Πριν λίγες μέρες έπρεπε να φύγω για το εξωτερικό για δουλειά. Καθότι η μαμά μου θα έτρεχε Αθήνα, έπρεπε να αφήσω κάπου το γατί μου. Προσφ'έρθηκε μια φίλη που ζει σε κτήμα με τα ζώα της. Έχει γατόνια, έχει σκύλους και θεώρησα ότι για κάποιες μέρες το γατί μου θα είναι εντάξει. Η γυναίκα με διαβεβαίωσε ότι θα την έχει στο σπίτι. Πήρα λοιπόν καλαθούνες και όλα τα συμπράγκαλα, τροφές, πιατάκια, παιχνίδια και την πήγα..Στην επικοινωνία μας μου έλεγε πως είναι όλα καλά. Έμενα κι εγώ ήσυχη. Όταν πήγα να το βρω το γατί μου ήταν κρυμμένο σε μια αποθήκη μέσα στις λάσπες μαζί με άλογα, αρνιά και μοσχάρια και μέσα στη βρώμα!!!!!!!! Έπαθα σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις με είδε έτρεξε στην αγκαλιά μου και έτρεμε. Η 'φίλη" ισχυρίστηκε ότι την περασμένη της άφιξής μου νύχτα την κοπάνησε και κρύφτηκε στην αποθήκη...Καλά....Την καθάρισα όσο μπορούσα (για λούσιμο ούτε λόγος-ούτε πριν πόσο μάλλον τώρα με το σοκ...), καθαρίστηκε και αυτή και τώρα είμαστε σπίτι μας...Δεν είχε σημάδια από δαγκώματα, ούτε καμία πληγή!! Κινδυνεύει από κάτι άλλο??????

Ποντίκι αποκλείεται να έφαγε γιατί ήταν θεονήστικη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μπορούσε να το είχε σκάσει την προηγούμενη, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά κάτι μου βρωμάει..Και το όλο σκηνικό θα μπορούσε να είχε γίνει και πολύ επικίνδυνο για τη μικρή..
Τελοσπάντων, καλό είναι να προσέχουμε πααααααάρα πολύ που αφήνουμε τα γατάκια μας..Είχα και εγώ ανάλογη εμπειρία πριν 1 χρόνο περίπου αλλά όχι σε κτήμα
και τελικά το μετάνιωσα πολύ..
Δε νομίζω πως κάτι μπορεί να της έχει συμβεί, ωστόσο εγώ προσωπικά θα της έκανα σίγουρα αποπαρασιτώσεις μέσα-έξω..Και μετά το Σαβ/κο, θα έκανα και μια επίσκεψη στο γιατρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Νόμισες ότι είχες να κάνεις με υπεύθυνο άνθρωπο αλλά δυστυχώς τα πράγματα αποδείχθηκαν αλλιώς...

Θα συμβούλευα να την πας στον κτηνίατρο όποτε αυτός είναι ανοιχτός (λόγω των ημερών) για να του περιγράψεις ακριβώς το συμβάν και να την εξετάσει, ακόμη και προληπτικά.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.kounker.gr/category.asp?catid=244
Αν δεν εμπιστεύεσαι άλλους ανθρώπους η' πες σε κάποιον κάθε μέρα η΄ μέρα παρα με΄ρα να πηγαίνει να της κάνει λίγη παρέα και να την ταιζει!Υπάρχουν ενναλακτικές.

Εμείς θα λείψουμε 4 μέρες τη πρωτοχρονιά και θα έρχετε μια φίλη μου που μένουμε πολύ κοντά (και τη ξέρει πια το μικρό μας)να ταιζει τον Elvis και να παίζει μαζί του για καμιά ώρα!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
..Τρίχωμα, όρεξη για φαγητό και παιχνίδι και κακάκια όλα καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Να χαίρεσαι τη μικρή σου!

Χαίρομαι που είναι πολύ καλύτερα, όλα θα πάνε καλά.
Πήγαινε την και την Τρίτη προληπτικά στον γιατρό να την δει και θα δεις που θα είναι μια χαρά.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ευτυχώς είναι καλά η γατούλα... η εμπείρια της όμως σίγουρα θα της μείνει εξέχαστη

Στις μέρες μας δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε την ίδια σου την σκιά δυστυχώς

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
χουρχουρισταα χρονια πολλά
και
περαστικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool