Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον κύριο αυτόν τον βρήκα την Παρασκευή το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο στη μέση του πουθενά, σε κάτι χωράφια κοντά στην Ξάνθη.. Είναι περίπου 1,5-2 μηνών. Ήταν σε άθλια κατάσταση, καχεκτικός, πεινασμένος, με δερματικά προβλήματα, διάροια και ακροαστικά. Έψαξα για τη μάνα ή άλλα κουτάβια, αλλά τίποτα.. Μάλλον κάποιος τον άφησε εκεί, κηνυγός ή βοσκός

Τον πήρα σπίτι (το οποίο εδώ και δύο μήνες είναι στο χωριό μου στην Καβάλα) και αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας. Έχει ξεκινήσει θεραπεία με βιμπραμισίν για το αναπνευστικό και την κατάλληλη για την σαρκοπτική ψώρα (ναι ναι, το ζούμε ΚΑΙ αυτό
) και με την ξηρά τροφή για κουτάβια συνήλθε κάπως το γαστρεντερικό του. Είναι γλύκας, παιχνιδιάρης, πανέξυπνος και πολύ ήσυχος.. 
Ο Μέλας και η Ρεγγίνα έχουν αρχίσει να τον συνηθίζουν ήδη και όταν ξεπεράσουμε το θεμα της ψώρας θα έχουν πιο στενές "επαφές"
και θα απολαμβάνουν όλοι μαζί τις χαρές της εξοχής 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tί να κάνω!! Αφού φυτρώνουν στα χωράφια κουταβάκια!! Χαχαχαχα
Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ όμορφος ο κούταβος!

Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ τι καλο σκυλακι!!!τι μας κανεις τωρα?ειναι μηνες που βλεπω μια σκυλιτσα μεγαλη σε μεγεθος,την ειχαν σε καφετερια,μαζευε κοσμο η σκυλιτσα η καημενη,ειναι τοσο καλη.μηνες προσπαθω να της βρω σπιτι,κανεις δε τη θελει,εχουν πει οτι οταν κλεισουν οι καφετεριες,θα τη διωξουν,τι ειναι δηλαδη το ζωακι?τουριστικη ατραξιον?με βλεπω μες το καταχειμωνο να τρεχω με κοκαλα!!!
σορυ για το οφ,να χαιρεσαι το κουταβακι σου και μπραβο!!!!!!!!
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μικρός ανακάλυψε τις χαρές των παπουτσιών χαχαχα Έκανε και μπανάκι σήμερα με ειδικό σαμπουάν για την ψώρα, ήταν πολύ ήσυχος ο καημενούλης.. Ώρες ώρες νομίζω πως είναι μουγγό αυτό το σκυλί, μόνο όταν τσακώνεται με κάποιο παιχνίδι του μπορεί να βγάλει κανένα γαβ χαχαχα
Η φωτογραφία είναι από το Σάββατο που πρώτη φορά ο μικρός είδε τις γάτες: Ο Μέλας αναρωτιέται αν είναι ποντίκι αυτό το μικρό μαύρο πράγμα...
https://www.mypetz.gr/attachments/photo-0424-jpg.176126/
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η φωτογραφία είναι από το Σάββατο που πρώτη φορά ο μικρός είδε τις γάτες: Ο Μέλας αναρωτιέται αν είναι ποντίκι αυτό το μικρό μαύρο πράγμα...![]()
Πολύ σύντομα όμως θα αναρωτιέται τι θεριό είναι αυτό, αφού ο σκύλος θα έχει μεγαλώσει!

Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, ειδικά για τα Λαμπραντόρ λιώνω.

Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα σκυλί και να του δώσω ό,τι μπορώ.
Ρένα, θυμάμαι που είχες αναφέρει την περίπτωση του σκυλιού που λειτουργεί ως ένα είδος ατραξιόν, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...
Νιώθω ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι το μόνο είδος που προικίστηκε με το λόγο από τη μια αλλά από την άλλη και το μοναδικό που προικίστηκε με την αδιαβάθμητη βλακεία.
Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές η δεύτερη υπερτερεί του πρώτου...
marina289
Περιβόητο μέλος

Πολύ ζούζουνος!!!!! Αγάπη μου! Πιζάκι μου! Μωάκι μου!!! 
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ σύντομα όμως θα αναρωτιέται τι θεριό είναι αυτό, αφού ο σκύλος θα έχει μεγαλώσει!
Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, ειδικά για τα Λαμπραντόρ λιώνω.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα σκυλί και να του δώσω ό,τι μπορώ.
Ρένα, θυμάμαι που είχες αναφέρει την περίπτωση του σκυλιού που λειτουργεί ως ένα είδος ατραξιόν, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...
Νιώθω ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι το μόνο είδος που προικίστηκε με το λόγο από τη μια αλλά από την άλλη και το μοναδικό που προικίστηκε με την αδιαβάθμητη βλακεία.
Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές η δεύτερη υπερτερεί του πρώτου...
γιωργο το κομιξ που εγραψα,που θα κανουν τα μικρα συμπεριλαμβανει κι αυτο το σκυλακι,τη λενε ζινα,ετσι την βαπτισαμε το καλοκαιρι,μενει εξω απ το σχολειο,για την ωρα τρωει στην ακομα ανοιχτη ταβερνα που ειναι εκει,με τα εσοδα του κομιξ,θα βαζουν και τροφες εκει σ ενα προχειρο σπιτακι που του φτιαξαν τα μικρα το καλοκαιρι,τι στο καλο ολοκληρο ''γατοχωριο'' (ετσι θα λενε το κομιξ)δε χωραει ενα σκυλακι?
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool