Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
03-02-12
13:22
Απάντηση: Bοήθεια!Η γάτα μου είναι άρρωστη
ευχομαι να πανε ολα καλα! εχω κ εγω αρρωστη την γατουλα υστερα απο στειρωση... και καταλαβαινω τι περνας...
ευχομαι να πανε ολα καλα! εχω κ εγω αρρωστη την γατουλα υστερα απο στειρωση... και καταλαβαινω τι περνας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou93
Νεοφερμένο μέλος
Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
03-02-12
21:10
ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα πραγματικα κοπελα μου γιατι ειναι κριμα τοση ταλαιπωρια που εχουν περασει τα μωρα μου...ααααχ αμα το χασω θα τρελαθω πραγματικα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou93
Νεοφερμένο μέλος
Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
23-02-12
23:00
ολα καλα τελικαααααα!!!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
23-02-12
23:22
Ευχάριστο αυτό. Πολύ ευχάριστο!!! 
Αλλά πες μας, είχε τελικά λευχαιμία ή ήταν κάτι άλλο?

Αλλά πες μας, είχε τελικά λευχαιμία ή ήταν κάτι άλλο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
24-02-12
16:42
Απάντηση: Bοήθεια!Η γάτα μου είναι άρρωστη
Πολύ χαίρομαι, Μαρία, που όλα πήγαν καλά!
Αλήθεια, τι είχε;
Πολύ χαίρομαι, Μαρία, που όλα πήγαν καλά!

Αλήθεια, τι είχε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum