Bασανισμός κουνελιού σε τηλεοπτική παραγωγή

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αυτο το θεμα επρεπε να ειχε αλλο τιτλο οπως Η ΖΕΤΑ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια είναι αυτή ρε παιδιά. Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει. Ξέρετε τι είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια είναι αυτή ρε παιδιά. Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει. Ξέρετε τι είναι?

έλα και συ τώρα...:rolleyes:

https://www.yupi.gr/sex/c8847/Poia_Einai_H_Zeta_8eodwropoyloy;.html

Ποια Είναι Η Ζέτα Θεοδωροπούλου;

Και γιατί κουβαλάει παντού ένα κουνέλι;

Μπορεί να μην ξέρεις ποια είναι, αλλά εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μάθαμε. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών η μόνη εμφανής απασχόληση των οποίων είναι η παρουσία τους σε κοσμικές εκδηλώσεις κατά τις οποίες φωτογραφίζονται φορώντας ελάχιστα ρούχα. Θα μπορούσε άνετα να βραβευτεί Party Animal 2009, αν ο τίτλος -στην πιο κυριολεκτική του μορφή- δεν ήταν καπαρωμένος απ' το κουνέλι της.

Τη Ζέτα την έχουμε δει ως φίλη του Σιανίδη να κάνει άκρως ερωτικά χορευτικά σε γνωστό club, έχει ακουστεί ότι είχε σχέση μέχρι και με τον Ντέιβιντ Μοράλες, και η ίδια όπου πάει κουβαλάει και το αγαπημένο της pet, ένα κουνελάκι που έχει γίνει σήμα-κατατεθέν της και το οποίο, προφανώς, δεν πνίγει.

Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται. Πάτα τις φωτογραφίες και δες περί τίνος πρόκειται!

:D:D

Οχ, Θεέ μου η κοπέλα είναι ΤΡΕΛΗ!!! :down: Είναι και ομοφυλόφιλη! Τι άλλο θες??? Μακάρι να μην είχα δει ΠΟΤΕ τις φωτογραφίες... :mpliaks:

Κάτι τέτοιες προσβάλουν όλες εμάς τις γυναίκες:sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

μπορείτε να της μιλήσετε και επί προσωπικού στο facebook ;)

https://www.facebook.com/reqs.php#/profile.php?id=1373802090&hiq=zeta,theodoropoulou
Της έστειλα μήνυμα και της έγραψα ότι θάπρεπε να ντρέπεται που εκμεταλεύεται αθώα ζωάκια για την προσωπική της προβολή. :down::down::down:Πράγματι εγώ εκτός από τις ειδήσεις του σταρ δεν την έχω δει πουθενά αλλού.
Αντε τώρα γιατί τσαντίστηκα:mad::mad::mad: με τις π@##$νες που κυκλοφορούν και τους δίνουμε και αξία που μιλάμε γιαυτές .:down:

Της έστειλα μήνυμα και της έγραψα ότι θάπρεπε να ντρέπεται που εκμεταλεύεται αθώα ζωάκια για την προσωπική της προβολή. :down::down::down:Πράγματι εγώ εκτός από τις ειδήσεις του σταρ δεν την έχω δει πουθενά αλλού.
Αντε τώρα γιατί τσαντίστηκα:mad::mad::mad: με τις π@##$νες που κυκλοφορούν και τους δίνουμε και αξία που μιλάμε γιαυτές .:down:

ελπίζω να αλλάξει ρότα εάν λάβει αρκετά μηνύματα.. αλλιώς στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα :down:

ελπίζω να αλλάξει ρότα εάν λάβει αρκετά μηνύματα.. αλλιώς στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα :down:
Της έγραψες και εσύ? Τι της είπες?

Axαρακτήρηστο.:down: Aν θέλει να το παίξει ''κουνελάκι'' του Χιου Χεφνερ,να πάει να τον βρει.:mad: Αυτά τα θέματα με τα κουνελάκια με ενοχλούν προσωπικά.:/: Είχα σκεφτεί πολλές φορές να γράψω στο φόρουμ για το θέμα της Ζέτας,αλλά δεν έτυχε.:down: Κι αυτή,εντάξει ας πάει να τα πετάξει(συγνώμη),όπου κι όποτε θέλει.:P Το κουνελάκι όμως τί της φταίει;:(

Τα κουνελάκια μισούν το νερό,και δεν είναι σωστό για κανένα λόγο α τα φέρνουμε άσκοπα σε επαφή με αυτό.:)Δεν είναι ευγενικό προς το ζωάκι.

Ίσως κάποιοι να ξέρετε πως εγώ πλένω τα κουνελάκια μου,αλλά το κάνω μόνο όταν είναι τόσο βρώμικα ώστε να το χρειάζονται.:) Δηλαδή σπάνια.;) Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ ειδικό σαμπουάν για κουνέλια.:D

Ενταξει. Το να κανεις μπανιο ενα κουνελακι επιδει βρομισε δεν ειναι κακο. Αλλα να το πνιγεις στη θαλασσα με το ζορι???? :mad::mad::mad: Ειναι τελειως διαφορετικο και απαραδεχτο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back