aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:26 Η aretha έγραψε: #41 12-11-08 19:26 Την πήρα κι εγώ για να τη δοκιμάσω και είναι όντως εντυπωσιακά καλή!! (Και πολύ οικονομική). Το μόνο αρνητικό της για μένα είναι το "άρωμα πορτοκαλιού". Είναι μια πολύ τεχνητή και γλυκερή μυρωδιά, που μου θυμίζει κάτι αρωματικές γόμες που είχαμε στο δημοτικό. Ευτυχώς, τα γατιά δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τη μυρωδιά, αλλά εγώ δεν την αντέχω με τίποτα... Μήπως έχει εντοπίσει κανείς την άοσμη εκδοχή αυτής της άμμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η stellak έγραψε: #42 12-11-08 19:29 Γειτόνισσα, πες μας από που την προμηθεύτηκες να πάρουμε κι εμείς. Νινόμελα:cat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η aretha έγραψε: #43 12-11-08 19:33 Απ' το Cats & Dogs την πήρα. Αν πας, ρώτα τους μωρέ μήπως την φέρνουν και χωρίς άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η darkjudith: #44 13-11-08 11:09 Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #45 13-11-08 11:27 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την πήρα κι εγώ για να τη δοκιμάσω και είναι όντως εντυπωσιακά καλή!! (Και πολύ οικονομική). Το μόνο αρνητικό της για μένα είναι το "άρωμα πορτοκαλιού". Είναι μια πολύ τεχνητή και γλυκερή μυρωδιά, που μου θυμίζει κάτι αρωματικές γόμες που είχαμε στο δημοτικό. Ευτυχώς, τα γατιά δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τη μυρωδιά, αλλά εγώ δεν την αντέχω με τίποτα... Μήπως έχει εντοπίσει κανείς την άοσμη εκδοχή αυτής της άμμου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:29 Η stellak έγραψε: #42 12-11-08 19:29 Γειτόνισσα, πες μας από που την προμηθεύτηκες να πάρουμε κι εμείς. Νινόμελα:cat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η aretha έγραψε: #43 12-11-08 19:33 Απ' το Cats & Dogs την πήρα. Αν πας, ρώτα τους μωρέ μήπως την φέρνουν και χωρίς άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η darkjudith: #44 13-11-08 11:09 Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #45 13-11-08 11:27 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειτόνισσα, πες μας από που την προμηθεύτηκες να πάρουμε κι εμείς. Νινόμελα:cat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η aretha έγραψε: #43 12-11-08 19:33 Απ' το Cats & Dogs την πήρα. Αν πας, ρώτα τους μωρέ μήπως την φέρνουν και χωρίς άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η darkjudith: #44 13-11-08 11:09 Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #45 13-11-08 11:27 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ' το Cats & Dogs την πήρα. Αν πας, ρώτα τους μωρέ μήπως την φέρνουν και χωρίς άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η darkjudith: #44 13-11-08 11:09 Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #45 13-11-08 11:27 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Η άοσμη είναι πολύ καλύτερη, έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεβάντα, η οποία αρέσει πολύ στα μωράκια. Είμαι υπερευχαριστημένη με την biokat αν και τις τελευταίες εβδομάδες ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #45 13-11-08 11:27 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Βιοcat's fresh και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σε μία πράσινη σακούλα και δεν έχει άρωμα(ή έχει πολύ διακριτικό, δεν θυμάμαι). Κοστίζει 10ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #46 13-11-08 11:37 Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσα κιλα παιδια ειναι η συσκευασια των 10 ευρω;Κανει καλους σβωλους σαν την everclean;Αμα ειναι να πω στη γιατρο μας να την παραγγειλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η aretha έγραψε: #47 13-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που βρίσκεται το Cats and Dogs? Click για ανάπτυξη... Στο Πεδίο του Άρεως, στην Μουστοξύδη. Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: ανακάλυψα την ΤΕΛΕΙΑ άμμο, πρέπει όμως να βρω χρόνο να γράψω ένα review... Click για ανάπτυξη... Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλους σβωλους σαν την everclean; Click για ανάπτυξη... Δώρα, εμένα μου φάνηκε καλύτερη από την everclean. Κάνει πολύ ισχυρούς σβώλους και, το κυριότερο, δεν λασπώνει και δεν κολλάει στον πάτο της λεκάνης και στο φτυαράκι. Μένει μόνο να βρω την άοσμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #48 13-11-08 12:33 Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο ειναι καλε η συσκευασια των δεκα ευρω ειπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η aretha έγραψε: #49 13-11-08 12:37 Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω Δώρα μου... Εγώ πήρα συσκευασία των 5 kg με 2,5 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η konstans έγραψε: #50 13-11-08 13:02 10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
10kg είναι. Και εμένα πάντως μου φάνηκε καλύτερη από την Εverclean. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #51 13-11-08 13:06 Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε καλε,τοσο φτηνη ειναι;Θα της πω της γιατρου μας να την παραγγειλει τωρα που θα παμε για εξετασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η aretha έγραψε: #52 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: 10kg είναι. Click για ανάπτυξη... Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η konstans έγραψε: #53 13-11-08 13:57 Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω, με βάζετε σε σκέψεις. Λες να λέω βλακείες? Θα το τσεκάρω ξανά και θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η darkjudith: #54 13-11-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλέ, πες μας τουλάχιστον ποια είναι, μέχρι να γράψεις την κριτική!! Πω πω, τι teaser ήταν αυτό... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι. Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση. Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop. Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:58 Η Μαρία82 έγραψε: #55 13-11-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πήρες τα 10kg 10 ευρώ; Αυτή είναι η διπλάσια τιμή... (Εγώ πήρα τα 5kg 2,5 ευρώ). Μήπως δεν είναι η ίδια άμμος; Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν από το Cats and dogs πως κανονικά είναι πιο ακριβή από 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, τώρα έχουν κάποιες συσκευασίες προσφορά. Κάνουν και ντελίβερι στο σπίτι. Με άρωμα λεβάντα ή άοσμη δεν έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #56 13-11-08 20:14 Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ, Μαρία, για τις πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η stellak έγραψε: #57 13-11-08 20:29 Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ στο Cats & Dogs ζήτησα να ρωτήσουν τον προμηθευτή τους εάν βγαίνει σε άοσμη και θα τους ξαναπάρω ή όταν πάω θα μου πουν, Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Bijou έγραψε: #58 17-11-08 15:51 Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eperakis spyros1 Ramsis99 nasstazia σπιλ Pennylane Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ το 10κιλο της Cat's Pride το βρήκα στα Pet City 20 ευρώ πάντως. Φωτιά και λαύρα βρε παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ria23 έγραψε: #59 17-11-08 16:05 παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδια κανενα πετ σοπ στην καλλιθεα ή καπου κοντα που να φερνει αυτη την αμμο εχετε υποψιν σας !!! ειμαι περιεργη να την δοκιμασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijou Νεοφερμένο μέλος Η Bijou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Bijou έγραψε: #60 17-11-08 16:11 Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για δοκίμασε στην Φωλιά των Ζώων στην Αγ. Πάντων. Είναι αρκετά μεγάλο pet shop και μπορεί να την έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.