Bρέθηκε και χαρίζεται Russian White

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

spacepie

Νεοφερμένο μέλος

Ο spacepie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας παιδιά! Λοιπόν, μένω Καλλιθέα και πριν περίπου ενα μήνα βρήκα εναν γατούλη ταλαιπωρημένο και τον μάζεψα. Αφού τον πήγα στον κτηνίατρο και τον προσέχω για λίγο καιρό, πλέον ειναι σε καλή κατάσταση και του ψάχνω σπίτι μιας κι εγω δεν μπορώ να τον κρατήσω.. Ειναι ολόλευκος και ο γιατρός μου είπε οτι ειναι ράτσας Russian White και περίπου 9 μηνών.

Ελπίζω να βρεθεί γι'αυτον σπίτι το συντομότερο.

sw4l6r.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενος ο ψιψινος?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) O γατουλης ειναι το λιγοτερο τελειος. Εχω και εγω ενα blue Russian και γνωριζω το χαρακτηρα και τη συμπεριφορα αυτης της ρατσας. Ενδυαφερομαι σοβαρα αν τον εχεις ακομα να τον υιοθετησω. :angel: Eυχαριστω RIANNA. :flowers:

Ειναι πολυ ομορφος!!! Ευχομαι τα καλυτερα για αυτον!!!

Ενδιαφέρομαι,έχω ήδη μία θυληκιά

Μακαρι να βρει ενα σπιτακι γρηγορα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back