Aπόμακρη μετά τη στείρωση

• Thread starter Thread starter MHTSI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

MHTSI

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
Πριν απο ενα μηνα καναμε στειρωση στην Φαιδρα μου τοτε ηταν 7.5 μηνων και ενω ολα πηγαν καλα με την επεμβαση ενα μηνα μετα φαινεται να ειναι απομακρη δεν θελει πια αγκαλιες και χαδια και καθεται μονη της :( εχετε συναντησει κατι τετοιο στα δικα σας γατακια ? :( ειναι κατι παρωδικο η πρεπει να ανησυχω οτι απο εδω και περα θα ειναι ετσι ? :(. Εδω και 3 εβδομαδες πηρα και ενα αλλο γατακι(3 μηνων) και ενω μαζι με την μικρη παιζει κανονικα με μας ειναι απομακρη λετε να ειναι αντιδραση για το νεο γατακι ? :( Οποιαδηποτε συμβουλη σας ειναι πολυτιμη γιατι εχω πανικοβληθει :( Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον τα εχει παρει γιατι και τα δυο πεσανε μαζι.. εχει και δικιο εδω που τα λεμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι βρε γιασμιν το καταλαβα και εγω αλλα καπως αργα:( το θεμα ειναι ομως θα το ξεπερασει ? τι λες και εσυ που οσο να ναι το κατεχεις το θεμα της ψυχολογιας

λεω να μη το χαψεις και να συνεχισεις με πολλη προσοχη σ αυτην τις αγαπημενες λιχουδιες κλπ και να τη κανεις να καταλαβει οτι την αγαπας.. βεβαια εχε υποψην οτι οταν ειναι δυο δεν θα ειναι οπως παλια θα την χασεις λιγο γιατι θα την κερδισει το αλλο αλλα ετσι θα πηγαινεις πιο ανετα διακοπες

μην ανησυχεις μητση μου ολα καλα θα πανε, θα συνηθησει σιγα σιγα τη νεα κατασταση.η λιλα μας οταν μενει μονη της πολλες ωρες γινεται αγριμι.δεν καθεται με τιποτα να την χαιδεψεις.οταν ομως εχει παρεα γινεται αλλο γατι.ολο αγαπες και χαδια και αγκαλιες.το προηγουμενο σαβ/κο που ειχαμε και το θειο και τη θεια του μηνα στη πατρα και ολη μερα ασχολουταν καποιος μαζι της ηταν πολυ ηρεμη.τις καθημερινες που τα παιδια ειναι πανεπιστημιο γινεται μαχη μολις γυρισουν σπιτι μεχρι να εκτονωθει το διαολακι

Αχ αντε μακαρι να πανε ολα καλα :) ευχαριστω για την βοηθεια σας :):D

Μια φαση ειναι...μην ξεχνας οτι βλεπει εσενα στα κατο σου...υπαρχει περιπτοση να πεσει και αυτη....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back