SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
17-09-09
20:36
Εχω καιρο να γραψω εδω.Αν δεν με θυμαστε ειμαι η Αμπυ.Ειμαι 8 μηνων και εχω γινει πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ χιχι.Δεν πειραζει αυτο ομως...ετσι κι αλλιως η Κωντσντινα (BabyCat) μου εχει πει πως αυτος ειναι ο λογος που με αγαπαει.Επισης μου λεει οτι η καρδια μου ειναι τοσο μεγαλη οπως το μεγεθος μου και.....τη γλωσσα μουΕχω καινουριες φωτογραφιες.Θα βαλω ομως μονο μια γιατι το photobucket αργει παααρα πολυ να τις ανεβασει.Καλυτερα....θα τις εχω για την επομενη φορα.
Κι εγω εδω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
17-09-09
20:40
Ε...καλα τωρα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
17-09-09
20:43
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Εχω καινουριες φωτογραφιες.Θα βαλω ομως μονο μια γιατι το photobucket αργει παααρα πολυ να τις ανεβασει.Καλυτερα....θα τις εχω για την επομενη φορα.