Arigato, ημίαιμο σιαμάκι cream point....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...μας πνίγει το παράπονο....:(
"Διώξε τα σύννεφα απ'την καρδιά σου..."
και
"Μην απελπίζεσαι και δεν θ'αργήσει,
Κοντά σου να'ρθει μια χαραυγή
Καινούργια αγάπη να σου ζητήσει
Κάνε λιγάκι υπομονή" :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Η γατούλα υπάρχει ακόμα? Είναι ήσυχη? χαδιάρα πάντως απ'ότι κατάλαβα είναι πολύ :)
Ανέβασέ μας καινούριες φωτογραφίες να την καμαρώσουμε! Αν ενδιαφερόμουν να την υιοθετήσω υπάρχει δυνατότητα να τη στείλεις Πάτρα?

Δυστυχώς διάβασα σε άλλο φόρουμ μόλις τώρα ότι το γατάκι ,η arigato, δεν είναι πλέον διαθέσιμη, κρίμα... :bye:
Έχω δει πολλά γατάκια το τελευταίο διάστημα αλλά αυτό είχε κάτι το ιδιαίτερο, μου έκανε κλικ με αυτές τις ματάρες της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα κανέναν πια δεν συγκινούν αυτά τα γαλανά μάτια?

Δυστυχώς το κορίτσι δεν μπορεί να φιλοξενηθεί για πολλές ακόμα μέρες στο κτηνιατρείο.. και το πιο πιθανό σενάριο είναι να στειρωθεί και να πάει σε κτήμα....
Και είναι πραγματικά γατούλα που λαχταράει να βρίσκεται κοντά σε έναν άνθρωπο και να αράζει στους καναπέδες.
Δεν είναι για έξω αυτό το πλάσμα....

2im5i8n.png

Όντως, αυτό το πανέμορφο πλάσμα είναι ευγενικής καταγωγής και λεπτεπίλεπτους τρόπους.. Θα'ναι κρίμα να καταλήξει να ζει σ'ένα κτήμα με τις
σκληρές συνθήκες που μόνο μια "αλανιάρα" γάτα θα άντεχε.
Η Agrigato είναι πλασμένη για λεπτούς τρόπους, για αβρότητες, για ζεστασιές και για χάδια σ'ένα σπιτάκι γεμάτο αγάπη.
Εύχομαι και προσεύχομαι με όλη μου την καρδιά να το έχει το συντομότερο, να προλάβει κι αυτό το καρδουλίνι να βρει αυτό που πραγματικά του ταιριάζει :flowers:

Τελευταία επεξεργασία:
"Καλε ,δεν με βλεπετε! Θελω μια ζεστη αγκαλιτσα να χωθω μεσα γιατι τωρα χειμωνιαζει και δεν μπορω να ζησω στις συνθηκες ενος κρυου κτηματος,θελω αγαπη και ανθρωπινη παρουσια!"

2im5i8n.png

Κρίμα ειναι αυτο το αγαπουλινι να μεινει εξω ειδικα τωρα που εχει συνηθισει το μεσα και την ανθρώπινη παρουσία. Μακάρι να βρει γρηγορα ενα σπιτακι. Ειναι τοσο όμορφο και γλυκό δεν γινεται να μην το ερωτευτεί καποιος που να ψάχνει γατακι

Καλημέρα σε όλους!!!!

ναι είναι πραγματικά κρίμα...η κοπέλα έχει απελπιστεί γιατί έχει πολλά προς υιοθεσία....και η Αριγκάτο απλά ειναι υπέροχη!!!! ήρεμη, ανθρωποκεντρική πολύ αγαπησιάρα.....ψάχνει τον άνθρωπό της τόσο καιρό....ελπίζουμε να έρθει γρήγορα!!!!

Οποιος θέλει μπορεί να κοινοποιεί το άλμπουμ της στο fb; https://www.facebook.com/photo.php?...30137988502.2006221.1076910355&type=3&theater

Ευχαριστούμε!

Τελευταία επεξεργασία:
2195hxw.jpg
2uhwzzr.jpg

Ένα σπάνιo, πανέμορφο μαργαριτάρι, μια νεράϊδα του παραμυθιού με καρδιά διαμάντι, αυτή είναι η Arigato :inlove:

1j9b94.jpg
mj8jlt.jpg

Καρδούλα μου, εύχομαι η ανθρωπο-μαμά (ή κι ο ανθρωπο-μπαμπάς) σου να είναι κάπου εδώ κοντά και σύντομα να βρεις την ολόδική σου αγκαλιά. Κι αυτά τα γλυκά ματάκια να μη θυμίζουν σε τίποτα δυο μελαγχολικές λιμνούλες, αλλά να μοιάζουν με δυο χαρούμενα κομάτια γαλανού ουρανού. :)

Τι ομορφα που τα λες Αλεξανδρα μου και ποσο δικαιο εχεις. Ειναι τοσο όμορφο και φαινεται τοσο καλουλι

Μα είναι ένα επίγειο τρυφερό αγγελούδι
inlove.gif

Ακόμα και τα χρώματά του απαλά κι αρμονικά: λευκό και ροζ και δυο αθώα γαλάζια μάτια (κι έχω κι αδυναμία στα γαλανά).
smile.gif

Μακάρι το καρδουλίνι σύντομα να βρει μια αγάπη κι ένα σπιτάκι, δεν ζητάει πολλά για να είναι ευτυχισμένο.

Πολύ με συγκινείτε....σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ναι μωρέ ένα στολιδάκι είναι και πραγματικά έχει τόσο μα τόσο καλό χαρακτήρα....και στενοχωριόμαστε τόσο που έχει ξεμείνει και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί.....

οχι οχι...μη το βλέπετε έτσι..ούτε έχει ξεμείνει..ούτε κάποιος δεν έχει ενδιαφερθεί.είναι κ θέμα συντονισμού.πέρυσι ένας κύρις έψαχνε απελπισμένα ένα τέτοιο γατάκι..άσπρο...θηλυκό και αποκλειστικά για σπίτι..δεν μπόρεσα να του βρω κανένα!ούτε καν παρδαλό..
το ίδιο γύρω στα χριστούγεννα με μια κοπέλα που ήθελε να κάνει άσπρο γατάκι δώρο στο αδερφάκι της.τίποτα κ τότε.
θα βρεθεί κάτι γι αυτην τη ψυχούλα αλήθεια.
κ θα πάνε όλα καλα...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
έτσι ξαφνικά κ μαγικά!
κράτα μας ενήμερους.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! ίσως ήταν ατυχής η έκφραση...απλά να όταν τα βλέπεις να ζουν ανάμεσά σου, να είναι τόσο όμορφα σε χαρακτήρα, αλλά και σε ομορφιά να μην στερούν σε τίποτα απ' άλλα, λες γιατί....;; ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό κυρίως γιατί έχει αρχίσει και εμφανίζει σημάδια στρες... έχει μελαγχολήσει γιατί είναι πολύ ανθρωποκεντρική γατίνα και ξαφνικά βρέθηκε κλεισμένη σε ένα υπόγειο.... για να δούμε....

έχει μελαγχολήσει γιατί είναι πολύ ανθρωποκεντρική γατίνα και ξαφνικά βρέθηκε κλεισμένη σε ένα υπόγειο.... για να δούμε....

'Ενα τόσο λαμπερό πλάσμα δεν του πρέπει να είναι σε υπόγειο...:/:
Εύχομαι γρήγορα να βρεθεί το ανθρώπινο πρόσωπο που θα την οδηγήσει στο φως :)

Μεγάλωσε η κούκλα μας, ομόρφυνε....και ακόμη περιμένει το σπιτάκι της....

2j2vud3.jpg

do9rme.jpg

Τι κούκλα! Τι χρώμα φανταστικό είναι αυτό!

Λοιπον, τετοια εξωτικη ομορφια δεν εχω δει πουθενα!!:clapup::clapup:Συνδυασμος Σιαμ και αγριογατας,δεν υπαρχει τετοιος συνδυασμος πουθενα!!Τι βλεμμα ειναι αυτο!! Οποιος την υοθετησει θα ειναι πολυ τυχερος!!:inlove::inlove:

2j2vud3.jpg

Πολύ ιδιαίτερο πλάσμα με ξεχωριστή ομορφιά, που όσο μεγαλώνει αναδεικνύεται περισσότερο :inlove:
Καλή τύχη μικρή μου Arigato :)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια....η κούκλα μας σας καλημερίζει!!!

30jjtoj.jpg

Καλημέρα ξανθή και γαλανή ομορφιά μου που όσο μεγαλώνεις τόσο πιο πολύ ομορφαίνεις!
smiley-love067.gif

Νεράιδα μου εσύ,.... Που εύχομαι με όλη μου τη δύναμη να αγαπηθείς σύντομα και σφόδρα από μια ανθρώπινη καρδιά που θα σου χαρίσει
αμέτρητες μέρες ευτυχίας, όπως σου αξίζουν :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back