Fotini
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι.
Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση.
Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop.
Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως.![]()
Κι εγώ αυτή παίρνω τελευταία, αλλά δε μου φαίνεται τέλεια..απλά πολύ καλή, καλύτερη από την Everclean. Η μεγαλύτερη συσκευασία, στον κουβά με το χερούλι, μου κοστίζει 15 ευρώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η γιατρος μας μας ειπε σημερα οτι θα μας τη φερει,την ειχε και πιο παλια και ειναι πιο οικονομικη απο την Enerclean.φωτεινη,αυτος ο κουβας ποσα κιλα ειναι;
Νομίζω 15, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες, μια σαν μπετόνι, με χερούλι και η δεύτερη αυτή του κουβά με κόκκινο καπάκι. Είναι αυτή:
Bijou
Νεοφερμένο μέλος
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει στα Pet City.
Αν γνωρίζει κάποιος κανένα pet shop στην περιοχή Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου...

konstans
Περιβόητο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bijou
Νεοφερμένο μέλος
Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά όταν θα το κάνουμε θα σας πούμε εντυπώσεις!

aretha
Περιβόητο μέλος
) Το άρωμά της πάντως, μου φαίνεται κάπως πιο ανεκτό από το πορτοκάλι, κάπως σαν σαπούνι μυρίζει. Τα γατόνια μου την δέχτηκαν μια χαρά (αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα στο θέμα της άμμου). Οι κόκκοι της μου φάνηκαν λίγο πιο μικροί από αυτούς της πορτοκαλί Biokat και είχαν σίγουρα πολύ πιο ανοιχτό άσπρο χρώμα. Σβολιάζει κι αυτή πολύ καλά.
Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένη (αν δεν είχε και το άρωμα θα ήταν πραγματικά ιδανική).
konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί είμαι βέβαιη ότι την παίρνω 10Ευρώ τα 10kgs.
aretha
Περιβόητο μέλος
(Η τιμή που είχα αναφέρει για την Biokat πορτοκάλι ήταν όντως πολύ χαμηλή γιατί οφειλόταν σε παροδική προσφορά του συγκεκριμένου πετ σοπ, όπως έγραψε και η Μαρία)

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
λολ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
εγω την συγκεκριμενη συσκευασια την ειχα παρει 8,5 ευρω ...τσιμπημενη τιμη.Κατω κατω γινεται σαν λασπη...τα κανει μπαλακια τα τσισα κ τα βγαζεις ανετα αλλα οταν ανοιχτει το καπακι της τουαλετας οποιος ειναι διπλα μπορει να λιποθυμησει απο την μποχα
.η δε γατα προτιμαει να παει να τα κανει στην μπανιερα αν τυχει κ της βαλουμε αυτην την αμμο (σε περιπτωση που δεν βρουμε αλλη)ααα!και η biokats λεβαντα μου μυριζει καπως ...αλλα αυτη ειναι χειροτερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βέβαια δεν βρήκα αυτή με το άρωμα πορτοκάλι αλλά μια χαρά είναι και αυτή. Επίσης μου φάνηκε πάρα πολύ οικονομική,μόλις 3ευρώ τα 5 κιλά και επειδή τόσο καιρό χρησιμοποιούσα την ever clean μου φάνηκε πολύ φθηνή..δεν περίμενα να είναι τόσο καλή και δεν κολλάει στο τρίχωμα και δεν μυρίζει και καθαρίζεται εύκολα οπωσδήποτε θα την ξαναπροτιμήσω
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ενα πετ σοπ βρηκα αυτη με πορτοκαλι και μονο δωρο με καποιες κροκετες που ο δικος μου δεν τις τρωει....
ξερει κανεις απο Θεσ/νικη που μπορω να την βρω?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
exitmusician
Νεοφερμένο μέλος
Α, η τιμή που τη βρίσκω εγώ είναι ?7,80 τα 10kg.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Αγόρασα τα 10 κιλά 7 ευρώ την πορτοκαλοαρωματισμένη, ενώ την λεβαντοαρωματισμένη την πήραμε 20 λεπτά πιο ακριβά. Η διαφορά πέρα από το άρωμα είναι το μέγεθος κόκκου. Η πορτοκάλι πιο χοντρό, η λεβάντα πιο ψιλό.
Παρόλο που είχα άμμο ανοιγμένη, άλλαξα και έβαλα την καινούργια... Η μυρωδιά ήταν αυτό που φοβόμουν καθότι αρκετοί γράψατε ότι σας προβληματισε. Και γω, όσο σκεφτόμουν "πορτοκάλι+τσίσα" μου έκανε "κάπως".... Κατενθουσιάστηκα... μυρίζει σαν κάτι παλιές καραμέλες certs με άρωμα φρούτων. Η γάτα μου μέχρι στιγμής δεν την έχει τιμησει...
Αύριο θα σας γράψω νεότερα και από το δικό μου review και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα είχα friskies λεβάντα.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Αρχικά και κύρια η μυρωδιά! Δε μυρίζει τίποτε απολύτως, είναι υπέροχο! Έχω σκεπαστή αμμοχεστρίτσα, αλλά ακόμη και όταν την ανοίγω να βγάλω το "αστεράκια" δε μου έρχεται καμία δυσάρεστη μυρωδιά, είναι σα να μη μυρίζει τίποτε.
Τα τσισάκια γίνονται μπαλίτσες, μεγαλούτσικες μπορώ να πω.
Τα κακάκια μένουν χωρίς ιδιαίτερα πολλή άμμο γύρω γύρω. Αφαιρούνται όλα εύκολα και βολικά και η άμμος μένει πεντακάθαρη.
Στον πάτω του κουτιου δεν κολλάει τίποτε (δε γίνεται λάσπη δλδ).
Από το δικό μου φτιαράκι που έχει μεγαλούτσικες χαραμαδούλες η extra άμμος περνά και δεν πετάω παραπάνω από όσο πρέπει.
Η γάτα μου δε μπορώ να πω ότι κατενθουσιάστηκε αλλά ούτε και δυσανασχέτησε. Δλδ με τη friskies με το που έβαζα καινούργια έμπαινε να την εγκαινιάσει. Τώρα δεν το έκανε αυτό, μπήκε μέσα παρά μόνο όταν χρειάστηκε το οποίο είναι βολικό γιατί μειώνει τα περιττά πετραδάκια στο πάτωμα από τα χαζοχαρούμενα "παιχνίδια" που κάνουν μερικά γατούνια.
Σε σχέση με τη friskies που είναι γύρω στα 4 ευρώ το 5κιλο, αυτή εδώ είναι κλάσεις ανώτερη και πολύ πιο οικονομική.
stellak
Διάσημο μέλος
Να μη συζητήσω για τις τροφές, έτσι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool