Biokat's

Λοιπόν, είναι η Cat's Pride και είναι ΤΕΛΕΙΑ. Αν και λίγο τσουχτερή η τιμή της ίσως τελικά να συμφέρει πολύ περισσότερο από την Ever Clean αφού και ποιοτικά είναι κλάσεις ανώτερη. Έχω πάθει πλάκα. Το site της αμερικάνικης εταιρίας είναι αυτό https://www.catspride.com/litter_scoop_complete.php. Την ελληνική που τα εισάγει δεν την θυμάμαι, την γράφει πάνω στην άμμο, θα την γράψω όταν πάω σπίτι.
Εγώ πήρα την complete που έχει τριπλή δράση.
Την έχω δει μέχρι στιγμής μόνο σε δύο pet shop.
Πρέπει να βρω χρόνο να γράψω μια ολοκληρωμένη κριτική και να βγάλω φώτο όμως.:rolleyes:

Κι εγώ αυτή παίρνω τελευταία, αλλά δε μου φαίνεται τέλεια..απλά πολύ καλή, καλύτερη από την Everclean. Η μεγαλύτερη συσκευασία, στον κουβά με το χερούλι, μου κοστίζει 15 ευρώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γιατρος μας μας ειπε σημερα οτι θα μας τη φερει,την ειχε και πιο παλια και ειναι πιο οικονομικη απο την Enerclean.φωτεινη,αυτος ο κουβας ποσα κιλα ειναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γιατρος μας μας ειπε σημερα οτι θα μας τη φερει,την ειχε και πιο παλια και ειναι πιο οικονομικη απο την Enerclean.φωτεινη,αυτος ο κουβας ποσα κιλα ειναι;

Νομίζω 15, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες, μια σαν μπετόνι, με χερούλι και η δεύτερη αυτή του κουβά με κόκκινο καπάκι. Είναι αυτή:

25hfmhk.jpg

Παιδιά, που μπορούμε να βρούμε την Biokat;
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει στα Pet City.
Αν γνωρίζει κάποιος κανένα pet shop στην περιοχή Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου...
:hello:

Εγώ την παίρνω από ένα pet shop που είναι στην Λ.Αμφιθέας(Π.Φάληρο), στο ύψος της πλατείας Ντάβαρη αν γνωρίζεις.

Εμένα μου φαίνεται τέλεια η Cats Pride γιατί καλύπτει πολύ καλά τις μυρωδιές. Έχω την άμμο μέσα στο σπίτι και με την everclean μου φαίνεται ότι μύριζε κάπως όπως και με την biokat. Επίσης σχηματίζει πολύ δυνατούς σβώλους και δεν "λασπώνει" στον πάτο όπως μου έχει συμβεί με πολλές άλλες άμμους. Fotini από που την παίρνεις 15 ευρώ?

Λοιπόν παιδιά βρήκα την Biokat's 8,90 ευρώ τα 10 κιλά σε ένα pet shop κοντά στην οδό Αρτάκης στην Άνω Νέα Σμύρνη!
Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά όταν θα το κάνουμε θα σας πούμε εντυπώσεις!
:hello:

Δοκίμασα και την πράσινη Biokat. Είναι κι αυτή αρωματική (δυστυχώς δεν κατάφερα να εντοπίσω άοσμη εκδοχή, ίσως τελικά και να μην υπάρχει; :hmm:) Το άρωμά της πάντως, μου φαίνεται κάπως πιο ανεκτό από το πορτοκάλι, κάπως σαν σαπούνι μυρίζει.
Τα γατόνια μου την δέχτηκαν μια χαρά (αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα στο θέμα της άμμου). Οι κόκκοι της μου φάνηκαν λίγο πιο μικροί από αυτούς της πορτοκαλί Biokat και είχαν σίγουρα πολύ πιο ανοιχτό άσπρο χρώμα. Σβολιάζει κι αυτή πολύ καλά.
Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένη (αν δεν είχε και το άρωμα θα ήταν πραγματικά ιδανική).

Πόσο την πήρες αυτήν?
Γιατί είμαι βέβαιη ότι την παίρνω 10Ευρώ τα 10kgs.

Γύρω στα 8,50 την πήρα, τα 10kg.
(Η τιμή που είχα αναφέρει για την Biokat πορτοκάλι ήταν όντως πολύ χαμηλή γιατί οφειλόταν σε παροδική προσφορά του συγκεκριμένου πετ σοπ, όπως έγραψε και η Μαρία) ;)

Βρήκα την Biokat's με άρωμα κέδρου 7,5 ευρώ το 10κιλο σε πετ σοπ στο Παγκράτι, κοντά στο μετρό Ευαγγελισμός. Οδός Ιοφώντος 15. Είναι απ'τα πετ σοπ που δεν έχουν ζώα και με εξυπηρέτησε μια πολύ καλή κυρία που έχει αδυναμία στα αδέσποτα.

Απο τισ αμμους μου δοκιμασα αυτην αγορασα προσφατα.Μιλαμε για μια πολυ καλη value for money αμμο.Μονο 5 ευρω στας Πατρας .Κρατει μεγαλο χρονικο διαστημα,μυριζει πολυ καλα καλυπτοντας τις ασχημες μυρωδιες χωρις να ειναι ενοχλητικο το αρωμα.Δεν κολαει σε τριχωμα,καμμια επιπλοκη για το αν τη δεχθει ο γατος η οχι.Το μονο ισως - ειναι οτι τα μπαλακια που κανει δεν ειναι τοσο σφιχτα,χωρις ομως τραγικες διαφορες σε σχεση με τις αλλες ακριβες του ειδους.Εγω αυτη ξερω αυτη εμπιστευομαι!!:up:λολ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια εμας αυτη η αμμος μας μυριζει πολυ ασχημα:down::down: κ μου φαινεται περιεργο που σας φαινεται καλη:hmm:εγω την συγκεκριμενη συσκευασια την ειχα παρει 8,5 ευρω ...τσιμπημενη τιμη.Κατω κατω γινεται σαν λασπη...τα κανει μπαλακια τα τσισα κ τα βγαζεις ανετα αλλα οταν ανοιχτει το καπακι της τουαλετας οποιος ειναι διπλα μπορει να λιποθυμησει απο την μποχα:D.η δε γατα προτιμαει να παει να τα κανει στην μπανιερα αν τυχει κ της βαλουμε αυτην την αμμο (σε περιπτωση που δεν βρουμε αλλη)
ααα!και η biokats λεβαντα μου μυριζει καπως ...αλλα αυτη ειναι χειροτερη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ την βρήκα επιτέλους και την χρησιμοποιήσαμε και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη:)βέβαια δεν βρήκα αυτή με το άρωμα πορτοκάλι αλλά μια χαρά είναι και αυτή. Επίσης μου φάνηκε πάρα πολύ οικονομική,μόλις 3ευρώ τα 5 κιλά και επειδή τόσο καιρό χρησιμοποιούσα την ever clean μου φάνηκε πολύ φθηνή..δεν περίμενα να είναι τόσο καλή και δεν κολλάει στο τρίχωμα και δεν μυρίζει και καθαρίζεται εύκολα οπωσδήποτε θα την ξαναπροτιμήσω:up:

ο Εκτορας δεν παει σε αρωματικη αμμο. Εψαξα να βρω την απλη εκδοη της... αλλα ματαια
Σε ενα πετ σοπ βρηκα αυτη με πορτοκαλι και μονο δωρο με καποιες κροκετες που ο δικος μου δεν τις τρωει....
ξερει κανεις απο Θεσ/νικη που μπορω να την βρω?

Μονο σε pet shop την πουλανε?Ξερει καποιος/α αν την πουλανε καπου στην Λαρισα?

Να πω κι εγώ ότι μετά τη διακοπή κυκλοφορίας της Julia και έπειτα από αναζήτηση μηνών η Biokat's μας έλυσε τα χέρια. Το 10κιλο μας φτάνει άνετα για 1 μήνα, το Πούπσι τρελαίνεται να την "εγκαινιάζει" όταν είναι καθαρή και το πορτοκάλι καλύπτει κάπως τις οσμές της παραγωγής, ενώ ο καθαρισμός είναι ιδιαίτερα εύκολος. Σε συνδυασμό με μια σκόνη που απορροφά τις μυρωδιές (cat litter deodoriser) - κι αυτή με άρωμα πορτοκάλι - βρήκαμε την ησυχία μας και εμείς και το Πούπσι.

Α, η τιμή που τη βρίσκω εγώ είναι ?7,80 τα 10kg.

Μετά από το διάβασμα όλων των σχολίων για τη συγκεκριμένη άμμο, πήγα σήμερα και την αγόρασα. Ένα μέλος είχε πει για ένα κατάστημα στον Πειραιά, σε στοά και επειδή και γω ψωνίζω κάποια πράγματα από εκεί, κατάλαβα ποιό είναι και πήγα. Βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως, στη στοά.
Αγόρασα τα 10 κιλά 7 ευρώ την πορτοκαλοαρωματισμένη, ενώ την λεβαντοαρωματισμένη την πήραμε 20 λεπτά πιο ακριβά. Η διαφορά πέρα από το άρωμα είναι το μέγεθος κόκκου. Η πορτοκάλι πιο χοντρό, η λεβάντα πιο ψιλό.

Παρόλο που είχα άμμο ανοιγμένη, άλλαξα και έβαλα την καινούργια... Η μυρωδιά ήταν αυτό που φοβόμουν καθότι αρκετοί γράψατε ότι σας προβληματισε. Και γω, όσο σκεφτόμουν "πορτοκάλι+τσίσα" μου έκανε "κάπως".... Κατενθουσιάστηκα... μυρίζει σαν κάτι παλιές καραμέλες certs με άρωμα φρούτων. Η γάτα μου μέχρι στιγμής δεν την έχει τιμησει...
Αύριο θα σας γράψω νεότερα και από το δικό μου review και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα είχα friskies λεβάντα.

Λοιπόν, έχω να δηλώσω κατενθουσιασμένη!
Αρχικά και κύρια η μυρωδιά! Δε μυρίζει τίποτε απολύτως, είναι υπέροχο! Έχω σκεπαστή αμμοχεστρίτσα, αλλά ακόμη και όταν την ανοίγω να βγάλω το "αστεράκια" δε μου έρχεται καμία δυσάρεστη μυρωδιά, είναι σα να μη μυρίζει τίποτε.
Τα τσισάκια γίνονται μπαλίτσες, μεγαλούτσικες μπορώ να πω.
Τα κακάκια μένουν χωρίς ιδιαίτερα πολλή άμμο γύρω γύρω. Αφαιρούνται όλα εύκολα και βολικά και η άμμος μένει πεντακάθαρη.
Στον πάτω του κουτιου δεν κολλάει τίποτε (δε γίνεται λάσπη δλδ).
Από το δικό μου φτιαράκι που έχει μεγαλούτσικες χαραμαδούλες η extra άμμος περνά και δεν πετάω παραπάνω από όσο πρέπει.
Η γάτα μου δε μπορώ να πω ότι κατενθουσιάστηκε αλλά ούτε και δυσανασχέτησε. Δλδ με τη friskies με το που έβαζα καινούργια έμπαινε να την εγκαινιάσει. Τώρα δεν το έκανε αυτό, μπήκε μέσα παρά μόνο όταν χρειάστηκε το οποίο είναι βολικό γιατί μειώνει τα περιττά πετραδάκια στο πάτωμα από τα χαζοχαρούμενα "παιχνίδια" που κάνουν μερικά γατούνια.
Σε σχέση με τη friskies που είναι γύρω στα 4 ευρώ το 5κιλο, αυτή εδώ είναι κλάσεις ανώτερη και πολύ πιο οικονομική.

Θέλω να σας πω ένα πράγμα, διότι δεν θα τα παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά κάθε φορά που ταξιδεύω: η biokat's fresh των 20 λίτρων σε super market της Φρανκφούρτης όχι πολύ φθηνό κόστιζε 8,70 ευρώ. Έλεος... οι μισθοί εδώ είναι διπλάσιοι. Το ίδιο και η 20λιτρη catsan. Κόστιζε 8,90. Ρε παιδιάαααααα...

Να μη συζητήσω για τις τροφές, έτσι;:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back