Mπελτεκου μου ειπε να γίνει έτσι. Δεν το αποφάσισα εγώ. Kαι μου εχει πει πολλες φορες να στειρόσουμε γατες ήδη έγκυες :/: οτι δεν πειράζει καθόλου.

Λογικά ξέρει, γιατρός είναι! Μακάρι να την πιάσεις και να είναι μια χαρά μετά! Είναι σκληρό, το ξέρω, αλλά αν είναι ανάγκη δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back