Bοήθεια! Mας πολιορκούν!

Τελευταία μας επισκέπτεται ένας αρσενικός γάταρος , γιατί λιμπίζεται την μάνα που ζει έξω στην αυλή, μαζί με το μικρό της.Επειδή δεν του κάθεται η μάνα, τον έχω πετύχει να την πέφτει στον μικρό,και τον κυνήγησα.Μα καλά ,δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει φίκι-φίκι με το μικρό?Αρσενικό με αρσενικό?
Οχι! :lol: :lol: :lol:
Οι γατοι γινονται και παιδεραστες στην αναγκη!
Κι ας μην μιλησουμε για αιμομιξιες...Μανα με γιο, αδελφος με αδελφη κτλ....
Παντως και στις γατες αυτα τα γατακια που προκυπτουν απο αιμομιξιες ειναι λιγοτερο υγιη. Ή κανω λαθος?
Isavvas?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως, διαβάζοντας το θέμα απ'την αρχή, την ζήλεψα πολύ την Σούμη! Πόσο θα ήθελα να σκαρφάλωνε και για μένα κάποιο αρσενικό στον πέμπτο όροφο και να με πολιορκεί με τόσο επιμονή και πάθος!!!...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως, διαβάζοντας το θέμα απ'την αρχή, την ζήλεψα πολύ την Σούμη! Πόσο θα ήθελα να σκαρφάλωνε και για μένα κάποιο αρσενικό στον πέμπτο όροφο και να με πολιορκεί με τόσο επιμονή και πάθος!!!...:lol:

:lol: :lol: :lol:
Memy, έχεις πολύ πλάκα!
Eν μέρη, έχεις ένα δίκιο... και η Σούμη μάλλον κάπως έτσι το έβλεπε, γιατί όλη μέρα ξεροστάλιαζε κρεμασμένη απ'το μπαλκόνι, ψάχνοντας στον κήπο τον "ιππότη" της....
Eγώ όμως το έβλεπα διαφορετικά!! Σαν μια κλασική μαμά "....αχχ, το κοριτσάκι μου.... που θέλει ο παλιοαρσενικός να της πάρει την αθωότητα...."
:lol: :lol: :lol:

Εμεις εχουμε συχνες επισκεψεις απο αρσενικους στον κηπο. Το μονο δικο μας αρσενικο ειναι ενα γατακι που γεννηθηκε το καλοκαιρι. Οι δε αρσενικοι, οταν βλεπουν εμενα η την γιαγια το βαζουν στα ποδια, γιατι τους βρεχουμε λιγο για να φυγουν. Οχι αλλα γατια!!!!!!!!!!!!!!!!:|

Οι γατοι γινονται και παιδεραστες στην αναγκη!
Κι ας μην μιλησουμε για αιμομιξιες...Μανα με γιο, αδελφος με αδελφη κτλ....
Παντως και στις γατες αυτα τα γατακια που προκυπτουν απο αιμομιξιες ειναι λιγοτερο υγιη. Ή κανω λαθος?
Isavvas?

Είναι απλουστευτικό να μιλάμε για παιδεραστία ή άλλες διαταραχές στα ζώα. Ο ψυχισμός τους είναι πολύ φτωχότερος από αυτόν του ανθρώπου, οπότε τα μεγέθη είναι μη συγκρίσιμα. Τα ζώα που βρίσκονται σε οίστρο (σεξουαλική ορμή, διέγερση και ικανότητα σύζευξης) θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν με ζώο του αντίθετου φύλου. Βέβαια υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ θηλυκών και αρσενικών, σε ό,τι αφορά την εκδήλωση της σεξουαλικότητάς τους. Ωστόσο, μπορούν να παρατηρηθούν συμπεριφορές που παρεκκλίνουν του «φυσιολογικού». Έτσι, μπορεί ένα ζώο να προσπαθήσει να ζευγαρώσει με ένα άλλο σεξουαλικά ανώριμο. Επίσης, μπορεί να προσπαθήσει να δείξει τη σεξουαλική του διέγερση προσπαθώντας να ζευγαρώσει με άτομο του ίδιου φύλου. Φυσικά δεν μπορούμε να μιλάμε για ομοφυλοφιλία στα ζώα.

Σχετικά με την αιμομιξία: η αναπαραγωγή με άτομα συγγενικά έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί αύξηση της συχνότητας εμφάνισης κάποιων γονιδίων στους απογόνους. Αυτά τα γονίδια μπορεί να είναι καλά ή κακά (συχνά θανατηφόρα). Αυτή η παρατήρηση έκανε πολλές θρησκείες να επιβάλλουν την αυστηρή απαγόρευση του γάμου μεταξύ συγγενών. Είναι γνωστές περιπτώσεις απομονωμένων περιοχών (ακόμα και στην Ελλάδα) που η στενή συγγενική αναπαραγωγή μεταξύ των κατοίκων επέφερε σοβαρά προβλήματα υγείας. Βέβαια, στην ιστορία υπάρχουν παραδείγματα συγγενικής αναπαραγωγής (π.χ. βασιλιάδες που παντρεύονταν τις αδελφές ή τις ξαδέλφες τους ακριβώς για να διαιωνιστούν κάποια «βασιλικά» γονίδια).

Στα ζώα η συγγενική αναπαραγωγή έχει δημιουργήσει τις τόσες φυλές που γνωρίζουμε σήμερα. Βέβαια, αυτό δεν είναι άμοιρο παρενεργειών. Είναι γνωστό, ότι πάρα πολλές φυλές κατοικίδιων ζώων, εκτός των συγκεκριμένων μορφολογικών χαρακτηριστικών, κουβαλούν και προδιάθεση για πάρα πολλές ασθένειες ή γεννιούνται με κάποιες από αυτές.

Ευχαριστουμε!
Ενοουσα "Παιδεραστια" στις γατες! Και σαφως τα μεγεθη των ψυχισμων (ανθρωπου και γατων) ειναι μη συγκρισιμα!:)

Παντως τα γατακια που γεννησε (και απο τις δυο γεννες) η γατα μου με το γιο της εδειχναν πιο αδυνατα και μικροσωμα απο τα πρωτα της με γατο μη συγγενη.

Παντως κι ο δικός μου πριν τον στειρώσω προσπαθούσε να κουτουπώσει τον τοτε εν ζωή γάτο μου.Ειδικά όταν άκουγε γάτους σε αναζήτηση έξω.

Παιδια η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι η αναστολη του οιστρου μπορει να αποβει μοιραια εκεινη δε το κανει ποτε αλλα φαινεται οτι η γατουλα ειναι προωρα ανεπτυγμενη σεξοβομβα και χρειαζεται αμεση σειρωση, ετσι ειναι και το χιονακι μου, ηθελε γατο απο τα 4 μηνων ενω η χουχουδιτσα στον ενα χρονο ξυπνησε. Sτειρωσε το και μη φοβασαι δε θα ξαναδεις γατο αρσενικο και θα ησυχασει και η σεξοβομβα σου γιατι τυρανιεται να τον βλεπει και να μη τον χαιρεται;)

Στειρωμένη δεν είναι η Σούμη;

Στειρωμένη δεν είναι η Σούμη;

Tην εποχή που γινόταν το "φλερτ", δεν ήταν στειρωμένη. Mετά απ'όλα αυτά, την στείρωσα, φυσικά. Kαι δεν την ξαναενόχλησε κανένας.
Eγώ ησύχασα. H Σούμη, δεν ξέρω.......
Eίναι ωραίο να σε διεκδικούν, ίσως αυτό να της λείπει. :lol: :lol: :lol:

Tην εποχή που γινόταν το "φλερτ", δεν ήταν στειρωμένη.
Καλά απίστευτη ιστορία!!! Πέθανα στα γέλια μέχρι δακρύων. Οι συνάδελφοι μου με κοιτάνε σαν χάνοι... :blink: με όλο απορία στο πρόσωπο τους. Συγνώμη, αλλά όπως και πολλοί άλλοι στο forum δεν μπόρεσα να κρατηθώ :D...
Ευτυχώς πρόλαβες και την στείρωσες!!!
Εμένα σε αντίθεση η Mici, όταν βλέπει γατάρους να μπαίνουν στον χώρο της τους αποτρέπει σε φυγή με γρύλισμα. Προστατεύει το σπιτάκι και το φαγητό της. Βεβαία, κάθε μέρα ανησυχώ μην μου μείνει έγκυος, δεν έχει ακόμα οίστρο και μπαίνει στον 8ο μήνα. Το Σαββάτο θα την παω για εξετάσεις για να δούμε εάν μπορεί να κάνει το εμβόλιο για τη λευχαιμία. Θα συζητήσω με την γιατρό και για το θέμα της στείρωσης.
Για να δούμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back