Aπέκτησα δυο όμορφα γατἀκια...

Αθανασἰα1

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθανασἰα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
:up:Το καλοκαἰρι υιοθἐτησα μια αδἐσποτη γατοὐλα αδὐνατη απο την ασιτἰα και τὠρα μου γἐννησε δυο ομορφα γατἀκια. Τα μωρα μου ειναι περιπου δυο εβδομαδων και τα λατρευω (την βοηθησα στην γεννα).Μηπως γνωριζεται ποτε μπορω να την στειρωσω ;Κανει τωρα που θηλαζει;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα κι αν κάνει (που δε νομίζω, αλλά δε μπορώ να σου πω υπεύθυνα) δεν υπάρχει λόγος να την ταλαιπωρήσεις την καημένη όσο θηλάζει. Θα είναι πολύ απασχολημένη με τα μωρά για λίγο καιρό για να ψάχνει άντρες. Μόλις απογαλακτιστούν και ξαναβρει τους ρυθμούς της το κανονίζεις.

Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τη στειρωσεις τωρα που θηλαζουν θα σταματησει το γαλα της...Μπορεις να τη στειρωσεις μολις απογαλακτιστουν,δηλαδη στους δυο μηνες.Να εχεις υποψιν σου οτι μπορει να εχει οιστρο ακομη κι οταν θηλαζει,οποτε μην την αφηνεις να βγαινει εξω μεχρι τη στειρωση.Να τα χαιρεσαι!

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασἰα;293692:
:up:Το καλοκαἰρι υιοθἐτησα μια αδἐσποτη γατοὐλα αδὐνατη απο την ασιτἰα και τὠρα μου γἐννησε δυο ομορφα γατἀκια. Τα μωρα μου ειναι περιπου δυο εβδομαδων και τα λατρευω (την βοηθησα στην γεννα).Μηπως γνωριζεται ποτε μπορω να την στειρωσω ;Κανει τωρα που θηλαζει;:hmm:
Δεν κάνει τώρα που θηλάζει διότι το μητρικό γάλα δίνει στα γατάκια αντισώματα. Αν της κοπεί το γάλα τώρα, ποιος θα ταϊζει τα γατάκια και με τι γάλα; Χώρια που η καημένη η γάτα θα πάθει μεγάλο ορμονικό τραλαλά! :/:
Καλύτερα να το κάνεις όταν τα γατάκια θα είναι περίπου 3 μηνών. Τότε η γάτα διώχνει τα γατάκια σιγά-σιγά από μόνη της, όπως προστάζει η φύση! :)

Δεν έχω εμπειρία από εγκυμοσύνη γάτας(την δική μου θηλυκή, την στείρωσα 6 μηνών), αλλά με την λογική και μόνο, καλό θα ήταν να περίμενες να απογαλακτιστούν τα μωράκια.:)
Προσέχε όμως πολύ την γατούλα γιατί νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνει γρήγορα έγκυος και πάλι. Ζεί μέσα σε σπίτι η έχει προσβάση σε αυλή?:hmm:
Τα μωράκια θα τα κρατήσεις εσύ η θα ψάξεις να τους βρείς σπιτάκια?:hmm:
Πάντος με την στείρωση δεν την προφυλάσσεις μόνο από απανωτές εγκυμοσύνες, αλλά προστατεύεις την υγεία της απο μεταδοτικές νόσους και της εξασφαλίζεις πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής!:)
Καλή τύχη!:D:D:D

Οχι πρωτα απογαλακτιζονται τα μικρα, παιρνει και τα πανω της η μανουλα και μετα στειρωση καλυτερα. Αφου την φιλοξενεις δεν υπαρχει κινδυνος για δευτερη απανωτη εγκυμοσυνη οποτε αστην να καρδαμωσει καμμια δυο βδομαδες τουλαχιστον και μετα τσουπ τσουπ την πας για στειρωση. Και να προσεξεις τα μικρα αν τα κρατησει να τα στειιρωσεις κι αν τα δωσεις να τα δωσεις σε σπιτια που συμφωνουν με τη στειρωση. Κι οτι χρειαστεις παλι εδω ειμαστε

:) Ευχαριστω για τις συμβουλες σας και τις ευχες σας.Την Λιλικα μου(ετσι ονομαζεται η γατα μου)την εχω μεσα στο σπιτι και οποτε βγαινει εξω για την αναγκη της την ακολουθω και μετα αμεσως μεσα.Τα γατακια μου ειναι αγορακια και θα τα κρατησω.Ελπιζω να ανεβασω τις φωτογραφιες τους συντομα με την βοηθεια του γιου μου γιατι εγω δεν ξερω να τις ανεβασω.Τα λεμε συντομα...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back