spring
Νεοφερμένο μέλος
.Σήμερα τον πήγαμε στην κτηνίατρο για εμβόλιο και του εβαλε και αμπούλα για τους αμέτρητους ψύλλους που είχε κι έκαναν αγώνες δρόμου στην πλατούλα του στην κοιλιά του ακόμα και στο προσωπάκι του...
Χθες τον κοιμήσαμε μέσα στο σπίτι... από απόψε όμως λέμε να τον μάθουμε σιγά σιγά να κοιμάται έξω...του έχουμε ωραίο σπιτάκι και τον έχουμε δει να μπαίνει και να κοιμάται...φωνάζει βέβαια και θέλει να του ανοίξουμε αλλά απ τα πολλά σταματάει και πάει πάλι για ύπνο...
Το θέμα είναι κάνει να μείνει έξω? Ζεστά δεν θα είναι στο σπιτάκι του με τα στρωσίδια του? Την ημερα θα του ανοίγουμε την μπαλκονόπορτα και θα μπαινοβγαίνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλως ηρθες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring
Νεοφερμένο μέλος
Την δικια μας, την ειχαμε απο τρειων μηνων στο μπαλκονι να κοιμαται(ακομα δεν την θελαμε μεσα στο σπιτι), αλλα τωρα κοιμαται μονιμα μεσα.
Αν δεν υπαρχει προβλημα στο να κοιμαται μεσα, γιατι να μην κοιμαται μεσα?
Αν παλι υπαρχει και θες να την μαθεις εξω, δεν νομιζω να κρυωνει.
spring
Νεοφερμένο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

spring
Νεοφερμένο μέλος
οι ψύλλοι σε ποσο διάστημα ψωφάνε?
mimikaki
Διάσημο μέλος
ειδικά απόψε δεν θέλω μέσα και για άλλο ένα λόγο... είναι γεμάτο ψύλλους και παρ'όλο που του έβαλε η κτηνίατρος σήμερα αμπούλα, οι ψύλλοι ακόμα χορεύουν...μέσα ανεβαίνει στον καναπέ... θα πέσουν οι ψύλλοι εκεί![]()
οι ψύλλοι σε ποσο διάστημα ψωφάνε?
νομιζω αμεσα μεσα σε ενα 24ωρο....

gattina
Νεοφερμένο μέλος
Η δική μου γνώμη είναι να ΜΗΝ βγάλεις το γατάκι στο μπαλκόνι. Ναι, είναι μικρό και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρίσει και να πέσει. Κι επιπλέον, αν κατάλαβα σωστά, μένεις σε διαμέρισμα. Άρα το γατάκι θα είναι εγκλωβισμένο σε μερικά τετρ. μέτρα κι όχι ελεύθερο να περιφέρεται σε μια αυλή, για παράδειγμα. Κι όταν μεγαλώσει; Μα τί νόημα έχει να κοιμάται έξω, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα αράζει μέσα στο σπίτι, όπως είπες.
Έχετε κοιμηθεί αγκαλίτσα ή όχι ακόμη; Για δοκίμασε το αυτό το τελευταίο και νομίζω πως, ύστερα, ούτε εσύ θα θελήσεις να τον κοιμίζεις έξω...
Α! Είναι πολύ όμορφο - αν και το ξέρεις ήδη αυτό.
spring
Νεοφερμένο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζησει, ειναι κουκλακι

Καλύτερα να το έχεις μέσα ! Μου έχει πέσει γατάκι από μπαλκόνι και δε μου ήρθε καλά . Δεν έπαθε κάτι και το βρήκα αλλά καλύτερα όχι . Πάρε το μαζί σου . Και αφού ακόμα δε σε γνωρίζει δε νομίζω να ανέβει στο κρεβάτι . Πάρε το μαζί σου κι αν δεις ότι ανεβαίνει κλείσε το σε άλλο δωμάτιο και στη χειρότερη βγάλε το έξω . Αλλά σου λέω , αφού δε σε γνωρίζει μπορεί να μην ανεβεί . Και πάλι να σου ζήσει και να του δείχνεις κάθε μέρα πόσο το αγαπάς .

Επίσης , βάλε του το καλαθάκι μέσα έτσι ώστε να κοιμηθεί εκεί .

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
καλως ηρθατε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
spring
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
spring
Νεοφερμένο μέλος
έχω κάποιους φόβους όμως.
1) βλέπω να έχει την τάση να βγάζει έυκολα νυχάκια
2) πάει πολύ στις κουρτίνες
3) προσπαθεί να πηδήξει απ την πλάτη του καναπέ στο τραπέζι...ακόμα δεν μπορεί λόγω ηλικίας
4) έχει διάθεση να να σκαρφαλώσει πάνω μου απ τα πόδια...(δεν το βλέπω να μένει με τα νυχάκια για πολύ)

rotonda
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool