Bοήθεια! Φιλοξένησαν το γατάκι μου και το βρήκα σε άθλια κατάσταση!!!

hionati

Νεοφερμένο μέλος

Η hionati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Πριν λίγες μέρες έπρεπε να φύγω για το εξωτερικό για δουλειά. Καθότι η μαμά μου θα έτρεχε Αθήνα, έπρεπε να αφήσω κάπου το γατί μου. Προσφ'έρθηκε μια φίλη που ζει σε κτήμα με τα ζώα της. Έχει γατόνια, έχει σκύλους και θεώρησα ότι για κάποιες μέρες το γατί μου θα είναι εντάξει. Η γυναίκα με διαβεβαίωσε ότι θα την έχει στο σπίτι. Πήρα λοιπόν καλαθούνες και όλα τα συμπράγκαλα, τροφές, πιατάκια, παιχνίδια και την πήγα..Στην επικοινωνία μας μου έλεγε πως είναι όλα καλά. Έμενα κι εγώ ήσυχη. Όταν πήγα να το βρω το γατί μου ήταν κρυμμένο σε μια αποθήκη μέσα στις λάσπες μαζί με άλογα, αρνιά και μοσχάρια και μέσα στη βρώμα!!!!!!!! Έπαθα σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις με είδε έτρεξε στην αγκαλιά μου και έτρεμε. Η 'φίλη" ισχυρίστηκε ότι την περασμένη της άφιξής μου νύχτα την κοπάνησε και κρύφτηκε στην αποθήκη...Καλά....Την καθάρισα όσο μπορούσα (για λούσιμο ούτε λόγος-ούτε πριν πόσο μάλλον τώρα με το σοκ...), καθαρίστηκε και αυτή και τώρα είμαστε σπίτι μας...Δεν είχε σημάδια από δαγκώματα, ούτε καμία πληγή!! Κινδυνεύει από κάτι άλλο??????:(:(:(Ποντίκι αποκλείεται να έφαγε γιατί ήταν θεονήστικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όνομα του θεού...

Θα μπορούσε να το είχε σκάσει την προηγούμενη, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά κάτι μου βρωμάει..Και το όλο σκηνικό θα μπορούσε να είχε γίνει και πολύ επικίνδυνο για τη μικρή..

Τελοσπάντων, καλό είναι να προσέχουμε πααααααάρα πολύ που αφήνουμε τα γατάκια μας..Είχα και εγώ ανάλογη εμπειρία πριν 1 χρόνο περίπου αλλά όχι σε κτήμα :hehe:
και τελικά το μετάνιωσα πολύ..

Δε νομίζω πως κάτι μπορεί να της έχει συμβεί, ωστόσο εγώ προσωπικά θα της έκανα σίγουρα αποπαρασιτώσεις μέσα-έξω..Και μετά το Σαβ/κο, θα έκανα και μια επίσκεψη στο γιατρό:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χάπι είχε πάρει το κακομοιράκι την προηγούμενη εβδομάδα..Και πιστεύω πως δεν είχε φάει κάτι γιατί ήταν θεονήστικο...Το πρώτο πιατάκι κονσέρβα το έβγαλε...Το δεύτερο δεν το χόρταινε...Καθαρίζεται μόνη της ακόμη και δεν βλέπω ίχνη ψίλων...Άλλωστε έκανε πολύ κρύο για ψίλους...Μέγα λάθος....δεν την ξαναφήνω τη γάτα μου...πραγματικά ήταν τραγικό έτσι που την είδα...Τρομαγμένη, παγωμένη και κρυμένη πίσω από ένα τούβλο...Τώρα φαίνεται πεντακάθαρη...Τι να κάνω???..Για εχινόκοκκο, λεπτοσπείρωση κτλ δεν ανησυχεί η γιατρός μου...Για δερματικά πραγματικά εύχομαι να μην χαριεντίστηκε με καμια αγριόγατα...και τώρα χουχουλιάζει στον καναπέ...Και με γέμισε φιλάκια, κουτουλίτσες και χουρχούρια...Όποιος ξαναπεί ότι οι γάτες δεν αγαπάνε τα αφεντικά τους παρά μόνο βολεύονται είναι τεράστιος βλάκας.....:mad:

Και κάτι ακόμη...μόλις την άφησα ήμουν σε κακά χάλια όλες τις μέρες...Έγινα χαζομαμά..Έκλαιγα και δεν απέδωσα καθόλου στη δουλειά που πήγα να κάνω..Το μυαλό και η καρδιά ήταν αλλού...Μέγα λάθος...Ασυγχώρητη...Και επίσης όποιος λέει ότι η γάτα προσαρμόζεται εύκολα στο ύπαιθρο με άλλα ζωάκια λέει μπούρδες..Ένα γατί που μεγάλωσε με άνθρωπο δεν επιβιώνει στη φύση...Τέλος..το είδα στη γάτα μου...

Αγαπητή hionati, το λάθος δεν είναι δικό σου.
Νόμισες ότι είχες να κάνεις με υπεύθυνο άνθρωπο αλλά δυστυχώς τα πράγματα αποδείχθηκαν αλλιώς... :(
Θα συμβούλευα να την πας στον κτηνίατρο όποτε αυτός είναι ανοιχτός (λόγω των ημερών) για να του περιγράψεις ακριβώς το συμβάν και να την εξετάσει, ακόμη και προληπτικά.

Αν πρέπει να ξαναλείψεις και αν λείπεις συχνά,αγόρασε συσκευες που είναι για τέτοιες περιπτώσεις ,που είναι αποθήκευση τροφης η' νερου και τρώει το γατάκι η' πίνει όποτε θέλει,κατι σαν αυτα (ποτίστρα και ταιστρα)
https://www.kounker.gr/category.asp?catid=244
Αν δεν εμπιστεύεσαι άλλους ανθρώπους η' πες σε κάποιον κάθε μέρα η΄ μέρα παρα με΄ρα να πηγαίνει να της κάνει λίγη παρέα και να την ταιζει!Υπάρχουν ενναλακτικές.:)

Εμείς θα λείψουμε 4 μέρες τη πρωτοχρονιά και θα έρχετε μια φίλη μου που μένουμε πολύ κοντά (και τη ξέρει πια το μικρό μας)να ταιζει τον Elvis και να παίζει μαζί του για καμιά ώρα!;)

θα την πάω..την Τρίτη που ανοίγουν ξανά...Εύχομαι να μην έπαθε τίποτε και αυτή και εγώ...Γιατί από εκείνη την ώρα είμαστε αγκαλιά..Δεν ξεκολλάει....:(

Δεν νομίζω να κινδύνεύεις είτε εσύ είτε η γατούλα σου. Ας την δει ο κτηνίατρος την Τρίτη και εύχομαι τα νέα να είναι καλά. Για την ώρα απόλαυσε αυτές τις Άγιες μέρες με την τόση αγάπη που εμπρακτα σού έδειξε το γατάκι σου. Χρόνια σας Πολλά

Χρόνια Πολλά σε όλους σας! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Την Τρίτη οπωσδήποτεστο γιατρό..:(..Τρίχωμα, όρεξη για φαγητό και παιχνίδι και κακάκια όλα καλά...

Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα, hionati!
Να χαίρεσαι τη μικρή σου! ;)

Χαίρομαι που είναι πολύ καλύτερα, όλα θα πάνε καλά.
Πήγαινε την και την Τρίτη προληπτικά στον γιατρό να την δει και θα δεις που θα είναι μια χαρά. :)

Φρόντισε το μικράκι σου όπως μόνο μια μανούλα μπορεί και μην ανησυχείς. Πάρε το σίγουρα και στον κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη και ήσυχη αλλά πλέον είναι κοντά σου και δεν κινδυνεύει απο τίποτα. Όμορφα Χριστούγεννα να περάσετε σας εύχομαι. :)

Πω πω τι πάθατε!!! :eek::eek::eek:
Ευτυχώς είναι καλά η γατούλα... η εμπείρια της όμως σίγουρα θα της μείνει εξέχαστη :/:
Στις μέρες μας δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε την ίδια σου την σκιά δυστυχώς :/:

το καϊμενάκι θα φοβήθηκε πολύ!!
χουρχουρισταα χρονια πολλά
και
περαστικά ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back