Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι καλυτερα μεινε μαζι της,κι εγω τις φοβαμαι τις ναρκωσεις κτλ.Ελπιζω να συνελθει συντομα.δωσε της τα γουργουρητα μας!Α και τα χαιρετισματα του συναδελφου Σειριου!
Ευχαριστω πολυ Δωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι είναι καλύτερα να πάρει ηρέμηση το ζώο, παρά να ταλαιπωρηθεί και να στρεσαριστεί.
Η Αρήθα μου που δεν ήταν και η πιο συνεργάσιμη γατούλα σε κάτι τέτοια, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ μια φορά από τον προηγούμενό μας κτηνίατρο που προσπάθησε να της πάρει αίμα χωρίς ηρέμηση. Μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσες προσπάθειες και πόσα τρυπήματα, της πήρε το αίμα και μετά από λίγα λεπτά μας ανακοίνωσε ότι το δείγμα που πήρε έπηξε και πρέπει να πάρει νέο (!!!) Ξανά απ'την αρχή όλη η ταλαιπωρία δηλαδή...
Ελπίζω την επόμενη φορά να πάνε καλύτερα τα πράγματα με τη Μυρτούλα. Μην την αφήσεις όμως χωρίς εξετάσεις, στην ηλικία της χρειάζεται ένα τσεκ απ για να ξέρετε πού βρίσκεστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λιγο αργοτερα θα μιλησω με τον κτηνιατρο, θα του πω τα ακριβη συμπτωματα για να δουμε που ειναι το προβλημα που παρουσιαστηκε.
Σιγουρα θα κανει το τσεκ-απ,αλλα σκεφτομαι να αφησω να περασει μια βδομαδα γιατι ηταν μεγαλη η ταλαιπωρεια που περασε και θελω να συνελθει καλα.

Raisa
Περιβόητο μέλος

Και ο Αρούλης όμως...

σωστός ιππότης το μωρό.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μπράβο στην Μυρτούλα. Ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρει!
Και ο Αρούλης όμως...σωστός ιππότης το μωρό.
![]()
Νίκη μου την αγάπή μας και από μενα και από την Κλειώ και τον Μορφέα ο οποίος φυσικά στέλνει τον Άρη ένα μεγάλο μπράβο για το ποσο κύριος υπήρξε!!!! Αυτό είναι ότι μας εκπλήσουν καθε φορά με το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα ζουζούνια γρήγορα καλά και μην ζορίσεσαι όλα θα στρώσουν!!!! Πολλά φιλάκια και μουσουδάκια στην Μυρτούλα![]()
Νίκη, εύχομαι ως αυτή την ώρα να έχει συνέλθει εντελώς η Μυρτούλα! Περαστικά εύχομαι και όλα να πάνε καλά με την κουκλίτσα σου.
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, ναι η Μυρτουλα εχει συνελθει πληρως απλα δεν ειναι πολυ ζωηρη.

Μες την βδομαδα θα περασω απο τον κτηνιατρο(μας χρωσταει και μια αμπουλα για τα ακαρεα) οποτε θα του αναφερω ολα τα συμπτωματα και θα το ξανασυζητησουμε πολυ αναλυτικα πως θα το χειριστουμε απο δω και περα.Μαλλον την αλλη παρασκευη θα προσπαθησουμε παλι για αιμοληψια.Ας συνελθει καλα και ας το ξεχασει.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή μου Μυρτώ, εδώ Άσπρη.Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, ναι η Μυρτουλα εχει συνελθει πληρως απλα δεν ειναι πολυ ζωηρη.
Μες την βδομαδα θα περασω απο τον κτηνιατρο(μας χρωσταει και μια αμπουλα για τα ακαρεα) οποτε θα του αναφερω ολα τα συμπτωματα και θα το ξανασυζητησουμε πολυ αναλυτικα πως θα το χειριστουμε απο δω και περα.Μαλλον την αλλη παρασκευη θα προσπαθησουμε παλι για αιμοληψια.Ας συνελθει καλα και ας το ξεχασει.![]()
Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Αυτοί οι κτηνίατροι είναι πολύ εκνευριστικά ζωάκια. Ας όψονται, όμως, που τους χρειαζόμαστε πού και πού για να μας κάνουν σέρβις...
Αυτή τη στιγμή αλληλοχαστουκιζόμαστε με τον Beeb. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις εδώ για λίγο τον ιπποτικό συγκάτοικό σου, τον πορτοκαλόγατο, για να μάθει τρόπους στον δικό μας τον άξεστο;;; Μπορεί να είναι μπουνταλάς, αλλά από τρόπους, λόρδος!
Περιμένω εναγωνίως τα νέα σου! Και πάλι περαστικά!

Άσπρη
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ερχοταν μονο και που και που την μυριζε.Μαλλον πρεπει να το καταλαβε οτι κατι δεν πηγαινε καλα μαζι της.Συνηθως καθε πρωι, με το μπροστινο ποδαρακι της πειραζε την ουρα η ορμουσε πανω της για να αρχισουν να κυνηγιουνται. Αυτην την σημερινη διακρητικοτητα ουτε που θα την φανταζομουνα ποτε.Για να δουμε πως θα ειναι αυριο οι σχεσεις τους.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δωρα και Ουρανια η Μυρτουλα ειναι γατα που δεν θα ανεχοταν σε καμια περιπτωση αιμοληψια χωρις ηρεμιστικο.Εγω η ιδια δεν θα συμφωνουσα ποτε σε κατι τετοιο.Στον Αρη μπορει, στην Μυρτουλα ποτε.Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν υπαρχουν κτηνιατροι "μαγοι"(οπως σε καθε επαγγελμα πιστευω) που κανουν θαυματα εκει που οι αλλοι σταματουν.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,εγω η ιδια ξεροντας το ζωο μου,δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω καποιον να της παρει αιμα ετσι απλα ζητωντας της να απλωσει το ποδαρακι.Ηθελα να ειναι ηρεμη για να αποφυγει ολο το στρες που σιγουρα θα ειχε.Νομιζω οτι αλλο το στρες απο μια ενεση και αλλο απο μια αιμοληψια.
Σιγουρα δεν επιρηπτω ευθυνες στον κτηνιατρο για το οτι της εκανε μια ηρεμιστικη ενεση.Και ουτε φυσικα δεν μπορουσε να ξερει πως θα αντιδρασει ο οργανισμος της στο συγκεκριμενο σκευασμα.Το οποιο τελικα λεγεται Dexdomitor(το εψαξα) της εταιριας Pfrizer.Exει αντενδειξεις για παρενεργειες σε καρδιαγγειακα νοσηματα και ηπατικη και νεφρικη ανεπερκεια.Αλλα αφου πηρε το αντιδοτα Antisedan, εξουδετερωσε την οποια δραση του ηραμιστικου.
Εκει που εχω ενσταση ειναι στο μυοχαλαρωτικο.Εδωσε σαν υστατη προσπαθεια για να δραση το ηρεμιστικο την μεγιστη επιτρεπτη δοση.
Και η Μυρτουλα ακομη να επανερθει τελειως.Εχει κανει ηδη δυο φορες εμετο και ειναι πολυ αδυναμη ειναι λιγο κρυα τα ποδαρακια της, ακομη δεν περπαταει καλα(τα πισω ποδαρακια λιγο τα σερνει).Την εχω κουκουλωσει με δυο κουβερτες(δεν εχω ηλεκτρικη) ειναι υπερβολικα ηρεμη και ακινητη αλλα δεν κοιμαται.Το βλεπω να το ξενυχταω μαζι της ωσπου να βεβαιωθω οτι επανηλθε πληρως.![]()
Μπράβο βρε Νίκη πολύ χαίρομαι που επανήλθε η μικρούλα σου.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Επανηλθαμε φυσικα στις παλιες μας συνηθειες δηλαδη στα κχχχ και τα κυνηγητα με τον Αρη.
Μια που περασε ομως τοση ταλαιπωρια,θα ηθελα να της αφιερωσω το τραγουδι της.
Τι αλλο απο την "Μυρτια" σε μουσικη του Μικη και στιχους του Νικου Γκατσου απο την Μαιρη Λιντα
https://www.youtube.com/watch?v=I017z55h3N4
Προσεξτε την λεπτομερεια σε μια φωτο το "αγελαδι γατι"!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μια μικρη αγωνια την εχω,ελπιζω οτι τωρα ολα θα πανε καλα και δεν θα ταλαιπωρηθει το μωρο μου.

Δωστε μου την θετικη σας ενεργεια.

aretha
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Περιμένουμε τα νέα σας.
stellak
Διάσημο μέλος
Φιλιά στη μουσουδίτσα της και πες της να κάνει λίγη υπομονή... κι όλα θα περάσουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

επιασε τοπο.
Επιτελους εγινε αυτη η αιμοληψια.
Εχουμε λιγη ωρα που γυρισαμε, και η Μυρτουλα μολις τωρα αρχιζει να συνερχεται απο την προναρκωση.Της χορηγησε αλλο σχημα(ουσιαστικα τα ιδια σκευασματα αλλα με διαφορετικο τροπο χορηγημενα) και την επιασε αμεσως.Της πηρε αιμα απο το μπροστινο ποδαρακι για τις αιματολογικες εξετασεις και απο την σφαγιτιδα φλεβα
για τις βιοχημικες.Με την ανανηψη ειχαμε προβλημα.
Αργησε αρκετα(παρα το αντιδοτο) και της χορηγησε και οξυγονο.Το απεδωσε σε πιθανο προβλημα στο συκωτι,οι βιοχημικες εξετασεις θα δειξουν.Δωστε μου μια φορα ακομα την θετικη σας ενεργεια να ειναι ολα τα αποτελεσματα φυσιολογικα.
Αυριο το μεσημερι θα με παρει ο κτηνιατρος τηλεφωνο για να μου πει αν υπαρχει καπου προβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool