Birman-maniacs

Καλή η εκτροφέας σου Θοδωρή!!:) Τέλειο το Manual του Πλάτωνα! :up:

Καλη ειναι μονο που θελει μαθηματα εκπαιδευσης σχετικα με το ιντερνετ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον να απαντησω....
My boss θα φυγει την αλλη εβδομαδα - μαλλον 14 - το θεμα ειναι οτι θα ειμαι μονη μαζι γιατι οι υπολοιποι συναδελφοι θα λειπουν σε αδεια.
Με το τριημερο του 15Αυγ. δεν εκανα κατι...δεν ασχοληθηκα και ολας παραπανω χτες....μπορει να κοιταξω το σαβ/κο. Δεν τρελαινομαι, κατι θα βρεθει να κανουμε....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή η εκτροφέας σου Θοδωρή!!:) Τέλειο το Manual του Πλάτωνα! :up:
Βασικα ειναι operation and maintenance manual !!!! with certificates of compliance according to ISO 9001!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Καλη ειναι μονο που θελει μαθηματα εκπαιδευσης σχετικα με το ιντερνετ:lol:
Σημασία μεγαλύτερη έχει που βγάζει καλά γατάκια και τα προσέχει και τα αγαπά... ;)

Καλημέρα!!!:)

Γεια σου Κατερινα!

Γεια σου Κατερινα!
Πω πω Θοδωρή η εκτροφέας του Πλάτωνα μου έκανε παρα πολύ καλή εντύπωση μετά από όλο αυτό το κατεβατό!!!Μακάρι να ήταν όλοι έτσι σαν και αυτή όταν δεινεις ένα ζωάκι να σε προετοιμάζουν με αυτόν τον τρόπο!!!ΤΕΛΕΙΑ είναι!!:up::up:Αντε που τη κακολογείς !!!:mad::lol::lol:

Πω πω Θοδωρή η εκτροφέας του Πλάτωνα μου έκανε παρα πολύ καλή εντύπωση μετά από όλο αυτό το κατεβατό!!!Μακάρι να ήταν όλοι έτσι σαν και αυτή όταν δεινεις ένα ζωάκι να σε προετοιμάζουν με αυτόν τον τρόπο!!!ΤΕΛΕΙΑ είναι!!:up::up:Αντε που τη κακολογείς !!!:mad::lol::lol:

Μα δεν την κακολογω την δουλευω αυτη την υπεροχη κοπελα και εκτροφεας:lol::lol::lol:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....:down::P:lol::lol::lol:

Χθες μίλησα με την Βάσια και με καθησύχασε πολύ...Βρε παιδί μου τι χαμός πια αυτός ο Μάπας????Γιούλη είχες δίκιο που μου είπες να της μιλήσω.Έχω ηρεμήσει πολύ!!

Χθες επίσης πήρα σαν νεα οδηγός(έτσι λέω εδώ και 1,5 χρόνο) το τουτου που με κοπο ξεπληρώνω και πήγα στο μάθημα μου στο Χαλάνδρι..ΠΑΛΙ χάθηκα αλλά οκ την προηγούμενη φορά είχα χαθεί για 35 λεπτά ενώ αυτή απλά πήγα ως την Αγ.Παρασκευή και γύρισα!!!:lol:Σύνολο 5 λεπτα.Μου αρέσει η οδήγηση πολύ...από μικρή έπαιζα με αυτοκινητάκια!!!Αντε μπας και το μάθω καθόλου πια!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....:down::P:lol::lol::lol:
Άνδρες!!!!!Αυτό θα πάρει πολύ ώρα!!:lol::lol::lol:Πες κανα νέο βρε Θοδωρή..Εγώ έγραψα την ιστορία της ζωής μου πιο πάνω...:redface::lol::lol::lol:

Ααααααααααααααααα !!!Θοδωρή πως πάει η δουλειά???

Kατερινα μου θυμισες εμενα στο θεμα της οδηγησης...αχχ μεχρι να παρω το διπλωμα, εβλεπα ονειρα - στην κυριολεξια- οτι οδηγουσα :)

Kατερινα μου θυμισες εμενα στο θεμα της οδηγησης...αχχ μεχρι να παρω το διπλωμα, εβλεπα ονειρα - στην κυριολεξια- οτι οδηγουσα :)
Αχ εγώ είμαι σε άθλια θέση..Το είχα το διπλωμα 3 χρόνια..και πιο πριν από αυτό είχα μοτοσυκλέτας 125..Αλλά έπεσα τρεις φορές και (συγνώμη από τις μοντς και την έκφραση)χέστηκα πάνω μου και το πούλησα το μηχανάκι μου.Αλλά ο φόνβος μου είχε μείνει και με το αυτοκίνητο φοβόμουν εξίσου..3 χρόνια με δίπλωμα δεν πήγαιναα πουθενά!Αποφάσισα να το ξεπεράσω και σε ένα χρόνο...ουφ!κατάφερα να πηγαίνω και κάπου μόνη μου..:)

Αντε πάλι κατεβατό εγραψα!Εσύ άντα πόσο καιρό οδηγείς τώρα???

Απο το 2004 εχω το διπλωμα...αλλα δεν οδηγω καθε μερα, το εχω παρατησει λιγο το θεμα...αν και μου αρεσει να οδηγω, οταν ειμαι με αλλον που οδηγει - η μητερα μου ή ο καλος μου- αφηνω εκεινους να οδηγουν...:(

Απο το 2004 εχω το διπλωμα...αλλα δεν οδηγω καθε μερα, το εχω παρατησει λιγο το θεμα...αν και μου αρεσει να οδηγω, οταν ειμαι με αλλον που οδηγει - η μητερα μου ή ο καλος μου- αφηνω εκεινους να οδηγουν...:(
Πλέον εγώ ψάχνω κάθε ευκαιρία να οδηγώ εγώ..Πάντα εξαρτιόμουν από τουςς άλλου ή ξόδευα σε συγκοινωνίες τα λεφτουδάκια μου..ΚΑι άντε τα τραίνα οκ αλλά τα ταξί είναι γδύσιμο κανονικό...Καλά κάνεις Άντα μου, εμένα η μαμά μου οδηγεί και ο μπαμπάς μου όχι..ο δικός μου καθότι μικρός δεν οδηγεί οπότε μάλλον μοιάζουμε λίγο στους γονείς μου σε αυτό!

Απλα τον τελευταιο καιρο δεν ''αναγκαζομαι'' να οδηγω...δηλαδη στη δουλεια ερχομαι με τα ποδια...μετα για ψωνια και αλλα ή θα προτιμησω την συγκοινωνια ή θα παω μαζι με τον καλο μου. Πιστευω οτι μονο αν πιεστω θα οδηγησω....

Απλα τον τελευταιο καιρο δεν ''αναγκαζομαι'' να οδηγω...δηλαδη στη δουλεια ερχομαι με τα ποδια...μετα για ψωνια και αλλα ή θα προτιμησω την συγκοινωνια ή θα παω μαζι με τον καλο μου. Πιστευω οτι μονο αν πιεστω θα οδηγησω....
Από πείρα μόνο θα σου πω, μην το αφήσεις πολύ...Εκτός του ότι μου έχει μείνει το αμάξι επειδή δεν το χρησιμοποιούσα για μια βδομάδα:confused: ξεχνιεσαι και χάνεις την σιγουριά σου..Εγώ τουλαχιστον αυτό πεθαίνω.ΚΑτα τα άλλα μπράβο που χρησιμοποιείς την συγκοινωνία..Συμφέρει καμιά φορά και βοηθάς και στο περιβάλλον;)

Mόλις έστειλα τα νούμερα στους Αμερικάνους, τελειώσαμε και κάτι teleconferences... Ουφ... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back