Aμερικανοί πεζοναύτες!

1. Απάντησα σε προηγούμενο μήνυμα στην Κατερίνα για ποιο λόγο το είπα. Απάντησα σε δικό σου μήνυμα που είπες να μην είμαστε ρατσίστριες. Μάλλον δεν έχεις χρόνο και δεν διαβάζεις όλες τις απαντήσεις. Με τη λογική τη δική σου, όλοι όσοι για κάποιους προφανείς λόγους διαφωνούν με την πολιτική και τις τακτικές κάποιων κυβερνήσεων ή με νοοτροπίες λαών είναι ρατσιστές.
Άλλο να μην συμφωνείς με μια συγκεκριμένη πολιτική ενός λαού και άλλο να απαξιώνεις τα πάντα που έχει προσφέρει.
Όντως δεν είχα διαβάσει όλες τις απαντήσεις, δεν τις πρόσεξα. Για αυτό (και μόνον, επι του παρόντος) ζητώ συγγνώμη.
2. Ξαναλέω ότι ΔΕΝ επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν!!! Που το είδες και επιμένεις ακόμα? Αναφέρομαι προσωπικά σ'εσένα ή σε κανέναν άλλο? Τι στο καλό είχε το ύφος μου που πείραξε εσένα και την Κατερίνα μόνο και όχι ακόμα νεαρώτερα παιδιά π.χ. την Sardela?
Αν διάβασες, που μάλλον δεν διάβασες συγκαταλέγω σε αυτά και την νεώτερη γενιά αναφέροντας και τ'ανήψια μου. Λες να βρίζω και τ'ανήψια μου???!!!!....:blink: :blink: :blink:
Αν κάποιος πει "Όλες οι γυναίκες είναι ηλίθιες" δεν θα προσβληθείς; Μα δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε εσένα!
3. Εξακολουθείς να "την πέφτεις" προσωπικά σε μένα σε σημείο εξοργιστικό, ενώ και άλλοι πριν και μετά από μένα έχουν εκφράσει τις ίδιες απόψεις. Να σου θυμίσω ότι στους όρους του forum γράφεις ότι :
"Απαγορεύονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους."

Κάτι που προφανώς δεν τηρείς η ίδια....:down:
Που ακριβώς σε προσέβαλλα; Δεν νομίζω οτι είπα τίποτε παραπάνω απο αυτό που παραδέχτηκες η ίδια. Δεν έχει σημασία σε ποιόν απευθυνόσουν όταν απαντούσες, είπες σαφώς οτι με τους αμερικάνους είσαι ρατσίστρια όσο δεν παίρνει.

Α και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, μιας και το έκανε η Κατερίνα:
Δεν έχω δει ποτέ MTV, στα McDonalds έχω φάει 2 φορές στη ζωή μου και δεν έχω παίξει ποτέ ούτε Sims, ούτε παρόμοιο παιχνίδι. Όσο για το αμερικάνικο όνειρο, δεν χρειάζομαι στερεότυπα όνειρα, έχω τα δικά μου. Τα παραπάνω τα αναφέρω ως γεγονότα, και όχι για να "αμυνθω" μιας και τουλάχιστον τα Sims απο όσα έχω ακούσει γι'αυτά και το αμερικάνικο όνειρο δεν είναι κάτι που κατακρίνω. Το αμερικάνικο όνειρο δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το "ελληνικό όνειρο" του μέσου νεοέλληνα, απλά το ελληνικό είναι πιο μίζερο.

Α και όσο για τα "νέα παιδιά" που είναι αμερικανόφιλα, προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μάλλον κάργα αντιαμερικάνοι είναι. Βλέπεις, αυτό είναι το ρεύμα της εποχής.

Αλήθεια Ασπασία, μου δημιουργήθηκε μια απορία τώρα. Έχεις πάει ποτέ Αμερική ή (κατα)κρίνεις με βάση όσα "πήρε το αυτί σου"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά μην γίνεστε ρατσιστές. Προσωπικά έχω πάει αρκετές φορές Αμερική στο παρελθόν και μόνο "αποβράσματα" δεν είναι οι άνθρωποι. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω οτι μου έχουν αφήσει πολύ καλύτερες εντυπώσεις κατά μέσο όρο απο τους Έλληνες, και είναι ΠΟΛΥ πιο φιλόζωοι. Μην κρίνετε μια χώρα απο το στρατό της, ο στρατός γενικώς είναι σκληρός και απάνθρωπος, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή τους.

απο οσο βλεπω σε αυτο το μηνυμα δεν μιλαει προσωπικα σε εσενα ασπασια μου αλλα μιλαει γενικα δεν ειπε συγκεκριμενα για καποιον απο εμας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλλο να μην συμφωνείς με μια συγκεκριμένη πολιτική ενός λαού και άλλο να απαξιώνεις τα πάντα που έχει προσφέρει.
Όντως δεν είχα διαβάσει όλες τις απαντήσεις, δεν τις πρόσεξα. Για αυτό (και μόνον, επι του παρόντος) ζητώ συγγνώμη.

Αν κάποιος πει "Όλες οι γυναίκες είναι ηλίθιες" δεν θα προσβληθείς; Μα δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε εσένα!

Που ακριβώς σε προσέβαλλα; Δεν νομίζω οτι είπα τίποτε παραπάνω απο αυτό που παραδέχτηκες η ίδια. Δεν έχει σημασία σε ποιόν απευθυνόσουν όταν απαντούσες, είπες σαφώς οτι με τους αμερικάνους είσαι ρατσίστρια όσο δεν παίρνει.

Α και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, μιας και το έκανε η Κατερίνα:
Δεν έχω δει ποτέ MTV, στα McDonalds έχω φάει 2 φορές στη ζωή μου και δεν έχω παίξει ποτέ ούτε Sims, ούτε παρόμοιο παιχνίδι. Όσο για το αμερικάνικο όνειρο, δεν χρειάζομαι στερεότυπα όνειρα, έχω τα δικά μου. Τα παραπάνω τα αναφέρω ως γεγονότα, και όχι για να "αμυνθω" μιας και τουλάχιστον τα Sims απο όσα έχω ακούσει γι'αυτά και το αμερικάνικο όνειρο δεν είναι κάτι που κατακρίνω. Το αμερικάνικο όνειρο δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το "ελληνικό όνειρο" του μέσου νεοέλληνα, απλά το ελληνικό είναι πιο μίζερο.

Α και όσο για τα "νέα παιδιά" που είναι αμερικανόφιλα, προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μάλλον κάργα αντιαμερικάνοι είναι. Βλέπεις, αυτό είναι το ρεύμα της εποχής.

Αλήθεια Ασπασία, μου δημιουργήθηκε μια απορία τώρα. Έχεις πάει ποτέ Αμερική ή (κατα)κρίνεις με βάση όσα "πήρε το αυτί σου"?

1. Το τι είπα για τους Αμερικάνους, γιατί και πως το είπα το ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν όντως δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν θες να παραδεχθείς ότι είσαι λάθος απέναντί μου.

2. Αφού λοιπόν δεν βλέπεις MTV, δεν παίζεις Sims και δεν τρως στα Mc Donalds γιατί θίχτηκες και απάντησες με τον τρόπο που απάντησες? Δεν έγραφα πουθενά η Μισελ είναι αμερικανόφιλη! Έτσι κι αλλιώς το αμερικανόφιλοι δεν το είπα ως βρισιά και αναρωτιέμαι γιατί επειμένεις εσύ να το βλέπεις ως τέτοια!!!:hmm:

3.Όχι δεν έχω πάει Αμερική και όπως θα διάβασες, αν διάβασες, δεν έχω σκοπό να πάω παρότι έχω και συγγενείς και φίλους εκεί. Οπότε μέσω αυτών έχω ακούσει ίσως κάτι παραπάνω από αυτούς που βλέπουν και μαθαίνουν από την τηλεόραση... Επίσης εργάζομαι σε εταιρεία της οποίας βασικός μέτοχος και Διευθυντής μου είναι άνθρωπος ο οποίος έχει σπουδάσει Αμερική και εχει εργαστεί για χρόνια στην Golman & Sachs αν σου λεει κατι. Προκειται για χρηματοικονομικό κολοσσό. Ο εργοδότης μου είναι παντρεμένος με αμερικάνα και σε πληροφορώ ότι σε κατιδίαν συζητήσης έχει εκφράσει χειρότερες απόψεις από τη δική μου. Ουπς! Είναι κι αυτή ρατσίστρια με τους αμερικάνους αν και αμερικάνα!!!....:blink:
Παντως σίγουρα αυτή είναι πιο συζητήσημη από εσένα.

Δεν μ'εχει πει προκατειλημένη, ρατσίστρια, ότι ζηλεύω ή ότι φοβάμαι την Αμερική και τόσα άλλα. Αλλα προφανώς επειδή είναι δικό σου το site επιτρέπεται να λες ότι θέλεις και να προσβάλλεις όσο θέλεις.

Αναρωτιέμαι "Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες?"

απο οσο βλεπω σε αυτο το μηνυμα δεν μιλαει προσωπικα σε εσενα ασπασια μου αλλα μιλαει γενικα δεν ειπε συγκεκριμενα για καποιον απο εμας

Κι εγώ δεν μίλαγα προσωπικά για την Μισέλ όταν έλεγα για αμερικάνικες επιρροές αλλά έτσι το πήρε...

2. Ξαναλέω ότι ΔΕΝ επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν!!! Που το είδες και επιμένεις ακόμα? Αναφέρομαι προσωπικά σ'εσένα ή σε κανέναν άλλο? Τι στο καλό είχε το ύφος μου που πείραξε εσένα και την Κατερίνα μόνο και όχι ακόμα νεαρώτερα παιδιά π.χ. την Sardela?
Αν διάβασες, που μάλλον δεν διάβασες συγκαταλέγω σε αυτά και την νεώτερη γενιά αναφέροντας και τ'ανήψια μου. Λες να βρίζω και τ'ανήψια μου???!!!!....:blink: :blink: :blink:

Προσωπικα δεν μιλησα γιατι συμφωνω με την Ασπασια. Θεωρω την γενια μου οχι μονο θυματα της Αμερικης αλλα και της παγκοσμιοποιησης.
Μπορει εγω να μην βλεπω MTV γιατι δεν μου αρεσει η ξενη μουσικη-υποστηριζω μεχρι αηδιας την παλια ελληνικη μουσικη-, μπορει να μην πηγαινω στα mac donalds, γιατι δεν μου αρεσει το φαγητο τους αλλα και η νοοτροπια τους, αλλα βλεπω πολλα παιδια της ηλικιας μου-και οχι μονο- "θυματα" της αμερικανικης κυβερνησης.
Δεν ειμαι ρατσιστρια προς τους Αμερικανους, αλλα ειμαι τελειως αρνητικη και προκατειλλημενη για την αθλια, προπαγανδιστικη κυβερνηση τους.

Εσύ Ελένη μου θεώρησες για κάποιο λόγο προσβλητικό αυτό που έγραψα? Εξέλαβες ως βρισιά το αμερικανόφιλοι ή κατάλαβες πως το εννοώ?

Παντως ρατσιστης θεωρειται καποιος που θεωρει μια φυλη ή εθνότητα κατώτερη. Το να ειναι καποιος εναντιον της Αμερικανικης πολιτικης - ιδιαιτερα δε της εξωτερικης - δεν σημαινει οτι ειναι ρατσιστης.

Η λεξη αμερικανοφιλοι, απο την πραγματικη της σημασια ειναι θετικη. Δεν ειναι βρισια. Εαν καποιοι το θεωρουν αρνητικο, ας κοιταξουν το λεξικο(δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα, το λεω γενικα).
Ασπασια, δεν με πειραξε τιποτα απο οσο εγραψες, ουτε πιστευω οτι υπηρχε κατι προσβλητικο. Πιστευω οτι ειναι η πραγματικοτητα.

Εχω και εγω ενα θειο που εζησε πολλα χρονια στην Αμερικη, και δεν θελει να ξαναπαει ποτε. Απο εκεινον και δικες μου πληροφοριες αντλω τις αποψεις μου.

https://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2609.html
Αυτο για τους διδυμους πυργους. Ειχε παραθεσει και η vicky v. ενα βιντεο καποια στιγμη.

Εδω το θεμα αρχισε με τους Αμερικάνους πεζοναύτες ΟΧΙ με τους κατοικους των Η.Π.Α. παντως!

εγω λεω οτι ο καθενας μας εχει την αποψη του απλα καμια φορα πιανομαστε απο της λεξης για αυτο το λογο λεω να σταματησουμε εδω γιατι ειπαμε να σχολιασουμε τα δυο τερατα που επιτετηικαν σε ενα ανημπορο [πλασμα εγω τα ιδια θα ελεγα οτι κ αν ητανειτε κινεζοι ειτε α γιαπωνεζοι ειτε αμερικανοι ειτε ελληνες γιοα αυτο το λογο ας μην χαλαμε της καρδιες μας πθιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο απλα ετυχε αυτα τα τερατα να ειναι αμερικανοι στρατιωτες αν ηταν ελληνες τα ιδια δεν θα λεγαμε η ξεχατε τους κυπριους φανταρους που εκαψαν ζωντανο το σκυλο η τον επιλοχια που απολκεφαλιζε με το τσεκουρι τα κουταβια κ πολλα αλλα απο ολους τους λαους που μας περιβαλουν παντα καποιος θα κανει κατι κακο κ θα τον κατακρινουμε

Συμφωνώ να τελειώσει εδώ γιατί όντως έχουμε ξεφύγει και από το θέμα. Εγώ πάντως σταματάω ν'ασχολούμαι γιατί βαρέθηκα να εξηγώ τα αυτονόητα:(
Βέβαια καλό θα ήταν να άκουγα και καμμιά συγνώμη για τόσο βρισίδι που έχω ακούσει, αλλά δεν βλέπω να γίνεται ....

1. Το τι είπα για τους Αμερικάνους, γιατί και πως το είπα το ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν όντως δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν θες να παραδεχθείς ότι είσαι λάθος απέναντί μου.
Κι εγώ εξακολουθώ να πιστευω οτι αυτό που είπες ήταν σαφέστατο και τώρα προσπαθείς να το ωραιοποιήσεις. Αν κατάλαβα λάθος (που δεν το θεωρώ πιθανό για το συγκεκριμένο, αλλά ΑΝ) τότε συγγνώμη.
2. Αφού λοιπόν δεν βλέπεις MTV, δεν παίζεις Sims και δεν τρως στα Mc Donalds γιατί θίχτηκες και απάντησες με τον τρόπο που απάντησες? Δεν έγραφα πουθενά η Μισελ είναι αμερικανόφιλη! Έτσι κι αλλιώς το αμερικανόφιλοι δεν το είπα ως βρισιά και αναρωτιέμαι γιατί επειμένεις εσύ να το βλέπεις ως τέτοια!!!:hmm:
Μα το τι είναι βρισιά εξαρτάται και απο αυτόν που το λέει. Κάποιος που έχει κακή άποψη για τους αμερικάνους προφανώς και προσβάλλει όταν πει σε κάποιον οτι είναι αμερικανόφιλος ή έχει αμερικάνικη νοοτροπία ή συνήθειες. Όσο για το γιατί θίχτηκα, θίχτηκα διότι δεν κατηγόρησες όσους έχουν γαλουχηθεί με McDonalds, The Sims & MTV, αλλά ουσιαστικά θεώρησες άμεση συνέπεια της "μικρής" ηλικίας τα παραπάνω και όσα προκύπτουν απο αυτά.
3.Όχι δεν έχω πάει Αμερική και όπως θα διάβασες, αν διάβασες, δεν έχω σκοπό να πάω παρότι έχω και συγγενείς και φίλους εκεί. Οπότε μέσω αυτών έχω ακούσει ίσως κάτι παραπάνω από αυτούς που βλέπουν και μαθαίνουν από την τηλεόραση... Επίσης εργάζομαι σε εταιρεία της οποίας βασικός μέτοχος και Διευθυντής μου είναι άνθρωπος ο οποίος έχει σπουδάσει Αμερική και εχει εργαστεί για χρόνια στην Golman & Sachs αν σου λεει κατι. Προκειται για χρηματοικονομικό κολοσσό. Ο εργοδότης μου είναι παντρεμένος με αμερικάνα και σε πληροφορώ ότι σε κατιδίαν συζητήσης έχει εκφράσει χειρότερες απόψεις από τη δική μου. Ουπς! Είναι κι αυτή ρατσίστρια με τους αμερικάνους αν και αμερικάνα!!!....:blink:
Παντως σίγουρα αυτή είναι πιο συζητήσημη από εσένα.
Αν πω "είσαι άσχημη" είναι βρισιά. Αν πω "είμαι άσχημη" δεν είναι. Simple as that, ελπίζω να καταλαβαίνεις τη μεταφορά.
Δεν μ'εχει πει προκατειλημένη, ρατσίστρια, ότι ζηλεύω ή ότι φοβάμαι την Αμερική και τόσα άλλα. Αλλα προφανώς επειδή είναι δικό σου το site επιτρέπεται να λες ότι θέλεις και να προσβάλλεις όσο θέλεις.

Αναρωτιέμαι "Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες?"
Έχω ξαναπει οτι δεν είπα τίποτε για σένα που δεν έχεις πει μόνη σου. Όπως είπα και παραπάνω, ΑΝ μια στις εκατό κατάλαβα λάθος τότε συγγνώμη. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν με πείθεις οτι κατάλαβα λάθος.

Για την μικρή ηλικία στην οποία αναφέρεσαι, λυπάμαι αλλά πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι έχει να κάνει μ'εσένα. Δεν αναφέρεται πουθενά η ηλικία σου. Υποθέτω λοιπόν ότι λόγω του ότι έχεις και το site πρεπει να είσαι αρκετά μεγάλη, ίσως κοντά στην δική μου ηλικία.

Με τόσα ΑΝ η συγνώμη σου δεν έχει αξία και ΔΕΝ γίνεται δεκτή.

Εξακολουθείς να είσαι η μόνη που έχεις πρόβλημα και το αποδεικνύεις με το να το συνεχίζεις.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι λάθος, λυπάμαι αλλά έχω σοβαρότερες δουλειές να κάνω από το να προσπαθώ επί 2 μέρες να στο εξηγήσω!:/:

Με τόσα ΑΝ η συγνώμη σου δεν έχει αξία και ΔΕΝ γίνεται δεκτή.

Εξακολουθείς να είσαι η μόνη που έχεις πρόβλημα και το αποδεικνύεις με το να το συνεχίζεις.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι λάθος, λυπάμαι αλλά έχω σοβαρότερες δουλειές να κάνω από το να προσπαθώ επί 2 μέρες να στο εξηγήσω!:/:

Υποθετική πρόταση ήταν. Εσύ ξέρεις ποια απο τις δύο υποθέσεις ισχύει:
1. Όντως εννοούσες κάτι άλλο => Σου ζητάω συγγνώμη
2. Εννοούσες αυτό που κατάλαβα => Δεν σου ζητάω καμία συγγνώμη
Άρα μόνο εσύ ξέρεις ποιά περίπτωση ισχύει.
Τώρα αν ισχύει η 1 και δεν τη δέχεσαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε φυσικά να σου πω οτι ναι, έχεις δίκιο, είμαι βέβαιη οτι είχα καταλάβει λάθος, διότι δεν μου αρέσουν τα ψέματα.

Για την μικρή ηλικία στην οποία αναφέρεσαι, λυπάμαι αλλά πάλι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι έχει να κάνει μ'εσένα. Δεν αναφέρεται πουθενά η ηλικία σου. Υποθέτω λοιπόν ότι λόγω του ότι έχεις και το site πρεπει να είσαι αρκετά μεγάλη, ίσως κοντά στην δική μου ηλικία.

Κοντά στα 21 είμαι. Η ηλικία μου αναφερόταν παλιότερα, οπότε πολλοί την γνωρίζουν, και υπέθεσα κι εσύ, ιδιαιτέρως μιας και είχα την πιο "αμερικανόφιλη" άποψη εδω μέσα, άρα για να πεις κάτι τέτοιο υπέθεσα οτι το λες κυρίως για να "την πεις" σε μένα. Άλλωστε το "μικρή" είναι υποκειμενικό, γνωρίζω ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που "μικρό" χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε απο 3 χρόνια και πάνω μικρότερο απο τους ίδιους (ενίοτε και λιγότερα, μου έχει τύχει περίπτωση να με περνάει μια κοπέλα 9 μήνες και να μου λέει "άκου και καμια μεγαλύτερη" εννοώντας την ίδια :lol: ).

Κοντά στα 21 είμαι. Η ηλικία μου αναφερόταν παλιότερα, οπότε πολλοί την γνωρίζουν, και υπέθεσα κι εσύ, ιδιαιτέρως μιας και είχα την πιο "αμερικανόφιλη" άποψη εδω μέσα, άρα για να πεις κάτι τέτοιο υπέθεσα οτι το λες κυρίως για να "την πεις" σε μένα. Άλλωστε το "μικρή" είναι υποκειμενικό, γνωρίζω ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που "μικρό" χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε απο 3 χρόνια και πάνω μικρότερο απο τους ίδιους (ενίοτε και λιγότερα, μου έχει τύχει περίπτωση να με περνάει μια κοπέλα 9 μήνες και να μου λέει "άκου και καμια μεγαλύτερη" εννοώντας την ίδια :lol: ).
Καταλαβαίνω τι εννοείς! Μάλλον από εκεί ξεκίνησε η παρεξήγηση. Όχι δεν ήξερα την ηλικία σου και δεν προσπάθησα να "την πω" ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο. Δυστυχώς έχω πείρα επί του θέματος!Το ίδιο κάνει και ο άνδρας μου, αν και μόνο 1,5 χρόνο μεγαλύτερος, όταν δεν μπορεί να με αποστομώσει αλλιώς, προσπαθεί να με πείσει ότι ξέρει καλύτερα γιατί είναι μεγαλύτερος...:down: :down: :down:

Καταλαβαίνω τι εννοείς! Δυστυχώς το ίδιο κάνει και ο άνδρας μου, αν και μόνο 1,5 χρόνο μεγαλύτερος, όταν δεν μπορεί να με αποστομώσει αλλιώς, προσπαθεί να με πείσει ότι ξέρει καλύτερα γιατί είναι μεγαλύτερος...:down: :down: :down:

Χαχαχα, έλεος! :lol: Ευτυχώς ο δικός μου (σύντροφος, όχι σύζυγος) δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί τον περνάω εγώ 3 χρόνια :lol: Πάντως πότε πότε το κάνω εγώ σε αυτόν :redface: Σπάνια όμως εεε :P

Καταλαβαίνω τι εννοείς! Μάλλον από εκεί ξεκίνησε η παρεξήγηση.

Όντως :( Ελπίζω όμως τώρα να καταλαβαίνεις και τη δική μου θέση. Ίσως κι εσύ στη θέση μου να το έπαιρνες έτσι. ;)

Όντως :( Ελπίζω όμως τώρα να καταλαβαίνεις και τη δική μου θέση. Ίσως κι εσύ στη θέση μου να το έπαιρνες έτσι. ;)
Δεν ξέρω... Εγώ αφήνω περιθώριο στους άλλους να εξηγήσουν, αλλά πάλι αναλόγως την διάθεση, την περίοδο (και μιλάω κυριολεκτικά γιατί όταν έχω περίοδο δεν συζητάω, τσακώνομαι) κλπ.
Πάντως με το θέμα της ηλικίας δεν έχω πρόβλημα και δεν κρίνω κανέναν βάση αυτής. Από τα πιο συνειδητοποιημένα άτομα του site θεωρώ την Sardela / Ελενίτσα που εκτός από το ότι συμφωνώ μαζί της σε πολλά από όσα γράφει θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ώριμο και συνειδητοποιημένο άτομο παρά την ηλικία της (18 ετών). Επίσης η Νιαου (14 ετών) μιλάει μεν με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό της ηλικίας της, αλλά έχει κατά βάση πολύ καλές ιδέες και αντιλήψεις και είχα κι εγώ θυμώσει όταν κάποιος της την είχε πει για την ηλικία της πάλιότερα. Οπότε το θέμα δεν ήταν η ηλικία. :)

Γι'αυτό σου λέω ασε ένα περιθώριο αμφιβολίας στους άλλους και μην είσαι τόσο απόλυτη. Παραδέχομαι ότι ίσως το αμερικανόφιλη γενιά ακούστηκε κάπως διαφορετικά απ'ότι το εννούσα. Ίσως το αμερικανοθρεμμένη να ήταν πιο politically correct? Δεν ξέρω πάντως γιατί εσύ το πήρες τόσο στραβά κι η Sardela / Ελενίτσα στην γενιά της οποίας αναφερώμουν όχι...:(

Τέλος πάντων, ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση, γιατί μου χάλασε και την χθεσινή και την σημερινή μέρα....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back