ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποτε την πήρα και αυτήν, στην αναζήτησή μου για άμμο, αλλά τα γατουλίνια μου με το που μυρίσανε το άρωμα πορτοκαλιού (ο Θεός να το κάνει πορτοκαλιού) τα κάνανε απέξω.'Οσες μέρες την κράτησα για δοκιμή, κάθε φορά η άμμος ήταν πεντακάθαρη και το χαλάκι απέξω γεμάτο........
![]()
![]()
![]()
Καλά η Mici, όταν καθαρίζω μανταρινί ή στύβω πορτοκαλιά. Με το που μυρίζει την μυρωδιά από το πορτοκαλί, φεύγει από δίπλα μου βολίδα!!!
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Άντε βρε παιδιά,ας απαντήσει κάποιος.Στη Θεσσαλονίκη που θα τη βρούμε και εμείς οι γατόφιλοι;;;;στη θεσσαλονικη πουθενα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Θεσσαλονικη κανεις την εχει βρει ρε παιδια??????
Στο quiko mega pet, απέναντι από διαβαλκανικό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
googoomuck
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως θυμασαι ποια εχει,κιλα και τιμη?????
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanx.
Μηπως θυμασαι ποια εχει,κιλα και τιμη?????
Δεν θυμάμε καθόλου! Πάντως έχει μεγάλη ποικιλία από τροφές
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
τα s/p Plus εκλεισαν ....αντε να δουμε που θα την βρω και αυτη...
stefan1
Νεοφερμένο μέλος
τα 10 κιλα 9 ευρω.
νομιζω λιγο ακριβη,ισως επειδη ειναι ανατολικα.
θα την δοκιμασω παντως.
τα plus δεν εκλεισαν.
natdba
Νεοφερμένο μέλος
την βρηκα εξω απο τη θερμη στα φαναρια μετα τη γεφυρα.ο ιδιος εχει και αλλο μαγαζι στην καλαμαρια.
τα 10 κιλα 9 ευρω.
νομιζω λιγο ακριβη,ισως επειδη ειναι ανατολικα.
θα την δοκιμασω παντως.
τα plus δεν εκλεισαν.
μήπως γνωρίζεις που είναι το μαγαζί στην καλαμαριά?
stefan1
Νεοφερμένο μέλος
μήπως γνωρίζεις που είναι το μαγαζί στην καλαμαριά?[/quote
θα μαθω την δευτερα και θα απαντησω.
με την ευκαιρια να πω οτι βρηκα στο ιδιο καταστημα κροκετα για περσιας μεχρι 12 μηνων .royal canin 32 ,14,5 ευρω το 1,5 κιλα.
ενω το ιδιο σε 2κιλα ειχα παρει απο το κουικο 12,5 ευρω.
μου ειπε ομως οτι ειναι η κτηνιατρικη εκδοση και οτι ειναι καλυτερη.
η περιεκτικοτητες που ειδα ομως ειναι ιδιες.
τα συμπερασματα δικα σας.
stefan1
Νεοφερμένο μέλος
απεναντη απο τα νεκροταφεια.
λεγεται μηλιος
natdba
Νεοφερμένο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα με βοηθούσε αν μου λέγατε συγκεκριμένα πετ σοπ κοντά στο κέντρο ή στο παλαιο φάληρο...
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πεντάκιλο το πήρα από το cat and dogs 2,5 ευρω, γεμίζει την αμμολεκάνη (δεν βάζω πάρα πολύ άμμο για να μην την πετάνε έξω) και κρατάει άνετα μία ολόκληρη βδομάδα με δύο κουρα...μηχανές εεε γατάκια (εγώ κάθε βδομάδα πλένω την αμμολεκάνη και αλλάζω την άμμο, οπότε δεν ξέρω πραγματικά πόσο κρατάει το πεντάκιλο)Η αντίδραση του Μέλα και της Ρεγγίνα ήταν καλή, ούτε ξετρελλάθήκαν να την μυρίζουν, αλλά ούτε πτοήθηκαν να τη χρησιμοποιήσουν. Μάλιστα επειδή η μυρωδιά πορτοκάλι δεν είναι και η καλύτερη τους, λύθηκε το πρόβλημα "ξαπλώνω και παίζω στην άμμο". Πάνε στην άμμο μόνο για να τα κάνουνε!!
Επιπλέον επειδή είναι βαρύ το χαλικάκι δεν φτάνουν πάτο όταν σκάβουν και έτσι δεν κολλάνε ακαθαρισίες στον πάτο της λεκάνης
Η άμμος είναι χαλικάκι, οπότε δεν γεμίζει ο τόπος και δεν κολλάει πάνω τους. Επιπλέον δεν μυρίζουν οι ακαθαρσίες
παρά ελάχιστα, όταν δεν σκεπαστούν καλά. Όταν ανακατέβεται η άμμος δεν μυρίζει, αλλά αναδύει ένα διακριτικό άρωμα πορτοκαλιού (το άρωμα πορτοκάλι της άμμου είναι πολύ διακριτικό και μυρίζει έντονα μόνο όταν πρωτοανοίγει η συσκευασία) Αυτό όμως που με ξετρέλανε σε αυτή την άμμο είναι το πώς κάνει σβολάκια και τα τσίσα και τα κακάκια τους: τα σβολάκια είναι συμπαγή και δεν σπάνε (εκτος όταν έχει ανακατευτεί πάρα πολύ η άμμος, αλλά και τότε είναι μεγάλα κομματάκια και βρίσκονται εύκολα) και δεν αποσπουνται κόκκοι άμμου από τους βρώμικους σβόλους!!

Πραγματικά αυτή η άμμος είναι ιδανική...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
'Οσες μέρες την κράτησα για δοκιμή, κάθε φορά η άμμος ήταν πεντακάθαρη και το χαλάκι απέξω γεμάτο........