Abby, το σκυλάκι μου

Πριν κλειδωθεί να σε ρωτήσω κάτι.Αυτό μέχρι τώρα το είχες εσύ;

Υ.Σ. Πότε θα το πάει στον κτηνίατρο για εμβόλια,να βγάλει τα τσιμπούρια και να κάνει όλα αυτά που χρειάζεται αυτός που τ έχει τώρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια μπράβο σας και απο μένα... Για να είναι, όμως ολοκληρωμένη η καλή πράξη και η σωτηρία του σκυλιού, θα ήταν καλό, όσο μπορείτε, να δείτε, ότι το σκυλάκι θα εμβολιαστεί, θα έχει καλό φαγητό, θα στειρωθεί αργότερα κλπ..

Μήν μαζεύετε πάλι σκυλιά σε κανέναν χρόνο.:);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)Θα το κρατησουμε εμεις το σκυλακι:)

Γεια,

Τι κάνει η Abby σήμερα;:)

Ειναι μια χαρα.Θα προσπαθησω να βαλω καμια photo της σε λιγο:)

Θα δειτε φωτοφραφιες της Abby εδω

BabyCat να σου ζήσει το σκυλάκι σου να το χαίρεσαι κ να είναι πάντα υγιή κ ευτυχισμένο. το λινκ που έβαλες για τις φωτογραφίες παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα:(

μπραβο σου που το πηρες απο αυτους που δεν το μεγαλωναν σωστα..:)
να σου ζησει, ειναι κουκλιτσα ! :D

BabyCat να σου ζήσει το σκυλάκι σου να το χαίρεσαι κ να είναι πάντα υγιή κ ευτυχισμένο. το λινκ που έβαλες για τις φωτογραφίες παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα:(
:hmm:εμενα μου ανοιγει κανοικα:)καντε κλικ τοτε στη υπογραφη μου εκει που λεει Cristy&Abby(το ονομα μου ειναι Κωνσταντινα)

μπραβο σου που το πηρες απο αυτους που δεν το μεγαλωναν σωστα..:)
να σου ζησει, ειναι κουκλιτσα ! :D
ευχαριστω,ειναι οντως τελειο.ουτε νερο δεν του εβαζαν.εγω πηγαινα και του εβαζα αλλα δεν μπορουσα κι εγω συνεχεια:(ετσι το πηρα και θα το μεγαλωσω εγω
:)

Αυτό δεν πρέπει να συγχωνευτεί με αυτό το θέμα;Γιατί μιλάμε για το ίδιο σκυλάκι!:hmm::/::hmm:

Δεν νομιζω.το σκυλακι δεν ηταν ακριβως δικο μου αλλα του ανοιξα ενα θεμα...τωρα εγινε δικο μου και ανοιξα ενα θεμα για να σας το γνωρισω.

Τελικα το πηρες εσυ,χαιρομαι:up:

Ναι,το πηρα:)

Καλησπερα...η Abby ειναι μια χαρα,παιζω,τρωει...ακομα και τα χερια μου.Αυτο ειναι και το προβλημα μου.Καθε φορα που πηγαινω να παιξω μαζι της αρχιζει και μου δαγκωνει τα χερια,τα ρουχα...μου εχει χαλασει μια ζακετα και ενα παντελονι.Μαλιστα και τα αγαπημενο μου τζιν.Εχω απελπιστει.Το κανει απο ενθουσιασμο,ετσι πιστευω τουλαχιστον.Εχω προσπαθησει πολλα αλλα τιποτα.Δεν της δινω σημασια εκεινη τη στιγμη αλλα μου γαβγιζει.Εχω παρει αυτο το σκοινι που το δαγκωνει ο σκυλος και το αφεντικο το τραβαΪ αλλα παλι τιποτα.Δεν μπορω να το αποτρεψω αυτο το πραγμα ή δεν ξερω πως.Τωρα που πηγα στο σκυλι με κοματιασε κανονικα.Δεν το λεω στους γονεις μου γιατι μπορει να μου απαγορεψουν να το βλεπω και δεν θελω.Παρακαλω βοηθηστε με.Δωστε μου συμβουλες

Ισως καθε φορα που θα ερχεται να της ελεγες''Μη Abby''το εχεις κανει αυτο?:hmm:

Πολλες φορες ξερεις;)το σκυλι αυτο δεν εκπαιδευεται ευκολα γιατι ενθουσιαζεται σε μεγαλο βαθμο οταν καποιος το πλησιασει.και αυτο ξερεις μπορει να απωβει μοιραιο για καποιον,μπορει να τραυμματιστει καποιος και τοτε θα ερθουν τα πανω-κατω.αν χτυπησει κανεις μπορουν να κανουν ακομα και μυνηση.ξερω μακρυγορησα αλλα αυτη ειναι η αληθεια.καμια πιο κατατωπιστηκη συμβουλη καποιος:/:

Γεια σε ολους,

Σημερα πηγαμε και ψωνισαμε πραγματα.Πηγα κι εγω μαζι με τους γονεις μου.Αγορασα πραγματα και στην Abby.Της πηρα τροφες pedigree.Η συσκευασια εδειχνε για κουταβια και της πηρα 4 τροφες με γευση μοσχαρι.Ειναι πατε των 400g.Παρακατω θα δειτε φωτογραφια την τροφης(συσκευασια)Της πηρα ακομα τα dentastix για τα δοντια.Ενα την ημερα.Εφαγε ενα.Τωρα παλι αυριο.

Συνημμένα

• Εικόνα 001.jpg
    Εικόνα 001.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Γεια σε ολους.Ειμαι η Abby και ανεβασα μια νεα φωτογραφια μου για να με θαυμασετε.

Συνημμένα

• Εικόνα 001.jpg
    Εικόνα 001.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Εχω καιρο να γραψω εδω.Αν δεν με θυμαστε ειμαι η Αμπυ.Ειμαι 8 μηνων και εχω γινει πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ χιχι.Δεν πειραζει αυτο ομως...ετσι κι αλλιως η Κωντσντινα (BabyCat) μου εχει πει πως αυτος ειναι ο λογος που με αγαπαει.Επισης μου λεει οτι η καρδια μου ειναι τοσο μεγαλη οπως το μεγεθος μου και.....τη γλωσσα μου:PΕχω καινουριες φωτογραφιες.Θα βαλω ομως μονο μια γιατι το photobucket αργει παααρα πολυ να τις ανεβασει.Καλυτερα....θα τις εχω για την επομενη φορα.

Κι εγω εδω.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back