Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
07-05-12
22:25
Εδώ είναι ο γιος της Αλκυώνης μας ο Bruce Lee (αγαπημένος) , ειναι blue miited , ημερομηνία γ'έννησης 28/3/2012. Μέχρι στιμγής τα χαρακτηρίστικα του είναι στο 93/100 του σκορ μορφολογιας, ( απόσο έχω τσεκάρει μαζί με κριτή της tica) θα μπορουσε άνετα να είναι γάτα εκθέσεων , αλλα και sire επειδή έχει δυνατό και μεγάλο σκελέτο .
περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Σύντομα νεότερα!
περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Σύντομα νεότερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
07-05-12
22:57
Είναι πραγματικά πολύ όμορφος! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
15-05-12
10:52
και εμείς βρήκαμε σπιτάκι! Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη!!
και επειδή η μαμά μας δεν θέλει να μπουμε σε αρεοπλάνο (για να μην κρυολογήσουμε), θα ταξιδεψουμε μέχρι Αθήνα και θα μας πάρει με το τουτού της!..
και επειδή η μαμά μας δεν θέλει να μπουμε σε αρεοπλάνο (για να μην κρυολογήσουμε), θα ταξιδεψουμε μέχρι Αθήνα και θα μας πάρει με το τουτού της!..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
15-05-12
11:03
Άντε, με το καλό! 

Havana
Διάσημο μέλος
15-05-12
11:14
Ευχαριστούμε , ευχαριστούμε, αργούμε λίγο , αλλά καπου εκει μέσα Ιουνίου θα είναι στο για πάντα σπίτι του!!!
Δεν μπορώ αλλους αποχαιρετισμούς θα συγκηνιθώ!
Δεν μπορώ αλλους αποχαιρετισμούς θα συγκηνιθώ!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
15-05-12
21:36
Αμαν παναγιτσα μου,τι απιστευτο λουκουμακι ειναι αυτο;;;

Κατριν μου,ολα ενα και ενα ειναι τα ατιμα..

Κατριν μου,ολα ενα και ενα ειναι τα ατιμα..

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
15-05-12
21:47
Δεν υπάρχει! Σκέτη ζωγραφιά το γατουλίνι! Να το χαίρεστε 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum