Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σεβάχ17060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
15-01-09
22:55
Καλησπέρα!
Μόλις είδα στο μόλις 2 και κάτι μηνών Σεβάχ μία πολύ μικρή πληγή στο λαιμό του. Αυτό μπορεί να το έχει κάνει μόνος του με το ξύσιμο; Η είναι κάτι άλλο και πρέπει να τον πάω στο γιατρό;
Μόλις είδα στο μόλις 2 και κάτι μηνών Σεβάχ μία πολύ μικρή πληγή στο λαιμό του. Αυτό μπορεί να το έχει κάνει μόνος του με το ξύσιμο; Η είναι κάτι άλλο και πρέπει να τον πάω στο γιατρό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
15-01-09
23:09
παρακολουθησε το...αν μοιαζει με τρυπουλα με αιμα το εχει κανει καταλαθος με τα νυχακια του σε καμια βδομαδα θα φυγει..το εχει παθει και η μικρη μου!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
15-01-09
23:09
Δεν το εχω ξανακουσει.Εχει κανει αποπαρασιτωση? Μηπως εχει επαφη με αλλες γατες? Του εχεις κοψει τα νυχακια?
Αν οντος η πληγουλα του προερχεται απο ξυσιμο, μηπως εχει καποιο δερματικο προβλημα? Εγω προσωπικα θα ζητουσα την γνωμη του κτηνιατρου.

Αν οντος η πληγουλα του προερχεται απο ξυσιμο, μηπως εχει καποιο δερματικο προβλημα? Εγω προσωπικα θα ζητουσα την γνωμη του κτηνιατρου.

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σεβάχ17060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
15-01-09
23:14
Δεν εχει κάνει αποπαρασιτωση γιατί είναι μόλις 2 μηνών με εντερικά προβλήματα και προς το παρόν προσπαθούμε να ισιώσουμε το εντεράκι του και η γιατρός μου είπε ότι αν του δώσει ταυτόχρονα και αγωγή για παράσιτα, σκουλήκι κλπ θα γίνει αμέσως χειρότερα.
ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
15-01-09
23:16
Δεν το εχω ξανακουσει.Εχει κανει αποπαρασιτωση? Μηπως εχει επαφη με αλλες γατες? Του εχεις κοψει τα νυχακια?
Αν οντος η πληγουλα του προερχεται απο ξυσιμο, μηπως εχει καποιο δερματικο προβλημα? Εγω προσωπικα θα ζητουσα την γνωμη του κτηνιατρου.![]()
εμενα το ειχε παθει κατω απο το σαγονακι της μια φορα αλλα ειχε πολυ μυτερα νυχακια..βεβαια δεν βλαπτει και μια γνωμη απο τον κτηνιατρο

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
21-01-09
21:35
Εγω μολις σημερα παρατηρησα μια γρατζουνιτσα στο σαγονι του κ ειναι σιγουρα απο ξυσιμο γτ τον ειχα δει να ξυνεται εκια...
Εχει κανει αποπαρασιτωση κ τωρα κανει κ αγωγη γτ εχει ψωρα στα αυτακια...Εξω δν βγαινει καθολου κ εχει κομμενα νυχακια...Λεω να περιμενω λιγες μερες κι αν χειροτερεψει να παω στον κτηνιατρο.Παντως ειναι πολυ μικρη γρατζουνια κ επιφανιακη (αυτες που μου κανει στα χερια ειναι χειροτερες!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum