Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Καμαρωστε αγαπητοι φιλοι μια προοδευτικη,Ευρωπα
ι΄κη Πολη
Το περιστατικο φωτογραφιθηκε απο 2 ανθρωπουςπου τυχαια βρεθηκαν στο συγκεκριμενο χωρο για προσοπικη τους δουλεια.
Επαθαν σοκ αφησαν τη δουλεια τους και αρχισ...αν να φωτογραφιζουν το ζωο, που στην κυριολεξια ειχε στραγκισει απο το αιμα του γεγονος το οποιο μας δειχνει οτι το αποτροπαιο αυτο συμβαν εγινε απογευματινη ωρα, διπλα στο Δημαρχειο και μποστα στο Πνευματικο Κεντρο.
το ατυχο αυτο ζωο στην φοτο ειναι γατα που ειναι καρφωμενη στην τριαινα της γοργονας στο συντριβανι.
Τον τελευταιο καιρο τετοιου ειδους γεγονοτα γινονται ολο και περισσοτερα σε διαφορα σημεια σε ολη την Ελλαδα.Ποτε επιτελους θα σταματηση καποιος αυτους τους φονιαδες των ανιπερασπιστων ζωων?Τι ψυχη μπορει να εχει αυτος ο υποτιθεμενος ανθρωπος για να διαπραξει αυτο το τερατουργιμα δημοσια?Δεν βρεθηκε κανενας τη στιγμη εκεινη καπου κοντα να τον σταματησει η εχουμε ολοι γινει τοσο αναισθητοι που τετοιου ειδους θεαματα μας αφηνουν αδιαφορους .
Φτανει πια ειναι ντροπη για ολους μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Φρικη,φρικη φρικη.......και ντροπη .....ποτε επιτελους η κακοποιηση των ζωων θα αποτελει κακουργημα?
επειγοντως πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια. τωρα!!!!!!!!!!!!!!!
σε λιγο θα βλεπουμε και ανθρωπους. τα ανθρωπινα κτηνη που εκαναν κατι τετοιο ειναι αδιστακτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
άνανδροι
αυτοί που τα βάζουν με
ένα πλάσμα που δεν τους έκανε τίποτα.
ψυχοπαθής είναι ο τύπος
σαν τον τζακ τον εντεροβγάλτη....
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει με τη νομοθεσία. Γιατί να μην θεωρείται κάτι τέτοιο εγκληματική ενέργεια ισοδύναμη με το βασανισμό και την ανθρωποκτονία;
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μακάρι
αλλά πιστεύω είμαστε ακόμα πολύ πίσω
για να φτάσουμε εκεί.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος το έκανε ή είναι serial killer ή σαλεμένος.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
χρειάζεται ψυχολόγο
και το λέω σοβαρά.
ξεκοιλιάσαν την γάτα και την κρεμάσαν με τα έντερα της.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το εχω πει πολλες φορες..το να δειχνουμε τετοιες εικονες,και να κανουμε λεπτομερεις περιγραφες..οχι μονο δεν προσφερει τιποτα(ποσο μαλλον σε ενα σαιτ για ζωα..που θεωρητικα ειναι ήδη ευαισθητοποιημενο)...αλλα ισως να κανει και χειροτερο κακο.Οπως κανουν κακο...οι ασχημες εικονες στην tv...μην ξεχναμε οτι στο site εχουμε και παιδια.Αρκει το λινκ..η εικονα θα μπει σε spoiler..
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πουπουλίνα. Είναι σοκαριστικό συν τοις άλλοις. Όταν άνοιξα το θέμα δεν ήμουνα προετοιμασμένη συναισθηματικά για τέτοια εικόνα. Είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται τέτοια γεγονότα χωρίς να εμφανίζονται εικόνες τόσο άμεσα.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Αχ σας παρακαλω μην βαζετε τετοιες εικονες φατσα-φορα.Μπηκα να δω το θεμα και εχω σοκαριστει.Οταν ξερω τι προκειται να ακολουθησει δεν συνεχιζω γιατι δεν μπορω...Δεν περιμενα να δω τοσο σκληρη φωτογραφια...Και δεν ειμαι μονο εγω εδω μεσα
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι η πιο σκληρή φωτογραφία βασανισμου ζωων που εχω δει !
Αν και δεν θεωρω πως θα πρεπει να εξισωθει η ποινη του βασανισμου ζωων με την ανθρωποκτονια, σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να αποτραπούν τέτοιες πράξεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά γιατί είναι ψυχοπαθής όποιος το έκανε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
όχι για να σπάσει πλάκα
αλλά γιατί είναι ψυχοπαθής όποιος το έκανε.
Υπαρχουν αρκετα ατομα που το κανουν για να σπασουν πλακα...
Ενα παιδι ειχε βρει 2 μικρα γατακια και για να σπασει πλακα τα πεταξε στο τοιχο με δυναμη
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να βλέπω τέτοιες εικόνες.
Με τρομάζουν.
Με τρομάζει το γεγονός ότι αυτοί που το έκαναν αναπνέουν τον ίδιο αέρα με εμένα, με εσάς, με τα ζωάκια και τα φυτά, αθώες ψυχούλες που μας περιβάλλουν!
Δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ανθρώπους. Περισσότερο για κτήνη μου κάνουν.
Μα καλά ΠΩΣ μπόρεσαν να το κάνουν? Δε σπάραξε η καρδιά τους από το κλάμα του ζώου? Αλλά ξεχνάω... ΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ???
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ΔΕΝ θεωρώ σωστό να βάζουμε τέτοιες εικόνες
μέσα σ'ένα ήδη υπερευαισθητοποιημένο φόρουμ
όπου μπαίνουν και ανήλικα παιδιά
και να αναπαραγουμε τη φρίκη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool