AISHA!! Το όνομά της...

Αντζη

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Ναι το ομολογώ πως μου έχετε λείψει κ άλλη φορά θα προσπαθήσω να μη έχω τόση μεγάλη απουσία,όσες υποχρεώσεις κ εάν έχω κ ότι κ εάν μου συμβαίνει!Κ να λοιπόν που έχω να σας ανακοινώσω αυτή τη φόρα τα ευχάριστα νέα μου!
Ξανά έγινα γατομανούλα!!!!:up:
Το όνομά της Aisha! Την αγκάλιασα για πρώτη φορά στις 19 Αυγούστου,σήμερα κλείνουμε 52 μέρες συγκατοίκησης κ μου χει πάρει τα μυαλά!Από χαρακτήρα τα έχει όλα!Στη αρχή μόλις μπει κάποιος στο σπίτι το παίζει φοβιτσιάρα κ μετά κάνει τις τσαλιμίες της για να κλέβει τη παράσταση.Αφού ασχοληθείς ένα λεπτό μαζί της,έρχεται σε μυρίζει κ θα χωθεί κυριολεκτικά στα χέρια σου για να αναζήτησει τα χάδια σου...Έχει πιο πατσικουτή μούρη από Πέρσικα γατιά, η ράτσα της είναι exotic όπου είναι διασταύρωση Πέρσικα με κεραμιδόγατα.Έχει το ταμπεραμέντο κ από τα δύο,εκεί που λες ότι δε θα σταματήσει τα πάνω κάτω κ τα γύρω γύρω,εκεί έρχεται για να σου κάνει μυτούλες κ ναζακια για χαδάκια!Το τρίχωμα της είναι αρκουδιάρικο τελείος!Δε είναι μακρύτριχη,αλλά ούτε κ λείο,έχει 2 πόντους περίπου μαλλί κ αμα κάνεις το λάθος να την αγγίξεις,τσουπ κολλάει το χέρι σου σα βεντούζα πάνω της κ δε θες να την αφήσεις!Είναι πολύχρωμη κ τι γκρι κυριαρχεί σα χρώμα,έχει ραβδώσεις κ παράλληλα είναι κ πουα,με ασημί,πορτοκαλί,λευκό κ μαύρο...Από όλα έχουμε..χεχε:D
Στη αρχή δε σας κρύβω ότι έκανα διάφορους συνηρμούς με την Αντζη μου,στη πορεία,πείρε τη δικιά της θέση στη ζωή μου!Είμαι ΤΟΣΟ χαρούμενη για την επιλόγη μου κ τη απόφαση μου να ξανά βάλω μια ψυχούλα με τέτοια φατσούλα στη ζωή μου που δε το μετανιώνω ούτε λεπτό!Υπόσχομαι να σας βάλω κ σύντομα φωτογραφίες της..
Γατοσυντροφιά μου...Καλός σας ξαναβρήκα!! :rolleyes::up:

Υ.Γ. Στη πορεία θα σας πω κ τα νέα του ασπρούλη μας που έιναι στη υπογραφή μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζησει!Πολυ χαιρομαι που αυτη τη φορα εχεις χαρουμενα νεα!Περιμενουμε φωτο του αγγελου σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι με τόσες περιγραφές έχουμε τρελαθεί από την αγωνία για να το δούμε αυτό το γατουλινάκι σου το καινούριο να σου ζήσει!!!!!:up::up::up:

να σου ζησει το μωρο με το ανατολιτικο ονομα.....φωτο,φωτο,φωτο........:up:

Να σου ζήσει λοιπόν η κουκλιτσα..:):)
Ανυπομονώ να δω φώτο με όλα αυτα τα χρωματάκια της....!!!:redface:

Τέλεια νέα:up:...Να σου ζήσει η κούκλα, σίγουρα κούκλα θα είναι:up:....αλλά βάλε και καμία φωτό να το επιβεβαιώσουμε!:P:D

Να σου ζήσει το γατούδι! Περιμένουμε φωτός :up:

:) όμορφη γατουλίνα!!!!

Κι άλλές φωτό ζητάει ο λαός :)

:) όμορφη γατουλίνα!!!!

Κι άλλές φωτό ζητάει ο λαός :)

που είδες φωτό και δεν τις βλέπω καλέ????:blink::blink::blink:

Φωτογραφίες!!!

Ελπίζω να τα κατάφερα και να μπορείτε να δείτε τον έρωτα μου! Σας ευχαριστώ πάααααααρα πολύ για τις ευχές σας κ τα καλά σας λόγια!Να σας πω ότι ο Ασπρούλης μας που είναι στη φωτο της υπογραφής μου,μένει με τους δικούς μου κ τη Μπουμπού τη σκυλίτσα μας κ η αγωνία μου για το πώς θα τα πάνε,εξαφανίστηκε από τη πρώτη μέρα.Η μαμά μου που τα ζει κάθε μέρα μου λέει ότι έχουν γίνει αυτοκόλλητοι κ ότι όλη τη μέρα παίζουν μαζί κ κοιμούνται μαζί...Μου λείπουν γιατί δε τα βλέπω τόσο συχνα όσο θα ήθελα,αλλά έχουν 4 στρέμματα χωράφι για ατελείωτο παιχνίδι κ τρέξιμο...
Λοιπόν??? Πως σας φαίνεται η Aisha μου?? :redface:
Τα φιλιά μου.... κ ιδιαίτερες ευχαριστίες στη staman2-Αναστασία που με έχει βοηθήσει τόοοσο πολύ...:)

Την είδαααα....είναι κούκλα:up: (αν και δεν μου αρέσουν τα πλακουτσωτά μουράκια):/:
Κάτι σε tabby μου φέρνει το χρώμα της:hmm:

Έι....το πήρες τελικά το εξωτικό γατί, ε;:up: Να σου ζήσει, είναι φατσούλα το άτιμο! Και φαίνεται ναζιάρα και τρυφερή, είναι;

Nα σου ζισουν και δυο.Αλλα αυτο το ασπτουλι ειναι ολα τα λεφτα.Λατρεβω τις αντιθεσεις.Βλεπις τι ενοω:up::inlove::greycat:

Ax...

...Fotini μου όχι απλά ναζιάρα κ τρομερή καπάτσα!Άτομα που δε έχουν ιδέα με γάτες κ έρχονται κ τη βλέπουν κ τη χαϊδεύουν δε το πιστεύουν με το πόσο φιλική είναι.Απλώνει τα πατουσάκια της (που σας είπα ότι είναι μαύρα???) και αρχίζει το γουργουρητό της μέχρι εσύ να κουραστείς να τη χαϊδεύεις.Την πιάνουν κ οι τρέλες της βέβαια κ αλωνίζει όλο το σπίτι ασταμάτητα..τα γνωστά deliria των γατιών! Είναι υγιέστατη κ με όλα τα χαρτιά της κ έχει απίστευτο γέλιο όταν φταρνίζεται!Την πήγα στο γιατρό κ έπαθε μόλις την είδε κ μου είπε ότι το φτάρνισμα είναι φυσιολογικό όταν δε έχει μυξούλες κ ότι τα ζωάκια που έχουν πατσικωτή μούρη είναι πιο ανθεκτικά σε ιόσεις...
Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο?Σκέφτομαι να κάνω καναπέ σε τεχνόδερμα.Έχει κάνεις καναπέ σε αυτό το υλικό για να μου πει αντιδράσεις?Φοβάμαι πως θα γαντζώνεται..:/: Αν κ πάει στο ονυχοδρόμιο της κ τα ακονίζει..Τι λέτε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back