Aκεφιές

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις απαντήσεις...μάλλον θα πρέπει να ήταν κάτι απ'ολα. όχι ότι σήμέρα έχει τρελλά κέφια αλλά είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. μιλησα και με τον γιατρό όλα καλά. απλά βρε παιδιά μια άλλη ερώτηση. σήμερα τους έφερα πάλι σε επαφή αλλά αυτός επιμένει να θέλει να τη βάλει κάτω (όχι στα πλαίσια του παιχνιδιού, φαίνεται να είναι αυτοσκοπός) και κάνει και αυτό το νιαααρρρ...χωρίς αγριάδα. βέβαια και αυτό και χχχχχχχχχ του κάνει και δεν τον αφήνει...έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε τον Τσε! Αργησε να αισθανθεί αντρας και δεν το βαζει κατω ευκολα:)
Εχω ακούσει οτι οι ορμονες ενος γατου δεν φευγουν αμεσως μετα την στειρωση. Αν ας πουμε βρισκονται στο αίμα (λεω τωρα)μπορει να του προκαλούν ακομη συμπεριφορά "αντρα".
Αν εβαζες την μικρη στο δωματιο με μισανοικτη πορτα ίσα ίσα να μυρίζονται για καμια μερα ακόμη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι Αρτεμις αυτό σκέφτομαι να κάνω:) . η πλάκα είναι ότι δεν αγριεύουνε, ειδικά ο Τσε, όπως πριν την στείρωση, απλά έχει πάθει κόλλημα. Αυτό για τις ορμόνες μου το είπε και ο γιατρός, απλά δεν θέλω να του μείνει συνήθειο και να την ... όποτε την βλέπει:) . Τώρα η μικρούλα του αγρίεψε με τα πολλά πολλά ανέβηκε σε μια καρέκλα και τον βλέπει αφ'υψηλού. αυτός μάλλον βαρέθηκε και ξάπλωσε κάτω..(μέχρι νεωτέρας)..

Α βρε Τσε! Τόσο καιρο asexual και πάνω που βρήκες τον ανδρισμό σου στον κόψανε... Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! :/: :( :mad:

αλλά αυτός επιμένει να θέλει να τη βάλει κάτω (όχι στα πλαίσια του παιχνιδιού, φαίνεται να είναι αυτοσκοπός) και κάνει και αυτό το νιαααρρρ...χωρίς αγριάδα. βέβαια και αυτό και χχχχχχχχχ του κάνει και δεν τον αφήνει...έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση?
Ναι! Το Βαλεντινο που μόλις τον εφερα σπιτι μετα τη στειρωση, μισοναρκωμένο ακόμη, την έπεσε στο χερι μου, οπως και ο Τσε! Οι ορμες κρατανε ενα μηνα περιπου μετα τη στειρωση, αλλα μειωνονται σταδιακα σε ενταση.

παιδιά μίλησα και με τον γιατρό και είπε ότι πέρα από τις ορμόνες που φεύγουν σταδιακά..υπάρχει και το ψυχολογικό μέρος (αυτό που λες Ασπασία) που θα του φύγει σιγα σιγα σε 5 το πολύ 15 μέρες. εντάξει το μικρό είναι τσαούσα αλλά επειδή είναι μια σταλιά φοβάμαι. Ισμήνη έχεις δίκιο σήμερα εκτός από την μικρή, ρήμαξε και το χέρι μου, για να μην πω για το νιαουρρρρρριτο

Ηταν μεγάλος εραστης ο Τσε!!!!!;)

ναι ήταν...και τον είχα παρεξηγήσει..:lol: ααααχ που να ήξερα. πριν από λίγο, όταν κοιμόταν την έγλειψε...αλλά τώρα που ξύπνησε πάλι τα ίδια..τι να πώ..

Λογικο ειναι να θελει να ζευγαρωσει ακομη. Οταν του φυγουν εντελως οι ορμες, αφου εριξε το πρωτο γλυψιμο τωρα, θα ακολουθησουν τρελλα "μπάνια"!

μακάρι βρε Ισμήνη μου, και εγώ το πιστεύω...γιατί δεν θέλω να την αποχωριστώ τη μικρή είναι μια γλύκα...αν και δεν νομίζω ότι θα τα πάνε άσχημα γιατί κανένα δεν αγριεύει στο άλλο..(ε καλά μόνο η μικρούλα όταν την σβερκώνει, αλλά και πάλι και εγώ θα αγρίευα):lol:

Δώστου λίγο χρόνο του Τσε, του πέσανε μαζεμένα του καημενούλη... Δεν είναι και λίγο, μετά από διετή αναμονή, να φτάσεις στην πηγή και να μην πιείς νερό! :P :D

:P έχεις δίκιο...εννοείται ότι θα του δώσω χρόνο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back