Το πρόβλημα είναι οτι σε όλα σχεδόν τα προϊόντα η ποιότητα σε βάθος χρόνου, δεν παραμένει σταθερή. Βρίσκεις, μετά από αρκετό ψάξιμο, κάτι που σου κάνει, βολεύεσαι για κάποιους μήνες και μετά....αλλάζει! Κι αν δεν αλλάξει η συσκευασία, θα αλλάξει σίγουρα η σύσταση και η ποιότητα, προς τα χείρω στις περισσότερες περιπτώσεις.
Είχα λοιπόν βρει την Biokat's bianco και ήταν η πιο κατάλληλη γιατί έκανε συμπαγείς σβώλους , άοσμη και, το κυριώτερο,
χοντρόκοκκη το κυρίως ζητούμενο, καθότι η γατούλα μου με κάποιο τρόπο μεταφέρει τα λεπτά πετραδάκια εκτός, είτε πηδώντας έξω από την αμμολεκάνη όταν τελειώνει τη δουλειά της, είτε μένοντας στα πατούσια της.
Τελευταία, τα χαλικάκια της Bianco τα μίκρυναν, μερικά διαλύονται σε λεπτή σκόνη σαν ταλκ, μεταφέρονται έξω και σκορπίζονται στο δωμάτιο(κι ας έχω πατάκι μπροστά από την αμμοδόχο), χώρια που αργεί να στεγνώσει πλέον και διαλύονται οι σβώλοι ευκολώτερα. Αναγκάστηκα και πήγα στην Everclean την οποία είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν, αλλά και σ'αυτήν βρήκα την ποιότητα υποβαθμισμένη.
Έτσι βρίσκομαι πάλι στο ψάξιμο

Στα υπ'όψη και κάποια που σύστησε ένα μέλος εδώ, και η οποία έχει τις ιδιότητες της Ever Clean, αλλά είναι οικονομικότερη διότι με τα ίδια χρήματα αγοράζεις μεγαλύτερη ποσότητα και έχει μυρωδιά ταλκ που καλύπτει τις οσμές και κάνει και συμπαγείς σβώλους. Μου τη σύστησε κι ο πετσοπάς. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα?
Έχει τη μορφή άμμου μάλλον, κι όχι χαλικιών και σκέφτομαι οτι θα γεμίζει σκόνη παντού στα πατώματα