Aιμοληψία που δεν έγινε

Τιποτα δε θα ειναι,ολα περνανε με φροντιδα και ειδικη διατροφη.Καλα αποτελεσματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο! Εύχομαι να βγουν καλές οι εξετάσεις και να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είχα διαβάσει αυτό το θέμα, ελπίζω οι εξετάσεις να βγήκαν άριστες για το Μυρτουδάκι μας, να ηρεμήσεις και εσύ Νίκη. Τα έχασα με την ωριμότητα του Αρούλη, μπράβο, τί καλός αδελφούλης!!!! Φιλάκια και στα δυό τους:kiss::kiss::kiss::kiss:

Ακομη περιμενω το τηλεφωνο του κτηνιατρου(γυρω στις 5.30-6.00).
Να μου δωσει μια πρωτη εκτιμηση,αν υπαρχει δηλαδη καπου προβλημα, αλλα αυτη η ωρα δεν περναει με τιποτα.:hmm:

Και να είναι συνεπής, καλά, άμα το ξεχνάνε, γίνονται τα νεύρα κρόσια!!:mad:Εμένα δυό φορές με έστησε ο γιατρός στο τηλέφωνο (εντάξει, απλές ερωτήσεις ήθελα, αλλά, η γραμματέας του μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει), ελπίζω ο δικός σου Νίκη μου, να είναι συνεπής, να σε ενημερώσει και, το κυριότερο, να μην έχει η Πιτσιλομυρτουλίτσα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Μπράβο Νικάκι χαίρομαι που όλα πήγαν κατ ευχήν με την Μυρτούλα:)

Η Μυρτουλα σας ευχαριστει ολες απο καρδιας, για το ενδιαφερον σας.:D
Ο κτηνιατρος με πηρε αργα το απογευμα τηλεφωνο αλλα ειχα μια φιλικη παρεα σπιτι και δεν μπορουσα να μπω στο mycat.
Λοιπον οι αιματολογικες εξετασεις ειναι ενταξει δηλαδη σακχαρο, λευκα, ερυθρα αιμοσφαιρια στα φυσιολογικα ορια.Ο αιματοκριτης ηταν στο ανωτερο οριο αλλα αυτο μου ειπε οτι εξηγειται επειδη βρησκοταν σε ηρεμηση.Τωρα απο τις ανοσιολογικες εξετασεις η νεφρικη λειτουργια ειναι ενταξει αλλα η ηπατικη κατι εδειξε.Δηλαδη η αλκαλικη φωσφαταση και οι δυο τρανσαμινασες ηταν στο ανωτερο φυσιολογικο οριο που σημαινει οτι το συκωτι της αρχισε δυσκολευεται λιγο λογω παχυσαρκιας.
Επεισης και ενα μυικο ενζημο που εξετασε(ξεχασα τον τυπο του) μου ειπε οτι δειχνει μια μυικη αδρανεια δηλαδη χρειαζομαστε περισσοτερη κινηση γιατι μπορει κοποτε αυτο να εξελιχθει σε μυασθενεια.
Εν ολιγοις τα ανμενωμενα.Η Μυρτουλα δεν χρειαζεται να παρει προς το παρον φαρμακα αλλα θα υποβληθει σε προγραμα ελεχομενης διατροφης. Πρεπει να χασει βαρος.Μεσα σε ενα εξαμηνο πρεπει να κατεβει απο 5.800 σε 5.000 κιλα.Αν δεν ανταποκρινεται ο οργανισμος της στην διαιτα και δεν χανει βαρος, τοτε θα το ψαξουμε για υπερθυρεοειδισμο.
Την δευτερα θα παρω αναλυτικα γραπτα τις εξετασεις της και θα συζητησουμε αναλυτικα την νεα της διατροφη.
Αυτα ηταν τα νεα μας.Πως να βαλω τωρα την Μυρτουλα σε διαιτα εχοντας διπλα τον παμφαγο Αρη.:hmm:
Για οσους ενδιαφερονται οι εξετασεις μας(αιματολογικες και βιοχημικες) μαζι με την διαδικασια της προναρκωσης στοιχοισαν 72 ευρω. :)

Μπράβο, Νίκη και Μυρτούλα, μια χαρά σας βρίσκω :)
Ε, και λίγη δίαιτα μες στο πρόγραμμα είναι, τι να κάνουμε!:rolleyes:
Νίκη, μάλλον θα πρέπει ν' αρχίσεις να τους ταΐζεις χωριστά, ε;

Μπράβο, Νίκη και Μυρτούλα, μια χαρά σας βρίσκω :)
Ε, και λίγη δίαιτα μες στο πρόγραμμα είναι, τι να κάνουμε!:rolleyes:
Νίκη, μάλλον θα πρέπει ν' αρχίσεις να τους ταΐζεις χωριστά, ε;

Ναι ειναι αναποφευκτο πια αυτο.:(Το "κακο" ειναι οτι θα πρεπει η Μυρτουλα να κοψει τελειως τις κονσερβες(και τις λατρευε).:(
Και δυστυχως και ο Αρουλης δεν θα τις τρωει πια, γιατι αν παω να του δωσω, οπου και να ειναι καταχονιασμενη αυτη, θα εμφανιστει και θα ζηταει.:hmm:Και δεν θελω να ζηλευει και να νιωσει στερημενη και παραμελημενη. :hmm::(
Και θα προσπαθησω (οσο ειναι εφικτο αυτο) να την "αναγκαζω" να παιζει περισσοτερο και να τρεχει μεσα στο σπιτι για να εχει καποια στοιχιωδη κινηση.:hmm:

Τώρα είδα τα νέα σας. Εύχομαι με τη δίαιτα να πάνε όλα καλά για τη Μυρτούλα:).
Όσο για τις κονσέρβες ούτε μια στο τόσο δεν κάνει για λιχουδιά; Εγώ πχ. όταν δώσω κάτι έξτρα για να φάει τότε τις βάζω μικρότερη ποσότητα κροκέτες.

Τώρα είδα τα νέα σας. Εύχομαι με τη δίαιτα να πάνε όλα καλά για τη Μυρτούλα:).
Όσο για τις κονσέρβες ούτε μια στο τόσο δεν κάνει για λιχουδιά; Εγώ πχ. όταν δώσω κάτι έξτρα για να φάει τότε τις βάζω μικρότερη ποσότητα κροκέτες.

Και εγω το σκεφτηκα αυτο.Το Σ/Κ να τους δινω την αγαπημενη τους κονσερβα με αναλογια 3/4 Αρης και 1/4 Μυρτω για να μην τον ζηλευει.Θα τρωει τοτε λιγοτερες κροκετες.:hmm::)

Νίκη, εγώ πάντως κατάφερα την Άσπρη να αδυνατίσει κόβοντας τις κροκέτες στο ελάχιστο και δίνοντάς της μόνο περιορισμένη ποσότητα κονσέρβας ειδικής για διαβητικά/παχύσαρκα γατιά, που τη μοίραζα σε δύο γεύματα τη μέρα. Σημειώνω ότι την ειδική κονσέρβα την έτρωγε λόγω ανεβασμένου σακχάρου, όχι λόγω παχυσαρκίας. Ποτέ δεν πέρασε τα 5 κιλά το Αρνόγατο (τώρα είναι 4,450).

Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς αλλιώς; Οι κροκέτες (απ' όσο ξέρω και πολύ γενικά μιλώντας) περιέχουν περισσότερους υδατάνθρακες απ' όσους οι κονσέρβες. Κι οι υδατάνθρακες μάλλον είναι αυτό που κάνει τα γατιά μας να παχαίνουν.

Νίκη, εγώ πάντως κατάφερα την Άσπρη να αδυνατίσει κόβοντας τις κροκέτες στο ελάχιστο και δίνοντάς της μόνο περιορισμένη ποσότητα κονσέρβας ειδικής για διαβητικά/παχύσαρκα γατιά, που τη μοίραζα σε δύο γεύματα τη μέρα. Σημειώνω ότι την ειδική κονσέρβα την έτρωγε λόγω ανεβασμένου σακχάρου, όχι λόγω παχυσαρκίας. Ποτέ δεν πέρασε τα 5 κιλά το Αρνόγατο (τώρα είναι 4,450).

Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς αλλιώς; Οι κροκέτες (απ' όσο ξέρω και πολύ γενικά μιλώντας) περιέχουν περισσότερους υδατάνθρακες απ' όσους οι κονσέρβες. Κι οι υδατάνθρακες μάλλον είναι αυτό που κάνει τα γατιά μας να παχαίνουν.

Zωιτσα μου σε ευχαριστω πολυ.:) Με ενδιαφερουν πολυ αυτες οι κονσερβες.Εσυ τις παιρνεις απο κτηνιατρο? :hmm:Αν ειναι Χιλς δεν θα τις φερνει ο δικος μου.Παντος αυριο που θα παω να παρω γραπτα τα αποτελεσματα θα το συζητησω μαζι του.Αν θες στειλε μου με π.μ την ακριβη ονιμασια αυτης της κονσερβας και την εταιρεια για να μπορεσω να τις βρω.:hmm::)
Ευχαριστω και παλι
Νικη :D

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα:) Εννοώ με τη δίαιτα:P
Άντε, καλά πήγαν όλα, η δίαιτα είναι πταίσμα! Φιλάκια στο Μυρτουλίνι (και στον αδερφούλη της)

Ευχαριστουμε Στελλα και ανταποδιδουμε, φιλακια στα Νινομελα:kiss::kiss::kiss:
Εσεις πως τα πατε με το βαρος σας?:)

Ευχαριστουμε Στελλα και ανταποδιδουμε, φιλακια στα Νινομελα:kiss::kiss::kiss:
Εσεις πως τα πατε με το βαρος σας?:)

Άστα τα δικά μας:rolleyes: 6.600 και 6.700 περσινό ζύγισμα. Θα με καρυδώσει ο γιατρός τους αλλά είναι μεγαλόσωμα γατιά, μακρουλά. Η Μέλη βέβαια ότι έχει σε ύψος το έχει και σε πάχος, είναι μια στρογγυλή γάτα!:lol: Δες φωτό στο θέμα τους και θα καταλάβεις...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back