Biokat's

• Thread starter Thread starter sofiagal
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ την γνώμη μου για την άμμο των ζουζουνιών μας μιας και έχω ψάξει την αγορά για να βρώ την καλύτερη.Εχω αγοράσει άμμους από 1,5 μέχρι 11,00 ευρώ.Πιστεύω ότι έχω βρεί την τέλεια μιας και δεν μυρίζει καθόλου και από την άλλη τα κάνει όλα μπαλίτσες που καθαρίζονται εύκολα.Είναι η Biokat's της εταιρείας GIMPET , έχει άρωμα πορτοκάλι και κοστίζουν τα 10 κιλά γύρω στα 6,00 ευρώ.Δοκιμάστε την , είναι εξαιρετική.

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφία της υφής της άμμου. Κάντε κλικ στη μικρογραφία για να δείτε τη φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• cid_2452.jpg
    cid_2452.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 653
sofiagal ευχαριστούμε για την κριτική. Θα σου ήμουν ευγώμων όμως αν μπορούσες να την εμπλουτίσεις με περισσότερα στοιχεία και/ή φωτογραφίες. Σου είναι εύκολο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Αυτη είναι η συσκευασία.Αλλα στοιχεία δεν γνωρίζω να σας πω.Οσο για την everclean την εχω δοκιμάσει αλλα δεν μου άρεσε γιατί είναι πολύ ψιλή με αποτέλεσμα να κολλάει στα πόδια της μικρής και να λερώνετε ο υπόλοιπος χώρος.Η GIMPET έχει το καλό ότι είναι από τις άμμους που δεν χρειάζεται πέταμα αλλα καθάρισμα και συμπλήρωμα.Ελπίζω να βοήθησα...

Συνημμένα

• Biokats%20Natural%20Orange%20Sac.jpg
    Biokats%20Natural%20Orange%20Sac.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 240
αυτη χρησημοποιω κ εγω ειναι αργιλικη κ μου εχει σωσει την μυτη απο τα τσισα

Αν κατάλαβα καλά, έχει το χαρακτηριστικό της κρυσταλλικής άμμου, δηλαδή ξηραίνει τα ούρα;
Σε γενικές γραμμές, τη βρίσκεις έυκολα σε pet-shop και κτηνιατρεία;
Ενδιαφέρον προϊόν πάντως - και σχετικά λογική η τιμή. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το άρωμα πορτοκάλι...

Αν είναι κρυσταλλική με ενδιαφέρει και εμένα! Αν και λίγο χλωμό να είναι και κρυσταλλική και τόσο φθηνή :/:
sofiagal θα μας ήταν όπως βλέπεις αρκετά χρήσιμο αν μπορούσες να τραβήξεις μια φωτογραφία απο την υφή της άμμου και να την ανεβάσεις εδώ... :redface:
Δες τι έχω κάνει με την CatOkay να καταλάβεις τι εννοώ ;)

H συσκευασία όντως αναφέρει άργιλλο αλλά επειδή είναι Γερμανικό προιόν δεν ξέρω την γλώσσα.Αν το αναζητήσετε στο google ως biokat gimpet θα βρείτε σχετικές σελίδες στα γερμανικά.

ναιθ ειναι κρυσταλικη παιδια κ φτηνη εγς την περνω 8 ευρω απο το μαγαζι που μου την φερνει τα κανει ενα μπαλακι κ τα βγαζω ευκολα κ γρηγορα

Την βρισκουμε ευκολα?

Εγώ ψωνίζω από Πειραιά από συγκεκριμένο μαγαζί, έτσι που δεν έχω κοιτάξει αλλού.Θα ρίξω όμως μια ματιά σε όποιο pet shop βρω και θα σας ενημερώσω.

Κάποτε την πήρα και αυτήν, στην αναζήτησή μου για άμμο, αλλά τα γατουλίνια μου με το που μυρίσανε το άρωμα πορτοκαλιού (ο Θεός να το κάνει πορτοκαλιού) τα κάνανε απέξω.:mad: 'Οσες μέρες την κράτησα για δοκιμή, κάθε φορά η άμμος ήταν πεντακάθαρη και το χαλάκι απέξω γεμάτο........:mad: :mad: :mad:

Όλοι εσείς που την έχετε δοκιμάσει γιατί δεν τη βαθμολογείτε κιόλας ώστε να πάρουμε οι υπόλοιποι μια γενική εικόνα; (κλικ στο "θέλω να το βαθμολογήσω" δίπλα στο άρθρο)

Σαφώς και οι γατούλες μας έχουν προτιμήσεις και σε άλλες αρέσει και σε άλλες όχι.Αυτό έλειπε να έχουν όλες τα ίδια γούστα!!!:)

Που στον Πειραιά ? εκει δουλεύω και με βολεύει πολυ .

Σ' ευχαριστώ

Είναι σε μία στοά 2-3 στενά πίσω από τον ηλεκτρικό.Θα κοιτάξω σήμερα ακριβή διεύθυνση και θα σε ενημερώσω.

αυτή την άμμο χρησιμοποιώ και εγώ..Αλλά το άρωμα πευκου..
Παλιά έπαιρνα και το πορτοκάλι αλλα προτιμώ το πευκο..
Είναι πάρα πολύ καλή και δεν μυρίζει..Και φυσικά είναι και οικονομική...

Εγω την πηρα αλλα τελικα δεν μου αρεσε γιατι γεμισε το σπιτι αμμο

Καλά η άμμος είναι απίστευτα καλή! :up: :up: :up: Δεν περίμενα να μπορεί να καλύψει τόσο καλά τις μυρωδιές και παράλληλα να είναι τόσο καλή η σύνθεση της. Το μόνο ‘άσχημο’ :hmm: είναι ότι επειδή οι κόκκοι της άμμου είναι μεγάλη είναι κάπως δύσκολο να περάσει η καθαρή άμμος από αυτό εκτός και αν το φτυαράκι είναι με μεγάλα κενά. Πάντως από το 1 έως το 10 είναι 9,7 !:up:

ψωρόγατο κυκλοφορούν 2 είδη αυτής της άμμου.Το ένα είδος είναι πιο σκούρο και πιο ψιλό και το άλλο πιο άσπρο και πιο μεγάλο.Κοίταξε μήπως βρεις στην αγορά το άλλο είδος και σε βολέψει καλύτερα.

Ευχαριστώ! Θα τη δοκιμάσω όταν θα μου τελειώσει αυτή. Πάντως και αυτή είναι πολύ καλή! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back