Alceony's Bruce Lee

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Εδώ είναι ο γιος της Αλκυώνης μας ο Bruce Lee (αγαπημένος) , ειναι blue miited , ημερομηνία γ'έννησης 28/3/2012. Μέχρι στιμγής τα χαρακτηρίστικα του είναι στο 93/100 του σκορ μορφολογιας, ( απόσο έχω τσεκάρει μαζί με κριτή της tica) θα μπορουσε άνετα να είναι γάτα εκθέσεων , αλλα και sire επειδή έχει δυνατό και μεγάλο σκελέτο .
περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Σύντομα νεότερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι πραγματικά πολύ όμορφος! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εμείς βρήκαμε σπιτάκι! Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη!!
και επειδή η μαμά μας δεν θέλει να μπουμε σε αρεοπλάνο (για να μην κρυολογήσουμε), θα ταξιδεψουμε μέχρι Αθήνα και θα μας πάρει με το τουτού της!..

Άντε, με το καλό! :D

Ευχαριστούμε , ευχαριστούμε, αργούμε λίγο , αλλά καπου εκει μέσα Ιουνίου θα είναι στο για πάντα σπίτι του!!!
Δεν μπορώ αλλους αποχαιρετισμούς θα συγκηνιθώ! ;)

Αμαν παναγιτσα μου,τι απιστευτο λουκουμακι ειναι αυτο;;;:slourp::slourp::slourp:
Κατριν μου,ολα ενα και ενα ειναι τα ατιμα..:hehe:

Δεν υπάρχει! Σκέτη ζωγραφιά το γατουλίνι! Να το χαίρεστε :eek:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back