Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θέλει εισαγγελική παραγγελία!Άσε που θέλει εισαγγελική παραγγελία καιι δεν είμαι σε θέση να τρέχω εκεί.
Μήνυση μπορούμε να υποβάλουμε με 2 τρόπους :
1. Είτε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας.
2. Είτε γραπτά (μέσω δικηγόρου) στην εισαγγελία της περιοχής μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο αστυνόμος βαριέται να ξεκουνηθεί Κυριακάτικα΄και να κάνει αυτό για το οποίο τον πληρώνεις!
Αν δεν καταγραφεί το συμβάν και δεν του γίνει σύσταση....
Που αυτό πρέπει να κάνει η αστυνομία και θα το κάνει αν πας εκεί και τους πιέσεις.
Anyway, καλή τύχη.
Τι εννοείς, να έρθει η αστυνομία επί τόπου; Μου είπε ότι μπορούν να έρθουν και να του γίνουν συστάσεις, αλλά ότι δεν θα είναι επίσημο χωρίς την εισαγγελική παραγγελία και θα αρνηθεί το ότι έγινε. Ενώ αν πάω εισαγγελέα, είναι πιο σοβαρή η καταγγελία μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θέλει εισαγγελική παραγγελία!
Μήνυση μπορούμε να υποβάλουμε με 2 τρόπους :
1. Είτε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας.
2. Είτε γραπτά (μέσω δικηγόρου) στην εισαγγελία της περιοχής μας.
Μήνυση ναι, αλλά πρέπει να έχεις νομικό αδίκημα ( οι απειλές δεν πιάνονται γιατί δεν αποδικνύονται και η καταγραφή που έκανα στο κινητό είναι παράνομη) μου είπε ο αστυνομικός, αλλιώς θα σε κατηγορήσει ο άλλος για δισφύμηση ( ειδικά που μένω και μόνη και δεν έχω μάρτυρες). Για να τον καλέσουν και να του γίνουν συστάσεις πρέπει να έχεις εισαγγελική παραγγελία.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δεν ειναι απαραιτητο να εχεις μαρτυρες, εσυ μπορεις να πεις οτι εχεις. Οι μαρτυρες ειναι απαραιτητοι σε μηνυση. Σε συσταση, δεν χρειαζεται. Και πιστευω οτι αυτοι που το παιζουν μαγκες ειναι αυτοι που κλ$#%$@ν πιο ευκολα.
Οσο για το θεμα συστασης - μηνυσης - μαρτυρων μιλω απο προσωπικη εμπειρια. Εχω κανει συσταση (βεβαια αφορουσε προσωπικο θεμα) και ειπα οτι εχω μαρτυρα (ενω στην ουσια δεν ειχα) αλλα δεν τους ενδιεφερε. Καλεσαν αμεσως τον τυπο που με ενοχλουσε και του εκαναν συσταση. Στην ιδια περιπτωση, οταν χρειαστηκε να γινει μηνυση, ζητησαν μαρτυρα.
Τη λυση του εξωδικου την σκεφτεσαι? Ουτε αυτο χρειαζεται μαρτυρες, μονο ενα δικηγορο και δεν ειναι πολυ ακριβο.
Εξαλλου μαρτυρες μπορεις να βρεις....
αν με καταλαβαινεις! Προσωπικη αποψη, κρατα οσο μπορεις τα μικρα κοντα σου, και πηγαινε στην αστυνομια. Δε θα τολμησουν να κανουν κατι λογω του οτι θα εξαγριωθουν. Με σενα θα τα βαλουν, ναι, αλλα οχι με τα ζωα γιατι θα τους παει ...%$#@%$#@%$#@!!!
Και κατι τελευταιο. Αν ηταν οντως τελειως πειραγμενοι ανθρωποι (οχι οτι τωρα ειναι στα καλα τους) θα ειχαν ριξει ηδη φολες. Νομιζω οτι ειναι απο αυτους που γουσταρουν να τσακωνονται.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήνυση ναι, αλλά πρέπει να έχεις νομικό αδίκημα ( οι απειλές δεν πιάνονται γιατί δεν αποδικνύονται και η καταγραφή που έκανα στο κινητό είναι παράνομη) μου είπε ο αστυνομικός, αλλιώς θα σε κατηγορήσει ο άλλος για δισφύμηση ( ειδικά που μένω και μόνη και δεν έχω μάρτυρες). Για να τον καλέσουν και να του γίνουν συστάσεις πρέπει να έχεις εισαγγελική παραγγελία.
Επαναλαμβανω, ο αστυνομικος σου λεει μπουρδες! Το εχω κανει, μια συσταση ΔΕΝ χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια! Αν ειναι δυνατον, γιαμηνυση δλδ χρειαζεσαι το προεδρο του Αρειου Παγου????
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαλλου μαρτυρες μπορεις να βρεις....αν με καταλαβαινεις!
Δυστυχώς δεν μπορώ ούτε κατά τον τρόπο που λες. Μένω μόνη και οι γνωστοί και φίλοι δεν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους βοήθεια.
Κανένας, ούτε οι συγγενείς. Θεωρούν ανεπίτρεπτο να λύνεις τις διαφορές μέσω αστυνομίας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Επαναλαμβανω, ο αστυνομικος σου λεει μπουρδες! Το εχω κανει, μια συσταση ΔΕΝ χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια! Αν ειναι δυνατον, γιαμηνυση δλδ χρειαζεσαι το προεδρο του Αρειου Παγου????
Τότε είναι τακτική του συγκεκριμένου αστ. τμήματος. Μόνο έτσι δουλεύουν αυτοί.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε είναι τακτική του συγκεκριμένου αστ. τμήματος. Μόνο έτσι δουλεύουν αυτοί.
Δεν εχει καθε τμημα τους δικους του νομους. Προφανως οι συγκεκριμενοι δεν δινουν σημασια σε τετοιου ειδους περιστατικα. Τι να πω?
Δυστυχώς δεν μπορώ ούτε κατά τον τρόπο που λες. Μένω μόνη και οι γνωστοί και φίλοι δεν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους βοήθεια.Κανένας, ούτε οι συγγενείς. Θεωρούν ανεπίτρεπτο να λύνεις τις διαφορές μέσω αστυνομίας.
Και πως πρεπει να τις λυνεις δλδ? Με αυτοδικια???

Γμτ, και μενω κι εγω μακρια, αλλιως θα ερχομουν εγω να με φιλοξενησεις ενα βραδυ, δεν κολλαω πουθενα σε τετοια!
Το εξωδικο????
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πως πρεπει να τις λυνεις δλδ? Με αυτοδικια???
Γμτ, και μενω κι εγω μακρια, αλλιως θα ερχομουν εγω να με φιλοξενησεις ενα βραδυ, δεν κολλαω πουθενα σε τετοια!
Υποχρεωμένη και μόνο που το σκέφτηκες.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποχρεωμένη και μόνο που το σκέφτηκες.![]()
Δεν χρειαζεται, ο καθενας με τα βιτσια του! Και το δικο μου ειναι να τσακωνομαι με μα#@$%%κες!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εφόσον ο τύπος α π ε ι λ ε ί ότι θα φαρμακώσει τις γάτες σου, σου προξενεί ψυχικό άγχος. Η αντίδραση αν τον ενοχλεί ένα ζώο, είναι να το διώξει, να του ρίξει νερό, να το τρομάξει. Όχι να το σκοτώσει. Είναι υπέρβαση των ορίων μιας αποδεκτής , κατά τα άλλα, αντίδρασης, αν ένα ζώο, από αμέλεια του ιδιοκτήτη τον ενοχλεί στο χώρο του. Επομένως, ένα εξώδικο, υπογραμένο από δικηγόρο, όπου θα περιγράφονται λεπτομερώς τα συμβάντα και θα αναφέρεται ότι υπάρχουν μάρτυρες , νομίζω ότι επιβάλλεται να το στείλεις.Οι μάρτυρες δεν καταθέτουν μόνο για ό,τι οι ίδιοι είδαν ή άκουσαν από τον "ένοχο", μπορούν να περιγράψουν τί τους είπες εσύ, πώς σε είδαν να είσαι τρομαγμένη και συγχισμένη κλπ .Εν τω μεταξύ, φύλαγε τα γατάκια όπως μπορείς. Μην αργήσεις να αντιδράσεις, γιατί μπορεί αυτός να πάει πρώτος στην αστυνομία ή σε δικηγόρο και μετά να είσαι αμυνόμενη, από εκεί που πρέπει να τον βάλεις στη θέση του.
Ελένη δεν μπορώ οικονομικώς να το κάνω αυτό αυτήν την περίοδο.
Κοστίζουν πολλά τα εξώδικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω, είναι η αλήθεια, το κόστος, ο γαμπρός μου στο πλαίσιο της δουλειάς του μου έχει πει, ότι πάρα πολλές υποθέσεις του τακτοποιούνται με ένα εξώδικο, γιατί ενεργεί προληπτικάΕλένη δεν μπορώ οικονομικώς να το κάνω αυτό αυτήν την περίοδο.Κοστίζουν πολλά τα εξώδικα.
Βέβαια, εκεί πληρώνει η εταιρία που δουλεύει
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, είναι η αλήθεια, το κόστος, ο γαμπρός μου στο πλαίσιο της δουλειάς του μου έχει πει, ότι πάρα πολλές υποθέσεις του τακτοποιούνται με ένα εξώδικο, γιατί ενεργεί προληπτικάΒέβαια, εκεί πληρώνει η εταιρία που δουλεύει
![]()
Ελένη, πρόσφατα έκανα αγορά σπιτιού και καταλαβαίνεις τι έξοδα έχω από εδώ και πέρα...ειδικά εν όψι και αλλαγής τόπου διαμονής.
Επιπλέον έχω τα εμβόλια και των 2 γατιών και τη στείρωση του Όλιο.
( Ήξερα ότι ήταν 3 τα εμβόλια τον πρώτο χρόνο και εντέλλει είναι 7!!!. )

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιορίστε τις γατούλες σας καλύτερα, αν δεν κινδυνεύσουν από τον συγκεκριμένο γείτονα, μπορεί να κινδυνεύσουν από χίλια δυο άλλα πράγματα...
Το να πάς στην αστυνομία δείχνει ότι φοβάσαι και ψάχνεις να βρείς υποστήριξη, έστω και από το νόμο, που όπως γνωρίζουμε στην ουσία δεν φέρνει αποτέλεσμα, και ΑΝ γίνει κάτι, θα γίνει σε 2-3 χρόνια...
Το να τον γράψεις όμως (παίρνοντας όμως παράλληλα και τα μέτρα σου), δείχνει ότι είσαι ικανή να αντιμετωπίσεις τις μλκίες που είναι διατεθειμένος να σου κάνει σαν ίση προς ίσο...
Προσωπικά, για τέτοιο ζήτημα δεν θα πήγαινα ποτέ στην αστυνομία, γιατί ΔΕΝ θα γίνει τίποτα. Να σου φάνε τη γάτα και να σε πληρώσουν μετά; No thanks...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί θα κερδίσετε με το να πάτε στην αστυνομία; Θα τους γίνει σύσταση (στην καλύτερη)... και μετά τί;
Mα είναι γνωστό ότι η αστυνομία και η πολιτεία γενικώς, είναι άχρηστοι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Που για τέτοιες περιπτώσεις.
Απλά για τις γάτες μου φοβάμαι, γιατί είναι αδύνατον να τις περιορίσω όπως είναι το σπίτι μου. Και φοβάμαι ότι θα τις ρίξει φόλα ακόμη και όταν είναι στην αυλή μου.

Τις έβγαλα προχθές με σαμαράκι και το έδεσα σε κάτι και το αποτέλεσμα ήταν τα ζώα να κάνουν σαν τρελλά, να στρεσσαριστούν μέχρι αηδίας, να κλαίνε και να σπαράζουν και από το τράβηγμα κόντεψε η Νεφέλη να πνιγεί. Σε σημείο που ξεκουμπώθηκαν όλα τα κουμπώματα ( ασφαλείας) και να το σκάσει σαν τρελλή και την έψαχνα μετά να τη βρω.

Δεν μπορώ να τις κρατάω με τα σαμαράκια ανά χείρας, γιατί έχω πρόβλημα στα χέρια και αυτές τραβάνε βάζοντας δύναμη να φύγουν.
Έχω απελπιστεί παιδιά.
Αν είναι δυνατόν για μερικούς ανεγκέφαλους σκατομ@λ@κες, να βασανίζω έτσι τα ζώα μου...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Ειρηνη μου,γιατι δεν τις κρατας απλα μεσα στο σπιτι;
Προσπαθώ Δώρα, αλλά σκαρφαλώνουν στις κουρτίνες τις οποίες έχουν σκίσει στην προσπάθεια να βγουν έξω, σκίζουν τα αεροστόπ που έχω βάλει, κοπανάνε πάνω στα τζάμια και κλαίνε ουρλιάζοντας...
Ειδικά η Νεφέλη.Όταν βγουν έξω είναι μια χαρά. Τα κακόμοιρα δεν θέλουν το μέσα. Άσε που για να μείνουν εντός, τις κλειδώνω και τις ανεβάζω ψηλά ώστε να προλάβω να ανοιγοκλείσω την πόρτα. Και όταν είμαι εγώ έξω, κλαίνε και χτυπιούνται για να βγουν και αυτά.

Ειλικρινά προτειμώ να κάνω σε αυτόν και να με πάνε μέσα, παρά να βλέπω τα ζώα μου να βασανίζονται.
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool