Aυτοτραυματισμός από ξύσιμο: γίνεται;;;

Σεβάχ17060

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σεβάχ17060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Μόλις είδα στο μόλις 2 και κάτι μηνών Σεβάχ μία πολύ μικρή πληγή στο λαιμό του. Αυτό μπορεί να το έχει κάνει μόνος του με το ξύσιμο; Η είναι κάτι άλλο και πρέπει να τον πάω στο γιατρό;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρακολουθησε το...αν μοιαζει με τρυπουλα με αιμα το εχει κανει καταλαθος με τα νυχακια του σε καμια βδομαδα θα φυγει..το εχει παθει και η μικρη μου!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το εχω ξανακουσει.Εχει κανει αποπαρασιτωση? Μηπως εχει επαφη με αλλες γατες? Του εχεις κοψει τα νυχακια?:hmm:
Αν οντος η πληγουλα του προερχεται απο ξυσιμο, μηπως εχει καποιο δερματικο προβλημα? Εγω προσωπικα θα ζητουσα την γνωμη του κτηνιατρου.:hmm::)

Δεν εχει κάνει αποπαρασιτωση γιατί είναι μόλις 2 μηνών με εντερικά προβλήματα και προς το παρόν προσπαθούμε να ισιώσουμε το εντεράκι του και η γιατρός μου είπε ότι αν του δώσει ταυτόχρονα και αγωγή για παράσιτα, σκουλήκι κλπ θα γίνει αμέσως χειρότερα.

Δεν το εχω ξανακουσει.Εχει κανει αποπαρασιτωση? Μηπως εχει επαφη με αλλες γατες? Του εχεις κοψει τα νυχακια?:hmm:
Αν οντος η πληγουλα του προερχεται απο ξυσιμο, μηπως εχει καποιο δερματικο προβλημα? Εγω προσωπικα θα ζητουσα την γνωμη του κτηνιατρου.:hmm::)

εμενα το ειχε παθει κατω απο το σαγονακι της μια φορα αλλα ειχε πολυ μυτερα νυχακια..βεβαια δεν βλαπτει και μια γνωμη απο τον κτηνιατρο:)

Εγω μολις σημερα παρατηρησα μια γρατζουνιτσα στο σαγονι του κ ειναι σιγουρα απο ξυσιμο γτ τον ειχα δει να ξυνεται εκια...:down: Εχει κανει αποπαρασιτωση κ τωρα κανει κ αγωγη γτ εχει ψωρα στα αυτακια...Εξω δν βγαινει καθολου κ εχει κομμενα νυχακια...Λεω να περιμενω λιγες μερες κι αν χειροτερεψει να παω στον κτηνιατρο.Παντως ειναι πολυ μικρη γρατζουνια κ επιφανιακη (αυτες που μου κανει στα χερια ειναι χειροτερες!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back