Big Cats - Canada Lynx

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βασιλη,αμα δεν παρω μεταθεση πρωτος θα τα ακουσεις!Για την ακριβεια θα στειλω το Σειριο να σου τα ψαλλει!:P
Ηρω εμενα αντιθετως τα κουν μου θυμιζουν λιονταρια στο προφιλ,επειδη εχουν μεγαλο muzzle.

χμμ, εμενα μου θυμιζουν λιονταρακια τα νορβηγακια και bobcat τα maine coon :lol: Τα νορβηγακια μου φαινεται οτι εχουν πιο εντυπωσιακη και πλουσια χαιτη απο οτι τα κουνακια :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,η χαιτη των κουν ειναι κυριως μπροστα,αλλα τα κουν εχουν κεφαλι και μουσουδα λιονταριου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ τωρα που το λες τα κουνακια εχουν και πιο μικρα-τετραγωνα ματια σαν τα λιονταρια :hmm:

Ναι,και δεν ειναι τοσο αμυγδαλωτα οσο των νορβηγων.Επισης το προφιλ τους μοιαζει παρα πολυ με αυτο του λιονταριου,ενω των νορβηγων καθολου.

hehe οντως! :D

Πανέμορφα ζώα! Στην Κρήτη έχουμε ένα δυο "γατάκια".

Μια μέρα που έξαχνα φωτο στο Net είδα μια διαφήμηση για κυνηγούς (στον Καναδά) που μπορούν να κυνηγήσουν Λύγκας σε οργανωμένες εκδρομές και φρίκαρα! Είναι νόμιμο στον Καναδά?Δεν προστατεύονται?

Στην Κρητη εχετε φουρογατους ε Ατσιδα?Ειναι πολυ ομορφα ζωα,μακαρι να τα βλεπαμε συχνοτερα...

Δεν είμαι από εκεί (αν και θα το ήθελα) αλλά στα βουνά εκτώς από Κρι Κρι έχουν δει και τέτοια μεγάλα "γατάκια". Παλιά είχε περισσότερα αλλά μάλλον λίγο οι κυνηγοί, λίγο η έλειψη τροφής...Μειώθηκε κατά πολύ ο πληθυσμός τους. Τώρα λένε πως υπάρχουν δυο αλλά δεν ξέρουν τι φύλλο είναι κι αν θα ζευγαρώσουν.:(

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέρίμνα για τέτοια σύνθετα θέματα (εδώ δεν υπάρχει για τα απλά). :mad:

Πάντως είνια χάρμα οφθαλμών. Και φαντάσου να κάνεις βόλτα στον Ομαλό και να δεις κάτι τόσο όμορφο:)

Η Μόιρά μου ειναι απο την Κρητη και η κοπελα που μας την εδωσε μας ελεγε οτι υπαρχουν καποια αιλουρακια σαν μικροι λυγκες εκει,αλλα τα θεωρουν τρομερη λιχουδια και εχουν γινει πλεον ζωα-φαντασματα...

Δεν θα μπορούσα να το φάω και δεν είχα ιδέα ότι τρώγονται. Γενικά ούτε ελάφι μπορώ να φάω ούτε πέρδικα κα. Τα λυπάμαι...:redface::redface::redface:

Γενικά μου φαίνεται απαράδεχτο να εξαφανιστούν και να μην έχουν καμία προσασία από το κράτος.:hmm::hmm:

Εδω το κρατος δεν προστατευει ουτε τους πολιτες του απο τους κυνηγους,δεν ειδες το βιντεακι που κυκλοφορει αυτες τις μερες;

στην ελλαδα υπαρχει ακομα ενα ειδος αγριογατας αλλα ο πληθυσμος του πλεον ειναι πολυ μικρος. Τα κυνηγανε πολλοι και τα σκοτωνουν επειδη πχ τους τρωνε τις κοτες. Λυπαμαι πολυ που το κρατος ειναι ανυπαρκτο σε θεματα προστασιας περιβαλλοντος και αγριων ειδων...

Στον καναδα δεν ξερω αν κυνηγουν το lynx... δεν εχω ακουσει κατι τετοιο, αλλα ουτε εχω ακουσει οτι απαγορευεται... ξερω ομως οτι απαγορευεται να πουλας την γουνα του

εμαθα οτι γινονται πλειστιριασμοι γουνας αγριων ζωων και του λυγκα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back