Banminth

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
γεια σας παιδια.ηταν σήμερα να δωσω στο γατάκι το φάρμακο για τα σκουλήκια αλλά μπερδεύτηκα με τις ημερ.νίεςκ δεν του έδωσα ακόμα.έχω την εντύπωση ότι ο γιατρός μου είχε πει να του το δώσω νηστικό το πρωι.ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα να του το δώσω τώρα ή δε θα πιάσει κ να το δώσω αύριο πρωι?ή πρέπει να το δίνω σε καθορισμένη ημερ.νια?είμαι νέα μαμά κ δεν ξέρω.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μενα ο γιατρός το πρωί μου είχε πει αλλά δεν ξέρω αν ήταν επειδή πρέπει να είναι νηστικο ή κάτι άλλο!!!!δώστο καλύτερα αύρίο το πρωί να είσαι και πιο σίγουρη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ.ευχαριστώ!

Το Vermox πάντος που ειναι και αυτο για τα σκουλίκια... αν θυμάμαι καλά πρεπει να ειναι λίγο φαγωμένο, για να μην του πεσει βαρυ.. και το βγάλει.... :hmm:

βρε ορφεα ανεβασε καμια φωτο απο αυτο το τελειο ψιψι δε χορταινω να το βλεπω αυτο κι ο φριξος ειναι οι αδυναμιες μου......:P

αν ρωτάς για το banmith μπορείς να του το δώσεις οποιαδήποτε ώρα γιατί είναι αρκετά ελαφρύ γι'αυτό και δίνεται στα γατάκια. Δώστο του σήμερα δεν πειράζει:P

αα οκ τοτε ας το δωσω σήμερα.βρε havana μου δεν ξέρω πως να βάλω κ άλλες φωτο.εκεί που λέει προφιλ κ υπογραφη?

βάζω δίπλα στην υπογραφή μου εικόνα κ την αποθηκεύω αλλά δεν την εμφανίζει!:(

α οκ επιτέλους.havana αυτό μπόρεσα μόνο να κάνω,ελπίζω να σου αρέσει.είναι όντως μια γλύκα όπως κ όλα τα γατάκια εδώ μέσα.να μας ζήσουν!

Διάφορα

Γειά σου Ορφέα και να χαίρεσαι τον πανέμορφο Περσέα...

Το χάπι για τα σκουλήκια το δίνεις οτι ώρα να 'ναι, ο γατουλίνος να είναι ελαφρώς φαγωμένος και να σημειώσεις την ημερ/νια γαιτί πρέπει να το επαναλαμβάνεις κάθε 3 μήνες (εφόσον δεν βγαίνει σε κήπους κλπ).

Για την φίλη που ανέφερε τα Vermox, η δικιά μου κτηνίατρος υποστηρίζει οτι είναι τελείως πρόχειρη λύση γιατί δεν έχουν την ίδια διάρκεια μ'αυτή που έχουν τα Drontal.

βουλα επειδή το γατάκι είναι μικρό του δίνει banmith από ότι κατάλαβα το οποίο το δίνεις κάθε 20 μέρες περίπου για 3 δόσεις (αναλογα με το βάρος του γατουλακίου). Το Drontal ειναι για λίγο πιο μεγάλα γατιδακια...εμείς βεβαια παιρνουμε milbemax που το συνιστουν επίσης οι κτηνίατροι για ενδοαπαρασίτωση...

Ορφέα,γιατί δε βάζεις στη gallery καμιά φωτό?

Μπαίνεις [URL="https://mycat.e-steki.gr/gallery/browseimages.php?c=5και πατάς ανέβασμα, βάζεις όσες θες;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back