Bοήθεια! Η γάτα μου είναι άρρωστη

boubou93

Νεοφερμένο μέλος

Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ρε παιδια βοηθεια!!!!η γατουλα μου ειναι αρρωστη..:'(

παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα!!!από την κυριακή η γατούλα μου κάνει εμετούς,διάρροιες με λίγο αίμα καμια φορα δεν έχει όρεξη για τίποτα,δεν τρώει,δεν πίνει νερό δεν έχει καθόλου κουράγιο ούτε να ανοίγει τα ματάκια της!!!του έχουμε δώσει πολλά φάρμακα και παρ όλα αυτά συνεχίζει!!!δεν ξέρω τι να κάνω πάω να τρελαθώ κλαίω συνεχεια!!!:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Bοηθεια!Η γάτα μου είναι άρρωστη

:'( και σένα???και η δικια μου!!!κλαίω συνέχεια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μονος που μπορει να βοηθησει ειναι ο κτηνιατρος..:)
Εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε αν μας περιγραψεις τι ακριβως εχει..:hmm:

Το ξέρω :( αλλά είμαι τόσο χάλια..Πρέπει να τα πω κάπου...Σήμερα μετά από τόσες ημέρες τον πήρε η κτηνίατρος σπίτι της.. Ερχόταν κάθε μέρα και του έβαζε ορό, για να μην πάθει αφυδάτωση... Κάνει διάρροια συνέχεια, εμετούς, δεν τρώει τίποτα..από την Κυριακή έτσι είναι... Έχει πάρει τόσα φάρμακα κι ακόμα συνεχίζει να είναι τόσο χάλια..... Φοβάμαι μην τον χάσω :(((

Απάντηση: Bοηθεια!Η γάτα μου είναι άρρωστη

Φαρμακα χωρις να τον δει κτηνιατρος;

Όχι καλέ...Κάθε μέρα εδώ είναι η κτηνίατρος....Εκείνη μου δινει οδηγίες.. Έρχεται, του βάζει ορό κι από εκεί και πέρα αναλαμβάνω εγώ... Μου λέει τι να κάνω και το κάνω... Είμαστε σε επικοινωνία συνέχεια...

Απάντηση: Bοήθεια!Η γάτα μου είναι άρρωστη

boubou93,θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις greeklish,γιατι απαγορευονται στο site.Διαβασε τα πμ σου.

Αυτο ειναι καλο οτι η κτηνιατρος τον παρακουληθει συνεχως..:)
Μην ανυσηχεις το μονο που χρειαζεται ειναι δυναμη και μην σταματας να ελπιζεις οτι θα γινει καλα αφου τον εχει ο κτηνιατρος ειναι ολα υπο ελεγχο υποθετω..Θα κανει σιγουρα οτι μπορει...Εχω περασει πολλα με την τρελογατα μου και δυσκολα και σε καταλαβαινω απολυτα...Ειχε πεσει απο την ταρατσα οταν ηταν 4αρων μηνων και τα καταφερε ειμαι σιγουρη οτι και ο γατος σου θα τα καταφερει:)

α συγγνωμη δεν το ηξερα για τα greeklish...

σημερα τον πηρε και τον εχει σπιτι τησ....ευχομαι οσα μου λες να βγουν...δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω περασει 2 βδομαδεσ τωρα...ειχε παθει και το αλλο μου γατακι ουρολυμωξη και τραβηξα πολλα αλλα στο τελος το εκανα καλα...σκεψου..μεχρι και εγχειρησεις εκανα....θα κανω οτι μα οτι χρειαζεται για να γινει καλα!!αν μου παθει κατι δεν θα το αντεξω πραγματικα.....:(

Οπως λενε οι γατες ειναι επταψυχες και τα βγαζουν περα ακομα και στις πιο δυσκολες στιγμες..Επισης ειναι αρκετα δυνατοι οργανισμοι αφου μπορουν να ζησουν και μονες τους οποτε τωρα που εχει και τοση κτηνιατρικη βοηθεια εχει πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει..Ο κτηνιατρος τι σου λεει για την κατασταση του?:)

μ ειπε οτι δεν ειναι καθολου καλο το οτι ειναι τοσες μερες ετσι...μ ειπε επισης οτι μπορει να ειναι ασθενεια π περναει και ειναι 2 συχνες ασθενειες τετοιου ειδουσ στις γατες αλλα μπορει να ειναι και λευχαιμια...αυτο με ανυσιχει!!!!:( πφφφφ δεν ξερω τι να σκεφτω...δεν θελω με τιποτα να μου παθει κατι ο Μπομπης μου..

Σημερα δεν εχω ακομα κανενα νεο του ΜποΜπη...θελω να παρω την γιατρο αλλα απο χθες την εχουμε πριξει κ εγω και η μητερα μου και φοβαμαι μην μας την πει στο τελος η κοπελα...Αλλα σε λιγο θα παρω γιατι με εχει φαει η αγωνια...:/: :(

Πηρες? Αντε....! Διαβαζα το ποστ και με εχει φαει η αγωνια κι εμενα μαζι....

του εβαλε ορο εχθες τον κοιμησε κι ολας γιατι δεν καθοταν και σημερα του ξεκιναει τις ενοφλεβιες ενεσεις...θα πονεσει το μωρο μου...μακαρι να γινει καλα μακαρι:(

Το ευχομαι πραγματικα!!! Να εχεις κι εσυ θετικη σκεψη.... και να μας κρατας ενημερες....

Οταν σου πει ενημερωσε μας και μην ξεχνας think possitive:)

ενδοφλεβειες*

εννοειται οτι θα σας ενημερωσω...ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον...προσπαθω να σκεφτομαι οσο πιο θετικα μπορω...αλλα εκτοσ το οτι μου λειπει απιστευτα και τον σκεφτομαι συνεχεια,ανυσηχω απιστευτα..πφφφφφφφφ:(

παιδια μολις μιλησα!!!!υπαρχει περιπτωση να εχει λευκαιμια!!πρεπει οπωσδηποτε να τον στηρωσουμε για να μην ερχεται σε επαφη με αλλες γατεσ και να μην αρρωσταινει και πρεπει να τον εχουμε υπο πολυ στενη παρακολλουθηση...λευκαιμια ειναι ενα μικροβιο που το κολλανε απο αλλες γατες οταν ερχονται σε επαφη και δεν εχει η ζωη τους την διαρκεια που θα ειχε μια γατα υγειης..πχ στα 30 χρονια που 8α μπορουσε να ζησει μια γατα η δικια μ θα ζησει λιγοτερα..γιατι αρρωσταινει συνεχεια,δεν μπορει δλδ να αμυνθει στα διαφορα μικροβια ο οργανισμος της κ ετσι καποια στιγμη πεθαινει...μπορει ομως να μην ειναι και αυτο...αλλα και αυτο να ειναι θα κανουμε τα παντα και θα γινει καλα!!!δεν θα αφησω να μου παθει τπτ!!!!!!!!!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back