Birman-maniacs

Σίγουρα είναι ένα νέο παιδί Κατερίνα κι η γυναίκα ωριμάζει πιο γρήγορα απ'τον άνδρα... αλλά επειδή κι εγώ τρώω κόλημα με τους πολύ μεγαλύτερους μου... έχω να πω ότι έχει και να κάνει με το χαρακτήρα εκτός από την ηλικία του άλλου κι ότι μου έχουν τύχει πιο μικρή σαραντάρηδες που ήταν μπάζα...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το βρίσκω το κείμενο της Κατερίνας..:/:
Γιουλη μου σε ευχαριστώ και μόνο που το ψάχνεις!!:DΜΕ γλυκό τρόπο τι να του πω??"αγάπη μου μείνε εδώ όλη μερα αλλά επειδή έχω και διάβασμα θα πάω να διαβάσω και θα τα πούμε πριν κοιμηθώ"??????????:hmm:Εκεί είναι ο προβληματισμός μου..Ζητάω ήδη πολλά!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαινω :( Τωρα που ειμαι γενικα πηγμενη στη δουλεια, και καθομαι μεχρι αργα, δεν ασχολουμαι πολυ μαζι τους...το μονο που κανω ειναι οταν μπαινω στο σπιτι,και ξαπλωνουν στα ποδια μου , να τα χαιδευω , να τα ζουλαω και τα παρω αγκαλιτσα!! Δεν ειναι αρκετο, αλλα μετα οπου και αν παω...ειναι σχεδον παντα απο πισω μου.Τους μιλαω και ας μην τα χαιδευω συνεχεια :)
Εγώ δεν τα αφήνω τώρα σε όλο το σπίτι δεν θέλω να νευριάσει η μητέρα μου κι ας λείπει.Τώρα τα αφήνω όπου είμαι και όπου είναι ο φίλος μου..Στο δωμάτιο των γονιών μου ποτέ.Όταν τρώμε ποτέ!Κι έτσι είμαστε πολλές ώρες χωριστά.Ανυπομονώ να πάω στο νέο σπίτι να τα πνίξω στις αγκαλιές!!!:)

πολλα ειπατε παλι!ειμαι και πτωμα να σας διαβαζω!σήμερα το σπιτι εγινε λαμπικος!αλλα απο Δευτερα μαντάρα πάλι, μπαινουν οι γυψοσανιδάδες!:down:είχαμε και φως σήμερα, εβαλα σε λειτουργία όλες τις συσκευες τέλεια ήταν!κανουμε αμαν να πάμε και το Αθηνιω, θα έχει το ίδιο χρώμα με το πλακάκι!:lol:

Θα μου πεις ειναι 2 χρονια μικροτερος σου...δυστυχως φαινεται η διαφορα..στη σκεψη μερικες φορες..Γι'αυτο προτιμω τους αντρες να ειναι μεγαλυτεροι μου ηλικιακα.:cool: Τα μωρα γιατι δεν μενουν μονα τους? εχουν το ενα το αλλο, μην ανησυχεις...δεν θα μπορεις παντα να ειναι καποιος μαζι τους, μην τα κακομαθαινεις..:happy:
Λες ε???Απλά θα μένουν κλεισμένα τόσες ώρες για αυτό μου φαίνεται άσχημο!:hmm:

Γιουλη μου σε ευχαριστώ και μόνο που το ψάχνεις!!:DΜΕ γλυκό τρόπο τι να του πω??"αγάπη μου μείνε εδώ όλη μερα αλλά επειδή έχω και διάβασμα θα πάω να διαβάσω και θα τα πούμε πριν κοιμηθώ"??????????:hmm:Εκεί είναι ο προβληματισμός μου..Ζητάω ήδη πολλά!:(
Nαι Κατερινάκι μου θα τα πείτε πριν κοιμηθήτε γιατί έχεις διάβασμα... :)που είναι το κακό? Αν σε αγαπάει οφείλει να σε καταλάβει... είσαι σίγουρη ότι κατανέμεις σωστά το χρόνο σου?

τρεχαματα εχετε ολοι ε?:(κριμα αντι να ειμαστε σε καμια παραλια αραχτοι...:(

Σίγουρα είναι ένα νέο παιδί Κατερίνα κι η γυναίκα ωριμάζει πιο γρήγορα απ'τον άνδρα... αλλά επειδή κι εγώ τρώω κόλημα με τους πολύ μεγαλύτερους μου... έχω να πω ότι έχει και να κάνει με το χαρακτήρα εκτός από την ηλικία του άλλου κι ότι μου έχουν τύχει πιο μικρή σαραντάρηδες που ήταν μπάζα...:down:
Καλέ συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!:down::down::down:Ο δικός μου ήταν αρκετά ώριμος για να θέλει μόνο μία κοπέλα!;)Αυτό μου έφτανε με όλους τους άλλους που θέλουν συνέχεια κοπέλες!!:mad::down::down:

πολλα ειπατε παλι!ειμαι και πτωμα να σας διαβαζω!σήμερα το σπιτι εγινε λαμπικος!αλλα απο Δευτερα μαντάρα πάλι, μπαινουν οι γυψοσανιδάδες!:down:είχαμε και φως σήμερα, εβαλα σε λειτουργία όλες τις συσκευες τέλεια ήταν!κανουμε αμαν να πάμε και το Αθηνιω, θα έχει το ίδιο χρώμα με το πλακάκι!:lol:
Ασορτί λοιπόν ε???Τέλεια το αθηνοπλακακι!!!:D

Nαι Κατερινάκι μου θα τα πείτε πριν κοιμηθήτε γιατί έχεις διάβασμα... :)που είναι το κακό? Αν σε αγαπάει οφείλει να σε καταλάβει... είσαι σίγουρη ότι κατανέμεις σωστά το χρόνο σου?
Το είπαμε χθες αυτό!!!:redface:ΟΧΙ είμαι πολύ κακή στην κατανομή του χρόνου!!!:redface::redface::/:

Κατερίνα τώρα πρόλαβα και ειδα τις φωτογραφίες σου!καλα τα γατακια σου ειναι κουκλια..και εχουν περιεργο μακρυ λαιμο...:)σαν Αβυσσηνίας είναι...

Ασορτί λοιπόν ε???Τέλεια το αθηνοπλακακι!!!:D

ναι, πάλι τη γλυτώσαμε και δεν θα φαίνεται η τρίχα της , αλλα η δικια μου μπαμ θα κάνει που ειναι μαύρη!ήθελα να την πάω βόλτα σήμερα αλλα ο μπαμπας της διαφωνει:(

:lol::lol:προχωράτε πάντως :up:

Το είπαμε χθες αυτό!!!:redface:ΟΧΙ είμαι πολύ κακή στην κατανομή του χρόνου!!!:redface::redface::/:
μη στεναχωριέσαι... έτσι είσαι στο κάτω κάτω... και το πιο σημαντικό σε μία σχέση είναι ο άλλος να αγαπάει και τα ελαττώματά μας! ;)
Θα είσαι πιεσμένη όσο χρειαστεί με τα διαβάσματά σου, με τα γατάκια σου, με το φίλο σου και με τη... Κατερίνα... όλοι πιεζόμαστε πολλές φορές...
Θες να σου πω και τα δικά μου για να παρηγορηθείς? :lol:

αχ ναι ο καθενας εχει τα θέματά του με το ζευγάρι του..υπομονή!:(

αχ ναι ο καθενας εχει τα θέματά του με το ζευγάρι του..υπομονή!:(
Αυτό ξαναπέστο...
Πες τίποτα'λλο βασάκο.... τι κάνατε με το πλυντήριο?

Αυτό ξαναπέστο...
Πες τίποτα'λλο βασάκο.... τι κάνατε με το πλυντήριο?

σήμερα θα ρθουν να πάρουν το άλλο και ακόμα περιμένουμε το νεο...επίσης ο συντηρητής κρασιων που πήραμε δεν είχε ελληνικο ούτε καν αγγλικο φύλλο οδηγιών και πήρα να ρωτησω τη Miele και μου μίλαγε μια στριμμενη, απα πα...:(δεν τους μπορω αυτους τους ανθρώπους:down:

το Σάββατο έχουμε να τηλύξουμε όλη την κουζίνα με πλαστικο για να ερθουν την Δευτέρα ο απάτσι οι γυψοσανιδάδες και οι μπογιατζήδες, σνιφ και είναι πεντακάθαρο τωρα το σπιτάκι μας...:(

Βασια μου τι να κανεις, θα περασει και αυτο..σκεψου οτι τουλαχιστον μετα μονο τη κουζινα εχεις να καθαρισεις..ή μηπως ολο το σπιτι?? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back