Biokat's

Την πήρα κι εγώ για να τη δοκιμάσω και είναι όντως εντυπωσιακά καλή!!:up: (Και πολύ οικονομική).
Το μόνο αρνητικό της για μένα είναι το "άρωμα πορτοκαλιού".:sick: Είναι μια πολύ τεχνητή και γλυκερή μυρωδιά, που μου θυμίζει κάτι αρωματικές γόμες που είχαμε στο δημοτικό.:mpliaks: Ευτυχώς, τα γατιά δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τη μυρωδιά, αλλά εγώ δεν την αντέχω με τίποτα...
Μήπως έχει εντοπίσει κανείς την άοσμη εκδοχή αυτής της άμμου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειτόνισσα, πες μας από που την προμηθεύτηκες να πάρουμε κι εμείς. Νινόμελα:cat::greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' το Cats & Dogs την πήρα. Αν πας, ρώτα τους μωρέ μήπως την φέρνουν και χωρίς άρωμα...

Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review...:hmm:

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ.

Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει.

Που βρίσκεται το Cats and Dogs?
Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη.
ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review...:hmm:
Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό...
Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;
Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι.
Μένει μόνο να βρω την άοσμη...

Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε;

Δεν ξέρω Δώρα μου...:hmm:
Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ.

10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean.

Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις.

Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή...:blink::blink:
(Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ).
Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά...:hmm:

Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις:hmm:. Λες να λέω βλακείες?
Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω:)

Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό...

Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι.
Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση.
Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop.
Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως.:rolleyes:

Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή...:blink::blink:
(Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ).
Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά...:hmm:

Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν.

Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες!:)

Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη.

Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως.
Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! :eek:

παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω!:hmm::hmm:

Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων.
Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back