mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
18-10-07
19:28

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
18-10-07
21:35
Φωτο από τα μανάρια.
Ο ασπρόμαυρος είναι 8 μηνών και η μαμα δίπλα 2 ετων
Μπατζουροκατασταση με κοιτουν που τα έπιασα στα πράσα
Ο ασπρόμαυρος είναι 8 μηνών και η μαμα δίπλα 2 ετων
Μπατζουροκατασταση με κοιτουν που τα έπιασα στα πράσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
18-10-07
23:11
Είπαν να σε ευχαριστήσουν για τα μπιφτέκια βοηθώντας στο βάψιμο...
Τέλεια ακούγονται όλα, οι γατούλες ειναι υπερκαθαρά ζώα, δεν αμφιβάλει κανείς νομίζω!
Αλλά αν δεν βρίσκουν σπιθαμή χώμα στην κωλοπόλη που ζούμε, που να πάνε τα ζωντανά;;
Τέλεια ακούγονται όλα, οι γατούλες ειναι υπερκαθαρά ζώα, δεν αμφιβάλει κανείς νομίζω!
Αλλά αν δεν βρίσκουν σπιθαμή χώμα στην κωλοπόλη που ζούμε, που να πάνε τα ζωντανά;;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
18-10-07
23:38
Τι ομορφούλια είναι αυτά!!! Τα μάτια-λαμπάκια με τρελένουν στις γάτες 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum