Aρκάς

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Ο Αρκας...Ποιος να είναι στ' αλήθεια αυτός ο άνθρωπος; Αυτός που μπορεί να κάνει τον καθένα να γελάσει,να μη θέλει να αφήσει τα κόμιξ του από τα χέρια του;Αυτός που μοιάζει να έχει ψυχολογήσει τους πάντες;

Τα περισσότερα που ξέρουμε γι' αυτόν είναι φήμες... Λέγεται ότι το όνομά του είναι Αντώνης Ευδαίμων,και είναι ψυχίατρος ή ψυχολόγος ή κάτι τέτοιο.:hmm:
Και ο λόγος που δεν έχουν μαθευτεί πολλά για εκείνον,είναι γιατί δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση,συνεντεύξεις κλπ. Κι αυτό γιατί πιστεύει πως τον καλλιτέχνη πρέπει να τον γνωρίζεις μέσα από τα έργα του,και όχι από την προσωπική του προώθηση.

Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 δημοσιεύοντας τη σειρά "Ο Κόκκορας" στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.

Προσωπικά πιστεύω ότι ''δεν υπάρχει'' αυτός άνθρωπος!:up: Πραγματικά με ξαφνιάζει όταν διαβάζω κάτι δικό του για πρώτη φορά. Μπορώ να κάθομαι και να διαβάζω ώρες...:rolleyes::lol:

Βάζω εδώ 2 λινκς
Για όσους έχουν Facebook
https://www.facebook.com/photo.php?pid=800015&id=15049832811#/photos.php?id=15049832811

Αrkas-The official site
https://www.arkas.gr/

Τα αγαπημένα μου είναι οι Χαμηλές Πτήσεις και Η ζωή μετά,αλλά έχω διαβάσει και Καστράτο:P:lol:,Ισοβίτη κ.α...

Εσείς διαβάζετε Αρκά; Έχετε κάποια αγαπημένη ατάκα;Κάποιο αγαπημένο άλμπουμ;:hmm:

Κι έχει βγει κι ένα καινούριο,το Οι Συνομηλικοι:

Τωρα Καστράτο,Kόκορα,Ξυπνάς το ζώο μέσα μου και τέτοια δε βάζω,γιατί θα με κράξουν οι mods!:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει γιατί κάποιος κάνει πρέπει να κάνει αυτά τα κομιξ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λατρευω τον αρκα, απλα προσκυνω το ταλεντο του. αγαπημενη σειρα "η ζωη μετα" :up::up::up:

Το ''δεν υπάρχει'',το είπα σαν έκφραση.;) Κάποιος ταφτιάχνει σίγουρα,πόσο χαζό να είμαι πια;:P:lol:Είπαμε,ένα(μεγάλο) ποσοστό βλακείας το έχω αλλά μέχρι ενός σημείου:lol:(πλάκα κάνω)

Αχ παέι κ συ στην συνομοταξία των μεγάλων,ώριμων,ξενέρωτων μπήκες σαν εμε.Εκφραση είναι της νεολαίας.;):D

αααα όχι ρε παιδιά επειδή κυκλοφορεί αυτή η φήμη (και πάρα πολλές άλλες) γι αυτό την πάτησα:lol::lol::lol:
Τέλος πάντων για μένα το καλύτερό του ήταν ο Ισοβίτης το η ζωή μετά δεν το έχω διαβάσει ακόμα

αααα όχι ρε παιδιά επειδή κυκλοφορεί αυτή η φήμη (και πάρα πολλές άλλες) γι αυτό την πάτησα:lol::lol::lol:
Τέλος πάντων για μένα το καλύτερό του ήταν ο Ισοβίτης το η ζωή μετά δεν το έχω διαβάσει ακόμα
Δεν περιάζει:lol: Στο λινκ που έβαλα για το facebook έχει ένα άλμπουμ με τη ζωή μετά,ρίξτε μια ματιά;)

λατρευω τον αρκα, απλα προσκυνω το ταλεντο του. αγαπημενη σειρα "η ζωη μετα" :up::up::up:

Μα τέτοια ταυτότητα πιά!!!:P
Εχω και τα 7 τεύχη του "η ζωή μετά", νομίζω ότι βγήκε και το 8.:)
Απλά respect!:up::up::up:
Σε όσους δεν έχουν κόλλημα με την θρησκεία, το συνηστώ ανεπιφύλακτα!;)

Διάβασε το Ελενα! Λογικά(όσο σε έχω γνωρίσει εδώ μέσα) πρέπει να σου αρέσει πολύ!;)Τα άλλα δύο που μου άρεσαν είναι ο "Ισοβήτης" φυσικά και το "Χαμηλές πτήσεις":up::up::up:
Πάντος πάντα πίστευα ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο...επειδή δεν τρέχει στα media δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.:hmm:

Μα τέτοια ταυτότητα πιά!!!:P
Εχω και τα 7 τεύχη του "η ζωή μετά", νομίζω ότι βγήκε και το 8.:)
Απλά respect!:up::up::up:
Σε όσους δεν έχουν κόλλημα με την θρησκεία, το συνηστώ ανεπιφύλακτα!;)

Διάβασε το Ελενα! Λογικά(όσο σε έχω γνωρίσει εδώ μέσα) πρέπει να σου αρέσει πολύ!;)Τα άλλα δύο που μου άρεσαν είναι ο "Ισοβήτης" φυσικά και το "Χαμηλές πτήσεις":up::up::up:
Πάντος πάντα πίστευα ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο...επειδή δεν τρέχει στα media δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.:hmm:
Αχ το καλοκαίρι διάβαζα το η ζωη μετά στη γιαγιά μου για πλάκα!:P:lol: Πολύ γιέλιο!:lol: Δεν το έφερα όμως και στην εκκλησία να το δείξω στον παπά,βαριόμουν να πάω:P:lol:(αστειεύομαι)

Εμενα με πεθαινουν Καστρατο και Λουκρητια...Θυμαμαι ακομα και διαλογους τους απ'εξω,απιστευτοι ειναι!

αααα χανεις, παρτο γρηγορα θα μας θυμηθεις:lol::lol::lol::lol:
το χιουμορ του ειναι...θανατος:lol:

Εμενα με πεθαινουν Καστρατο και Λουκρητια...Θυμαμαι ακομα και διαλογους τους απ'εξω,απιστευτοι ειναι!
Κι εμένα μου αρέσει!:lol::up: Φοβερό:rolleyes::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back