Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
19-10-08
20:50
Σιγά βρε παιδιά, on topic εν ευρεία εννοία είστε, για τροφές ζώων μιλάτε, δεν είμαστε και Γκεστάπο(Παιρνεις τηλεφωνο τον εισαγωγεα στη Κρητη,για να σου πει το πλησιεστερο πετ σοπ στη περιοχη σου που συνεργαζεται.
2810-224257.
ΕΙμαστε off topic,1000 sorry,επισης καλη ειναι η acana,και η eagle pack holistic στην Ελλαδα!
Τα 2,5 κιλα adult τα πηρα 20ευρω.
Το 7κιλο θα το παρω 40)
edit:
![]()

. Για να βγω, εγώ τελείως off topic, θα δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο, τόσο μικρός, τόσο ώριμος και τόσο ψαγμένος και σκέφτεται και τη μάνα του!!! Να σε χαίρεται
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ OFF TOPIC
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
19-10-08
20:50
Επειδη ειναι site για γατονια...γιαυτο και ειπα για το ΟΤ...![]()
Δεν ξέρεις ΠΟΣΟΙ είναι και Σκυλογονείς.....γιαυτό λες...

Και υπάρχει και ολόκληρη κατηγορία για άλλα ζωάκια...

thnks και πάλι... θα σε έχω υπόψιν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
19-10-08
20:52
Αυτό οφείλεται στο ότι τα σκυλιά είναι παμφάγα ζώα, ενώ οι γάτες αποκλειστικά σαρκοφάγα. Γι' αυτό χρειάζονται περισσότερες πρωτεΐνες.Τα ποσοστα πρωτεινων τα ειχα παρατηρησει πιο παλια και μαλιστα ειπα ''κοιτα να δεις!ποσοστα πρωτεινων οι γατες!καμια σχεση με σκυλους!μπραααβο!''.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
19-10-08
20:52
Αχα!Δεν πειράζει και εγώ είμαι άσχετος απο σκυλιά, απλά εχω φάει αμέτρητες ώρες ψάχνοντας να βγάλω μια άκρη σε αυτό το θέμα, γι'αυτό και είμαι τόσο σίγουρος
εισαι εγω δλδ σε γατισια εκδοση!!!

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
19-10-08
20:59
Χαρα μου να βοηθησω για οτι μπορω τους σκυλογονεις!
Χρωσταω ευχαριστω κ εγω σε ανθρωπους απο σκυλο-φορουμ που μου ανοιξαν τα ματια σε πολλα θεματα,ειδικα στη διατροφη ,και απο εκει κ περα οτι εψαξα μονος μου και οπου κατεληξα.
Τη μανα μ τη σκευτομαι γιατι η καημενη δεν λεει τπτ...''παμε χαλανδρι για οριτζεν'' ΄''να παμε...'', ''παμε αλλου για eagle pack'' ''αααντε να παμε''!
(στο ΟΤ κολλησα γιατι σε αλλα φορουμ αν πχ ειναι για σκυλια,και αναφερθεις σε γατες σε κυνηγανε...
)
edit:

Χρωσταω ευχαριστω κ εγω σε ανθρωπους απο σκυλο-φορουμ που μου ανοιξαν τα ματια σε πολλα θεματα,ειδικα στη διατροφη ,και απο εκει κ περα οτι εψαξα μονος μου και οπου κατεληξα.
Τη μανα μ τη σκευτομαι γιατι η καημενη δεν λεει τπτ...''παμε χαλανδρι για οριτζεν'' ΄''να παμε...'', ''παμε αλλου για eagle pack'' ''αααντε να παμε''!

(στο ΟΤ κολλησα γιατι σε αλλα φορουμ αν πχ ειναι για σκυλια,και αναφερθεις σε γατες σε κυνηγανε...
)edit:
Nαι αλλα μεχρι ενα σημειο...πχ το καλαμποκι και το ρυζι που ''φουσκωνουν'' τις σκυλοτροφες,ο σκυλος δεν θα το ετρωγε στη φυση...θα ετρωγε απο το στομαχι του θηραματος τους,το ΛΙΓΟ χορταρι ή καποια φρουτα...Αυτό οφείλεται στο ότι τα σκυλιά είναι παμφάγα ζώα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum