AIDS και λευχαιμία

Ελλίτσα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ελλίτσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, επλίζω να μην έχει ξαναμπει παρόμοιο μήνυμα. Σήμερα μάθαμε ότι ο ένας γατούλης μας έιναι φορέας και των δύο ασθενειών. Τον είχαμε μαζέψει από τον δρόμο όταν ήταν 1-2 μηνών και προφανώς τότε το κόλησε. Ο γιατρός μας είπε ότι αν χωρίς θεραπεία θα ζήσει άλλα 2-4 χρόνια ενώ με θεραπεία με ιντερφερόνη θα παραταθεί η ζωή του αρκετα. Το θέμα είναι, πόσο θα ταλαιπωρηθεί το γατι από την θεραπεία; Ειχατε κάποια παρόμοια εμπειρία και αν ναι πιστεύεται ότι αξίζει τον κόπο; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα,ενα γατακι μου εχει ειτζ και λευχαιμια απο το 2002.δεν εχω κανει θεραπεια με ιντερφερονη.ομως μου εχουν πει οτι μονο η ιντερφερονη ωμεγα ειναι χωρις παρενεργειες στο γατακι και εχει καποια αποτελεσματα,οχι αλλη.εγω της κανω κορτιζονη καθε φορα που δεν μπορει να φαει και κραταει περιπου ενα μηνα,μερικες φορες δινω και stomorgyl.καλη τυχη.δες και εδω https://www.mypetz.gr/threads/to-aids-της-γάτας-fiv.219758/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back