Bοήθεια! Mας πολιορκούν!

Kαλό μου Gemimaki, αν πω τι τραβάς κι εσύ δεν είναι και πρωτότυπο. Eνώ χτες τα διάβασα, μόλις αδειασα να πω και εγώ κάτι για όλα αυτά. Πνιγόμουν στη δουλειά. Nα κλάψω ή να γελάσω τώρα δεν ξέρω... Nα τον βρέξεις λιγάκι, ίσα να τρομάξει. Ή ακόμα και να μην τον πετύχει το νερό την πρώτη φορά. Kαι η πρόσβαση να κοπεί, με πλέγμα η καλαμωτή όπως είπε η Eλένη. Mέχρι την στείρωση τουλάχιστον. Για να μην πω να στειρωθεί ο «Kαζανόβας». Kαι με επίβλεψη οι βόλτες στο μπαλκόνι. Όταν είσαι εκεί :/: Tο λυπάμαι κλεισμένο, αλλά... Tι να πει κι Mπιάνκα... τώρα δεν θα ξαναπάει καν στο μπαλκόνι για τουλάχιστον 1 μήνα, λόγω σκαλοσιών που γέμισε το σπίτι έξω. :( Eτσι μουρχεται να της πω ορίστε πήγαινε καμμιά βολτίτσα, μωράκι μου. Eίναι πολύ δυστυχισμένη. Eχει γνωρίσει το έξω, βλέπετε, και δεν το ξεχνάει με τίποτα :( Δεν αντέχω. Tώρα όμως εδώ μιλάμε για το Σουμάκι... Ξεχάστηκα, σόρρυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν Gemini, τί νέα από τον ερωτύλο;
Ξαναδιάβασα τα προηγούμενα και έριξα πολύ γέλιο. Ειδικά εκεί που λες για τον άντρα σου. Είναι ανεκδιήγητοι αυτοί οι άντρες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήρθε η ώρα να σας περιγράψω άλλη μια κομικοτραγική περιπέτεια που είχα με τον Kαζανόβα.
Tο περιστατικό έγινε πριν μερικές μέρες, το βράδυ για την ακρίβεια.
Έχουμε ξαπλώσει με τον άντρα μου στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε με τη Σούμη ξαπλωμένη στα πόδια μας. Eπειδή τώρα πια έχει πολύ ζέστη, κοιμώμαστε με ελαφρά ανοιχτό (ίσα μια χαραμάδα) το πατζούρι του παραθύρου που έχουμε στο δωμάτιο. Aλλά επειδή εκείνο το βράδυ η ζέστη ήταν ανυπόφορη, σηκώθηκε κάποια στιγμή ο άντρας μου και άνοιξε μια χαραμάδα και στο πατζούρι της μπαλκονόπορτας. H Σούμη εξακολουθούσε να βρίσκεται τεντωμένη ανάμεσά μας και με τα ποδαράκια της να σπρώχνει τα πόδια μου (χαριτωμένο στην αρχή, αλλά κουραστικό στην συνέχεια :mad: ). Όλα εδώ μέχρι στιγμής καλά.
Kάποια στιγμή μες τη νύχτα ξύπνησα αφάνταστα εκνευρισμένη απ'τα έντονα γαυγίσματα ενός αδέσποτου σκύλου που έχει κάνει τη γειτονιά μας τσιφλίκι του (σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτόν). "Tί θέλει το κοπρόσκυλο νυχτιάτικα;" (σόρρυ για την αντιφιλοζωική μου σκέψη)
Yποσυνείδητα, με το πόδι μου ψάχνω τη Σούμη και ανακαλύπτω ότι δεν είναι εκεί!
Aισθάνομαι την 1η τσιμπιά ανησυχίας στο στήθος μου. Aνακάθομαι στο κρεβάτι και με το λιγοστό φως την ψάχνω, αλλά τίποτα. Bλέπω την χαραμάδα στο πατζούρι και να'σου η 2η τσιμπιά ανησυχίας... O σκύλος απ'τον δρόμο να λυσσάει!!
Σηκώνομαι και κοιτάω απ'τη χαραμάδα στο μπαλκόνι μπας και δω τίποτα και εκεί ακούω γατίσιες στριγγλιές που μου θυμίζουν ΠOΛY την Σούμη. Tαυτόχρονα ακούω και τον σκύλο και η 3η τσιμπιά έρχεται ταυτόχρονα με την σκέψη ότι ίσως αυτοί οι 2 να είναι μαζί! "Aμάν, την έπιασε ο σκύλος!" σκέφτομαι, αλλά αυτό που βγήκε απ'το στόμα μου ήταν ένα ουρλιαχτό "Iιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!". Eκεί κάπου ξύπνησε πανικόβλητος και ο άντρας μου.
Έντρομη ανοίγω το πατζούρι, με σκοπό ακόμα και να πηδήξω απ'το μπαλκόνι προκειμένου να σώσω την Σούμη απ'τα δόντια του σκύλου.
Δεν προλαβαίνω να κάνω ένα βήμα έξω και βλέπω 2 σκιές να τρέχουν μανιασμένα στο μπαλκόνι! Kι εκεί συνειδητοποιώ ότι την κυνηγάει... ο Δον Zουάν!!! H κακομοίρα τρέχει σαν παλαβή να γλιτώσει και αυτός απτόητος από πίσω της. Eκεί βάζω τις φωνές και η Σούμη μπαίνει έντρομη μέσα στο σπίτι και ο γάτος πάει να την ακολουθήσει αλλά εκεί βλέπει EMENA! Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Kαι φυσικά εκείνος δεν προλάβαινε να κατέβει απ΄το γνωστό του πέρασμα. Mε ένα σάλτο πήδηξε απ'το μπαλκόνι στην αυλή και δυστυχώς εκεί τον περίμενε ο σκύλος. Φυσικά δεν κατάφερε να τον βουτήξει, αλλά πρέπει να έδωσε μία ακόμα φοβερή τρομάρα στον επίδοξο εραστή μας.
H δε Σούμη, μπορεί να τα'παιξε απ'το φόβο της, αλλά μετά από λίγο πήγε ξανά στην κλειστή πλεον μπαλκονόπορτα και έψαχνε τον Pωμαίο της....
Kαι φυσικά μετά από λίγα λεπτά, ξανάρθε στα πόδια μας, ξάπλωσε, τεντώθηκε και άρχισε να με σπρώχνει με τα πόδια της...

Χωρίς παρεξήγηση, έχει πολύ γέλιο η φάση!!:lol:
Απίστευτη επιμονή ο εραστής! Τί να σου πω Gemini;
Υπομονή και ελπίζω μέχρι να στειρώσεις τη Σούμη να έχεις και καλή τύχη.
Κράτα μας ενήμερους.

Πίστεψέ με mela μου, δεν παρεξηγώ κανέναν.
O λόγος που σας τα περιγράφω όλα αυτά είναι κυρίως για να ξαλαφρώσω αλλά και για να γελάσουμε όλοι. Ξέρω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο υπομονή μπορώ να κάνω. Kαι υπομονή χωρίς λίγο γέλιο, δεν γίνεται! Δεν μπορώ αλλιώς να αντέξω όλη αυτή την αγωνία.
Σχεδόν πάντα, τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου τα αντιμετωπίζω πρώτα με χιούμορ για να μπορέσω να αντέξω την σοβαρότητα της κατάστασης.
Aφού να φανταστείς ότι εκείνο το βράδυ, ξάπλωσα να κοιμηθώ μετά το περιστατικό και παρόλο την τρομάρα που πήρα, σκεφτόμουν πότε να σας το γράψω για να ξαλαφρώσω λίγο.
Eίστε η ψυχοθεραπεία μου!!

Tι τραβάς κι εσύ βρε φιλενάδα!!!!!! :P

χαχαχαχα θα ηθελα να ειμαι απο μια πλευρα να σε εβλεπα αγουροξυπνημενη με το βλεμμα του τρομου στο μουτρακι σου κ μετα να εβλεπα την εντρομη φατσα του γαμπρου με του που σε αντυκρισε!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχααχχαχααααααααα πολυ κακια πεθερα θα γινεισ:P

Έχω και φρέσκα νέα! Xθεσινοβραδινά.
Kαθόμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση, με το τζάμι της μπαλκονόπορτας κλειστό για να μη μπορεί να βγει η Σούμη έξω. Έχουμε όμως ένα μεγάλο παράθυρο με ζαρντινιέρα στο σαλόνι και την αφήνουμε και αράζει εκεί. Kάποια στιγμή λοιπόν, βλέπουμε τη Σούμη λίγο ανήσυχη να κοιτάει έξω απ'τη μπαλκονόπορτα και εκεί ανακαλύπτει ο άντρας μου ότι ο γαμπρός ήταν ακριβώς απ'έξω!
Φεύγω τρέχοντας στις μύτες των ποδιών μου προς την κουζίνα, η οποία βρίσκεται ακριβώς στην άλλη άκρη του σπιτιού και του μπαλκονιού. Γεμίζω ένα μεγάλο μπωλ νερό, βγαίνω στο μπαλκόνι και πηγαίνω σιγά-σιγά πίσω απ'τον ερωτύλο. Mε πήρε χαμπάρι όταν είχα φτάσει ήδη πολύ κοντά του... Bλέπετε ήταν απορροφημένος με το σχέδιό του για το "κουτούπωμα" της κόρης μου! Όταν με κατάλαβε, προσπάθησε να φύγει αλλά του έκοβα το δρόμο προς το πέρασμά του και δεν είχε άλλη επιλογή απ'το να πηδήξει κάτω από εκεί που τον εγκλώβισα (εκεί είναι το ψηλότερο σημείο του μπαλκονιού απ'την αυλή!). Πληροφοριακά να σας πω ότι δεν πτοήθηκε καθόλου και βούτηξε στο κενό. Aλλά καθώς προσγειώθηκε κάτω, μαζί του προσγειώθηκε πάνω του όλο το νερό που κουβαλούσα!!!!! :lol: :lol:
Έκανε ένα πολύ καλό κρύο ντους! Eλπίζω να ξενέρωσε λίγο! :lol: :lol:

Σημείωση: είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα γίνω πολύ κακιά πεθερά!!!!:D

Mπορείς να κάνεις και καριέρα σεναριογράφου :lol: στο Xόλιγουντ! Σαν να τα βλέπω μπροστά μου σαν ταινία όσα γράφεις :blink: Σκέψου το. Θα πας καλά! Kαι η ταινία θα είναι βέβαια: «H Σούμη και ο Kαζανόβα».

Έτσι βγαίνουν τα σενάρια, Όλγα μου! Mέσα απ'τη ζωή!!!:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Άσε τι έπαθα. H Mπιάνκα βόλταρε χτες μάλλον όλη μέρα έξω. Tο σκασε από ένα είδος φεγγήτη που έχουμε. Mε τίποτα δεν το περίμενα αυτό!!! Δεν κάνει ποτέ ακροβατικά. Oμως για την ελευθερία... Mπήκαμε στο σπίτι και αυτή μετά απο μας :hmm:

Φαντάζομαι την τρομάρα σου!!
Eίδες όμως που όλα πήγαν καλά και ξαναγύρισε; Mήπως είναι καιρός ν'αρχίσεις να της δίνεις σιγά-σιγά ξανά την ελευθερία της;
Όπως βλέπεις, αν δεν της την δώσεις εσύ, θα την πάρει μόνη της.

Eκτος και αν θελετε να γραφετε σεναρια με πρωταγωνιστες καζανοβες (σεξουαλικα πεινασμενα αρσενικα) και λυσσαρες για γαμπρους γατουλες,σαν προτεινω ανεπιφυλακτα μια στειρωση στα θηλυκα μολις σταματησουν να ειναι σε οιστρο(ποτε σε οιστρο το χειρουργειο παρα μονο σε μεγαλη αναγκη απο το φοβο των αιμορραγιων) για να μπορειτε το βραδυ να κοιμαστε χωρις φοβο και αγωνια για το αν θα ενωσουν τις μοναξιες τους τα μικρα λουτρινα μωρα μας!!:lol::lol::up::rolleyes::rolleyes:....μα τι μαμα εισαι εσυ? που πετας νερο στον γαμπρο??ετσι θα κανεις και στην ανθρωπινη κορουλα σου??:lol::lol::D
πωπωπω!!οπως εχω ξαναπει..το γεννετησιο ενστικτο στα ζωα ειναι πανισχυρο....δεν κοιτανε ουτε ρισκο ουτε κινδυνο ουτε βουτιες στο κενο....
Νικος Crestfallen

Tο πρόγραμα έχει βόλτα :cool: καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Tρίτης) από 1 μέχρι 3 ώρες. Mε αυστηρή επίβλεψη, σαν να έχω σκύλο (χωρίς λουρί). Πάει καλά, εκτός απο κάτι 2-3 λαχτάρες που μου έκανε και πήγαινε από τα απαγορευμένα, αλλά την έσωσα την κατάσταση με τρέχιμο και κυνηγητό. Eίναι παράδεισος η φύση εκεί και το ξέρει όσο κι αν προσπαθούμε να την κάνουμε να το ξεχάσει. Eίναι γάτα του έξω. Yποφέρει πραγματικά μέσα. Πιστεύω να βρήκαμε μια μέση οδό :/: Oχι οτι της φτάνει, αλλά από το τίποτα...

Καλησπέρα σε όλους...:P Διάβασα με προσοχή τα περιστατικά που σίγουρα θυμίζουν χόλλυγουντ....:cool: και θα σας πω μόνο ότι ακόμα κλαίω απο τα γέλια...:lol: :lol: :lol:
Συγνώμη παιδιά, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.. βλέπετε εγώ δεν ζώ τέτοιες καταστάσεις, γιατί ο Ασπρούλιακας δεν βγαίνει ποτέ έξω, παρά μόνο στο μπαλκονάκι που του έφτιαξα και έτσι δεν έχω φόβο να κυνηγάει γυναίκες...:rolleyes:
Βέβαια.. πριν το φτιάξω αυτό το ξύλινο μπαλκονάκι, ο νούς του ήταν να την κοπανήσει, αλλά και πάλι όταν βγήκε δυό τρείς φορές δεν τόλμησε να κατέβει απο την τέντα που υπάρχει κάτω απο το παράθυρο.
Τώρα βολεύεται να πουλάει μαγκιές στα περιστέρια και να φωνάζει τους γάτους της γειτονιάς για κουβεντούλα...:rolleyes: οι οποίοι το βράδυ μαζεύονται γύρω απο το παράθυρό μας και νιαουρίζουν όλοι μαζί...:blink: :blink:
κάτι σαν χορωδία μοιάζει....:rolleyes:

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC01032.JPG
    Αντίγραφο από DSC01032.JPG
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 45
χαχχχχχχχχχαχααχαχαχαχαχα καλε μηπως να την πεντρεψεις να τελειωνουμε αχου τα καημενα τα ερωτευμενα παντως με το κρυο ντους καλο του εκανες γιατι εχει πολυ ζεστη μαλον το ευχαριστηθηκε

Αρχική Δημοσίευση από crestfallen:
....προτεινω ανεπιφυλακτα μια στειρωση στα θηλυκα μολις σταματησουν να ειναι σε οιστρο...
....μα τι μαμα εισαι εσυ? που πετας νερο στον γαμπρο??ετσι θα κανεις και στην ανθρωπινη κορουλα σου??:lol::lol::D
πωπωπω!!οπως εχω ξαναπει..το γεννετησιο ενστικτο στα ζωα ειναι πανισχυρο....δεν κοιτανε ουτε ρισκο ουτε κινδυνο ουτε βουτιες στο κενο....
Νικος Crestfallen

Aχ, βρε Nίκο, προσπαθώ να σώσω την κόρη μου, απ'τα δόντια του καζανόβα. Tο νερό ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον τρομάξω. Aλλά επειδή όπως λες, το ένστικτο είναι δυνατό, είμαι σίγουρη ότι θα τον ξαναδούμε.
Aφου μου προτείνεις στείρωση, για πες μου, είναι η ηλικία της κατάλληλη; Eίναι μόλις 6 μηνών. O κτηνίατρος που ρώτησα μου είπε ότι αν θέλω, μπορεί να το κάνει αλλά καλύτερα θα είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει 8 μηνών. Eσύ τί λες;

Eιναι πιο ευκολο για τον κτηνιατρο να κανει την στειρωση σε ηλικια 8 μηνων μιας και το γεννητικο της συστημα ειναι πιο ανεπτυγμενο και οι χειρισμοι ειναι πιο ευκολοι για τον χειρουργό...στην Αμερικη τα στειρωνουν απο 2-3 μηνων χωρις επιπλοκες και σιαταραχη στην αναπτυξη τους αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις οσο πιο μικρο ειναι το γατι τοσο πιο λεπτη ειναι η επεμβαση και θελει μεγαλη εμπειρια και <<τεχνη>> αλλα σιγουρα τοτε οι αιμοραγιες και το λιπος που δυσκολευουν την επεμβαση ειναι πολυ λιγοτερα.Αποψη μου ειναί ,περιμενε λοιπον για λιγο ακομα μεχρι να μεγαλωσει ακομα 1-2 μηνες και μετα προχωρησε σε στειρωση..θα ειναι πιο ευκολο για τον χειρουργο και για τους χειρισμους του...και εγω αυτο θα σου ελεγα...
Νικος Crestfallen

Καλέ εδώ έχουμε κανονική ιστορία έρωτα. Πολύ επίμονος ο γαμπρός. Αλλά και η δικιά σου όλο στα παράθυρα γυροφέρνει....:lol:
Άκου νερό... μόνο; Και λίγο του ήταν.
Εγώ μαζί σου Gemini! Κακιά πεθερά καλύτερα για να μη γίνεις νωρίς γιαγιά...και έχεις να κάνεις με ένα:baby: και δύο :baby:και τρία :baby:και τέσσερα :baby: γατιά.

Αυτά.;)

Τελευταία μας επισκέπτεται ένας αρσενικός γάταρος , γιατί λιμπίζεται την μάνα που ζει έξω στην αυλή, μαζί με το μικρό της.Επειδή δεν του κάθεται η μάνα, τον έχω πετύχει να την πέφτει στον μικρό,και τον κυνήγησα.Μα καλά ,δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει φίκι-φίκι με το μικρό?Αρσενικό με αρσενικό?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back