Aντιδράσεις για τους περιορισμούς ιδιοκτητών ζώων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι ενας καινουριος τροπος να μαζεψουν κανα φραγκο..και να πιασουν δουλεια οι ρουφιανοι και οσοι δεν αγαπουν τα ζωα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε και αυτο, χθες στο Βημα της Κυριακης https://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15449&m=A45&aa=1
:hmm:

Η κατάσταση στο Δήμο Αχαρνών σχετικά με τα αδέσποτά ... προς ενημέρωση του κ. Κιλτίδη (αν μου πείτε που να στείλω ε-μαιλ να τον ενημερώσω θα το κάνω)

Τα αδέσποτα αποτελούν πλέον δημοτική περιουσία. Στη δουλειά μου πέρα από τα δύο μικρά που ανέλαβα από αγγελία εδώ μέσα έχουν μαζευτεί τρία - τέσσερα ακόμα για τάισμα και όχι μόνο. Καθώς δεν γίνεται να κάνω σε τόσα ζώα από την τσέπη μου (ή από το ταμείο της εταιρίας μας) εμβόλια και στειρώσεις πήρα τηλέφωνο στο δήμο Αχαρνών.

Η κυρία που μίλησα, ευγενικότατη και με αγάπη προς τα ζώα, με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κρατικό κονδύλη για τα αδέσποτα στο δήμο μας από το νοέμβριο του 2007. Ούτε καν για να τα ταίζουν. Ο δήμος ζητιανεύει για ξηρά τροφή μου είπε. Βασίζονται στις ιδιωτικές βοήθειες.

Όσο για το τί ζώα φροντίζει; Χμ δεν είχε ξανα ακούσει να γίνονται εμβολιασμοί σε αδέσποτες γάτες, και πόσο μάλλον στειρώσεις. Ο δήμος στειρώνει τις αδέσποτες σκυλίτσες (όχι τους σκύλους από ότι κατάλαβα) και τα εμβολιάζει. Αν χτυπηθεί καμία γάτα άσχημα μπορούν να την περιθάλψουν αλλά μετά θα γυρίσει εκεί που την βρήκαν.

Όταν επέμεινα και στους εμβολιασμούς και στις στειρώσεις, είπε ότι θα το συζητήσει με τον κτηνίατρο... Όταν την ενημέρωσα ότι μία θυληκιά κάνει 5 γατάκια επί τέσσερισ πέντε φορές το χρόνο και ότι ε΄γω αυτή τη στιγμή έχω τρεις θυληκιές στην αυλή μου εκ των οποίων η μία μόνο έιναι δικιά μου, είπε ότι καταλαβαίνει το πρόβλημα αλλά δεν τις έχει ξανατύχει. ΑΛλά σίγουρα αρσενικα ζώα δεν στειρώνουν (καλά αυτό είναι δικό μου ούτως ή άλλως).

Δεν μου πάει η καρδιά να κυνηγίσω τα αδέσποτα και να μην τα ταίζω, αλλά θα τσακωθώ άσχημα για να μου τα στειρώσει ο δήμος... Στο κάτω κάτω όπως είπα στην κοπέλα, σύμφωνα με τον ηφυπουργό κ. κιλτίδη και μόνο που τα ταίζω είμαι παράνομη...

Αργά το μεσημέρι μου είπαν να πάρω να μάθω αν ο κτηνίατρος θέλει να στειρώσει δύο αδέσποτες θυληκιές..... και να τις εμβολιάσει... με τιμή δημαρχείου παρακαλώ... αλλιώς θα πληρώσω κανονικά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back