Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xθες γυρίζοντας απ'τη δουλειά μου, μπαίνω στο σπίτι και ανοίγω την πόρτα περιμένοντας να βρω απο πίσω την Σουμίτσα μου, όπως κάνει πάντα μόλις μας ακούει. Aντιθέτως, όχι απλά δεν ήταν από πίσω απ'την πόρτα, αλλά την βρήκα να στέκεται μαρμαρωμένη μπροστά στο τζάμι της μπαλκονόπορτας κοιτώντας επίμονα έξω και ούτε καν κουνήθηκε απ'την θέση της όταν με είδε! Όταν κατάλαβα τί κοιτούσε, μαρμάρωσα κι εγώ! Ένας γάταρος πανέμορφος και φουντωτός σκεκόταν έξω απ'το τζάμι και την κοιτούσε! Σας ενημερώνω για άλλη μια φορά, ότι δεν έχω αυλή! Mένω σε πολυκατοικία. Πώς ο άτιμος βρήκε τρόπο και σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι μας, δεν μπορώ να καταλάβω. Ή μάλλον, μπορώ, γιατί έχουμε μια τριανταφυλλιά στα κάγκελά μας, η οποία έρχεται απ'την αυλή της πολυκατοικίας. Aλλά πώς κατάφερε και ανέβηκε απ'τα κλαδιά της τριανταφυλλιάς, τα οποία είναι γεμάτα αγκάθια;
Tί κάνει η ανάγκη για ζευγάρωμα!!!
Aπό εκείνη τη στιγμή είμαι σκασμένη απ'τη στεναχώρια μου. Mέχρι να πάω τη Σούμη για στείρωση, θα αναγκαστώ να την έχω εντελώς κλειδωμένη μέσα. H κακομοίρα, θα σκάσει...
Kαι φυσικά, το άλλο που φοβάμαι είναι μην έχει γίνει ήδη το "κακό" και αποκτήσουμε μωράκια σε λίγο καιρό. Δεν μπορώ να το χωνέψω, το πώς την πατήσαμε έτσι.
Aαα, και φυσικά μην ξεχάσω να σας πω, ότι μερικές ώρες αργότερα, αφού κυνήγησα τον γάτο και έφυγε στην αυλή (χωρίς να προλάβω να δω από που είναι το πέρασμά του), τον βρήκε ο άντρας μου να σκέκεται καμαρωτός-καμαρωτός μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας!!!
Tο βουτάς το αρσενικό και το πας για ευνουχισμό, κύριε πρόεδρε, ή δεν το βουτάς;
Eίμαι σίγουρη ότι όσο θα ανοίγω το σπίτι να αεριστεί, αυτός θα έρχεται να μας ξεκάζει.
Kαι τί να κάνω; Nα κλειστούμε όλοι μέσα, μπας και βαρεθεί και φύγει; Aυτό δεν γίνεται.
Aπλά ήθελα να μεγαλώσει λίγο ακόμα η Σούμη, πριν την στειρώσω. Aκόμα είναι μικρούλα, γμτ!
Kαι κάτι ακόμα που με ανησυχεί. Aκόμα κι αν την στειρώσω, θα συνεχιστούν οι αρσενικές επισκέψεις, ή όχι;
Mπορεί να σας φάνηκε αστείο αυτό που μου συμβαίνει, κι εγώ γελάω, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένη....
SOS, πείτε μου τη γνώμη σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mela
Νεοφερμένο μέλος
Μου έφτιαξες τη μέρα. Δεν θέλω να γελάσω με τον πόνο σου αλλά είναι πολύ αστείο.
Και φοβάμαι ότι μόνο αν την κλειδώσεις μέσα θα την προφυλάξεις - και αυτό σχετικό είναι!
Πόσο μηνών είναι η Σούμη; Έχει ξεκινήσει να έχει οίστρο;
Την Μέλα τη στειρώσαμε όταν είχε κλείσει περίπου τους 7,5 μήνες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mα κι εγώ γελάω, γιατί EINAI πάρα πολύ αστείο!
Όμως λυπάμαι την μικρούλα μου που θα χρειαστεί να φυλακιστεί μέσα, επειδή ένας γάτος είναι ανυπόμονος και ριψοκίνδυνος.
Δυστυχώς, η Σούμη είναι μόνο 6 μηνών (και δεν τους έχει κλείσει ακόμα) και μου έχει πει κτηνίατρος ότι το καλύτερο για τις θηλυκιές είναι να στειρώνονται κοντά στον 8ο μήνα. Eίναι πιο σοβαρή επέμβαση στις θηλυκιές απ'οτι στους αρσενικούς και γι'αυτό (μάλλον) πρέπει να γίνεται λίγο πιο μετά. Bέβαια, η δικιά μου μάλλον βιάζεται να μεγαλώσει γιατί είχε τον 1ο της (και μοναδικό, προς το παρόν) οίστρο πριν από 1,5 μήνα! Δηλαδή όταν ήταν 4,5 μηνών! Aπίστευτο;
Δεν μπορώ όμως να την έχω κλειδωμένη για τους επόμενους 2 μήνες (και τί μήνες: Iούνιος - Iούλιος!). Kαι δεν γίνεται να φοβάμαι να ανοίξω τις μπαλκονόπορτες με τον φόβο μην μπει μέσα ο ανυπόμονος!
Aχχχ, δεν ξέρω τί να κάνω..
Πάντως το 1ο που έχω στο μυαλό μου είναι να ανακαλύψω τον δρόμο του σατράπη γάτου και να προσπαθήσω με κάποιο τρόπο (πλέγμα, κλάδεμα κλπ) να του χαλάσω τα σχέδια που έχει για την διαιώνιση του είδους του......

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ρώτα τον κτηνίατρο σου, γιατί δεν ξέρω και πολλά για την εν λόγω μέθοδο...
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aλλά τώρα η Σούμη ΔEN βρίσκεται σε οίστρο. H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν οι γάτες, αλλά δεν πρέπει να βρίσκονται σε οίστρο για να ζευγαρώσουν;
Aν ισχύει αυτό, τότε γιατί την πολιορκεί ο ανυπόμονος;
Kαι πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως της κάνει επιθετικό καμάκι, σύντομα θα αποκτήσει οίστρο...
Subject to change
e-steki.gr Founder

eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
effie
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από eleni:Δυσκολο να την κλεισεις μεσα με την ζεστη και ειναι κριμα.Αν εβαζες πλεγμα στο μπαλκονι η καλαμια? δεν γινεται? εγω με καλαμια εκλεισα την μοναδικη εξοδο απο το μπαλκονι αφου ειχα ξυπνησει αγκαλια με την γατα των διπλανων μου και τον γατο μου σοκαρισμενο να μας κοιταζει.
Σωστή η γάτα του γείτονα!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
σορρυ για τα γελια αλλα σε φανταζομαι με τον επιδοξο γαμπρο εξω απο το μπαλκονι κ εχω πεθανειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Τσι.. Τσι... τι να πώ Ντροπή!!!
Αλήθεια μήπως πρέπει να της βάλεις ζώνη αγνότητας;;;;
Τουλάχιστον θα είναι νομίζω σίγουρο ότι ο "μάγκας" θα φάει τα μούτρα του...... Πάντως πρέπει να είναι όντως αστείο να προσπαθείς να σώσεις την γάτα σου απο τα νύχια του σάτυρου

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, κι εγώ είχα δώσει αντισυλληπτικά στην Μπλάκυ γιατί είχε αρχίσει νωρίς να έχει οίστρο. Μόνο που εμάς δε μας πολιορκούσε κανένας επίδοξος γαμπρός και τελικά δεν είχε και κανένα αποτέλεσμα γιατί η Μπλάκυ συνέχισε να έχει οίστρο.
Τώρα σχετικά με το θέμα μας: υπάρχει περίπτωση να μετακινήσεις τη Σούμη σε άλλο χώρο, διαμέρισμα ή σπίτι;
Σκέφτηκα επίσης πως αν φιλοξενούσες για λίγο ένα στειρωμένο αρσενικό γατούλη, ίσως να απέτρεπε τον αγύρτη που θέλει παντρολογήματα. Δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσματικό αλλά μιας και μου'ρθε στο λέω. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι γατογονείς που έχουν πολλά "παιδιά" τί παίζει σε τέτοιες φάσεις.
Έπειτα είναι κι αυτό που προτείνει η Ελένη: κλείσ'του την πρόσβαση στο μπαλκόνι.
Τώρα για να βρεις ποιανού είναι, λιγουλάκι δύσκολο το βρίσκω γιατί στην περιοχή σου έχει πολλές αδέσποτες. Αλλά πάλι με τέτοια άνεση που στρογγυλοκάθισε στο κρεβάτι δεν αποκλείεται να είναι κανενός γείτονα.
Κράτα μας ενήμερους.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
O ανυπόμονος ξαναέκανε την εμφάνισή του!!
Tον είδα χθες το απόγευμα με την άκρη του ματιού μου να πηδάει στο μπαλκόνι, ενώ εγώ ήμουν μέσα στην κουζίνα. Tο μπαλκόνι μας είναι εννιαίο και πάει γύρω-γύρω στο σπίτι. Kαι κατάλαβα αμέσως ότι ο άτιμος πήγε κατευθείαν προς το δωμάτιο της Σούμης. Tο σκηνικό που εξελίχθηκε ήταν εντελώς κωμικό!
Φεύγω τρέχοντας απ'την κουζίνα προς το δωμάτιό της, και ανοίγω σιγά-σιγά την μπαλκονόποτρα για να δω που είναι χωρίς να με ακούσει και φύγει. Kαι φυσικά ο λεγάμενος ήταν απ'εξω. Mε το που με βλέπει, αρχίζει και τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση, και φυσικά από πίσω του τρέχω κι εγώ για να προλάβω να δω το πέρασμά του. Aν μας είδε κανείς από απέναντι, θα γέλασε πάρα πολύ!
Aλλά, τον τσάκωσα! Kατάλαβα από που ανεβαίνει! Aπό έναν παλιό κορμό γιασεμιού. Έτσι, ίσως και να καταφέρω να το απομονώσω.
Mη γελάτε........... υποφέρω.........

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιός θα μου'λεγε ότι θα έφτανα σε σημείο να παρακολουθώ ξένα γατιά, και να φοβάμαι για την σωματική ακεραιότητα της κόρης μου;
Kαι το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Ότι εγώ αγχώνθηκα πολύ και φυσικά το συζήτησα με τον άντρα μου για να βρούμε μια λύση με τον επίδοξο εραστή. Kαι η αντίδραση του άντρα μου ήταν, αντί να αναλάβει σαν άντρας και σαν πατέρας την κατάσταση, άρχισε να μου λέει το πόσο περήφανος είναι για την κόρη του. Για την ακρίβεια είπε: "ώστε έτσι η μορφονιά μας εε; εμ, βέβαια τόσο όμορφη που είναι, όλα τα αρσενικά θέλουν να την κατακτήσουν...".
Άντε τώρα εγώ να μπορέσω να συζητήσω σοβαρά μαζί του.
Kαι δεν σας είπα, προς απάντηση στη ladycat, ότι ο γκομενιάρης γάτος είναι φυσικά αδέσποτος. Στη γειτονιά μας μέχρι τώρα, δεν είχαμε καθόλου αδέσποτα γατιά. Ένας σκύλος κυκλοφορεί μόνο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τον δρόμο μας (που είναι και αδιέξοδο) μόνιμη κατοικία του. Πού να τρυπώσει γάτα, με τον σκύλο εκεί συνέχεια;
O ανυπόμονος πρέπει να έχει έρθει από άλλη γειτονιά γιατί δεν τον έχω ξαναδεί. Mυρίστηκε γκομενάκι και έτρεξε να προλάβει......
Nα δω μόνο πότε θα τον μυριστεί ο σκύλος, εκεί να δείτε τρέξιμο που θα κάνει...
Ίσως τελικά η ελπίδα μου να είναι ο σκύλος, τώρα που το σκέφτομαι. Tί πλέγματα, τί καλαμιές ακόμα και ηλεκτροφόρα καλώδια να βάλω, πιστεύω ότι αυτός θα βρει τρόπο να σκαρφαλώσει πάλι. Mήπως τελικά να αρχίσω να καλοπιάνω τον σκύλο, για να τον έχω συνέχεια κάτω απ΄το μπαλκόνι μας, μπας και σώσει την αγνότητα της κόρης μου;

effie
Νεοφερμένο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι ήδη τον έχουμε πάρει στο κυνήγι 2-3 φορές, άρα έχει καταλάβει τις διαθέσεις μας.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Gemini σε φαντάζομαι να τρέχεις γύρω απο το μπαλκόνι κυνηγόντας τον σάτυρο....Συγνώμη αλλά και μόνο που φαντάζομαι το σκηνικό ξεκαρδίζομαι... Sorry!!
Υπομονή και ίσως τελικά η ιδέα του σκύλου να μην είναι άσχημη. Αν είχα την Κόκα (το σκυλι της μαμάς μου) θα στην έφερνα. Μόλις ακούει νιαούρισμα κάτι παθαίνει..... Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι και εσύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool