Birman-maniacs

Και τα υπόλοιπα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'τα προηγούμενα είναι καλύτερα:D
Τι λες παιδάκι μου μόνο καλύτερα??? Σουπερ είναι!!! :up::up:

Αυτό το έφτιαξα πράσινο εγώ στο photoshop, γιατί πιστεύω ταιριάζει καλύτερα στην αηδία:lol:

Αυτό το έφτιαξα πράσινο εγώ στο photoshop, γιατί πιστεύω ταιριάζει καλύτερα στην αηδία:lol:

Tα επεξεργάστηκε κιόλας βρε άτιμο? :up:
Τελικά το σκέφτεσαι σοβαρά για τους United Birmaniacs?? :hmm:

Tα επεξεργάστηκε κιόλας βρε άτιμο? :up:
Τελικά το σκέφτεσαι σοβαρά για τους United Birmaniacs?? :hmm:
Αφού με ξέρεις.. θέλω το αποτέλεσμα πάντα να είναι ανω του ικανοποιητικού:lol:
Το birmaniacs.com δε πάει πουθενά, με το καιρό κατι θα κάνω;):D
Κάποια στιγμή θα ενωθούμε ολοι οι Birmaniacs:cool:

Αφού με ξέρεις.. θέλω το αποτέλεσμα πάντα να είναι ανω του ικανοποιητικού:lol:
Το birmaniacs.com δε πάει πουθενά, με το καιρό κατι θα κάνω;):D
Κάποια στιγμή θα ενωθούμε ολοι οι Birmaniacs:cool:
Ενωμένοι σε κύκλο με τα σπαθιά στον αέρα να ενώνονται και στη μέση ένα Βιρμανάκι... (ν' άφήσουμε μόνο κενό να μη το καρασφάξουμε) :lol:

Ενωμένοι σε κύκλο με τα σπαθιά στον αέρα να ενώνονται και στη μέση ένα Βιρμανάκι... (ν' άφήσουμε μόνο κενό να μη το καρασφάξουμε) :lol:
Πιστεύω ταιριάζει καλύτερα να έχουμε κροκέτες αντί για σπαθιά:lol::lol::lol:
Πάντως για κάτι τοσο καλό θα ταίριαζε vbulletin forum όπως εχει το Mycat, το οποίο θεωρώ είναι και το καλύτερο απ'ολα και οχι phpBB3 που εχει το Birman.gr:) Αν και εχω βρεί κατι styles τρελά για phpBB3..
Θα δούμε στο μέλλον

:lol::lol::lol: Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ:D Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps:lol: 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα:lol::lol::lol:
Σου έχει μείνει ε????:lol::lol:Gps υπάρχουν και πολύ φτηνά πάντως..Εχουμε στο μαγαζί!!!:D:DΑαααα βρε βασίλη είσαι πιο μικρός από εμένα????:hmm::hmm:Σε περίμενα πιο μεγάλο λόγω μετακόμισης, λόγω του ότι συζείς με την κοπέλα σου...Μικρούλης είσαι λοιπόν!!!:lol::lol:Πάντως μπράβο εμπειρία στο αμάξι!!!!!:D

:blink::blink::D:D:lol::lol::lol::lol:

Πιστεύω ταιριάζει καλύτερα να έχουμε κροκέτες αντί για σπαθιά:lol::lol::lol:
Πάντως για κάτι τοσο καλό θα ταίριαζε vbulletin forum όπως εχει το Mycat, το οποίο θεωρώ είναι και το καλύτερο απ'ολα και οχι phpBB3 που εχει το Birman.gr:) Αν και εχω βρεί κατι styles τρελά για phpBB3..
Θα δούμε στο μέλλον
Γιούλη είμαι 100% σίγουρη ότι τα κατάλαβες όλα αυτά ε????:lol::lol::lol::P

Γιούλη είμαι 100% σίγουρη ότι τα κατάλαβες όλα αυτά ε????:lol::lol::lol::P
με πρόλαβες... πάνω που ετοιμαζόμουν να πω... βρε Βασίλη μέσα σ'όλα μαθαίνεις και Κινέζικα?? :lol::lol::lol::lol:
Πάω στη σπηλιά μου:cool::lol:

Σου έχει μείνει ε????:lol::lol:Gps υπάρχουν και πολύ φτηνά πάντως..Εχουμε στο μαγαζί!!!:D:DΑαααα βρε βασίλη είσαι πιο μικρός από εμένα????:hmm::hmm:Σε περίμενα πιο μεγάλο λόγω μετακόμισης, λόγω του ότι συζείς με την κοπέλα σου...Μικρούλης είσαι λοιπόν!!!:lol::lol:Πάντως μπράβο εμπειρία στο αμάξι!!!!!:D
Ναί ψυχολογικό:lol: Το ξέρω θα πάρω κάποια στιγμή ενα γιατί χρειάζεται:D Ναί μικρούλης είμαι, μωρό, ακόμα δε βγήκα απ'το αυγό:lol::lol::lol:
Θές να σε τρελάνω λίγο? Ο πατέρας μου με έβαζε απο 5 χρονών στα πόδια του και οδηγούσα εγώ(το τιμόνι μόνο:P) στο χωριό μου για χιλιόμετρα μιλάμε τώρα σε ορεινό δρόμο με γκρεμούς:blink: Ακόμα και τώρα το λέει οποτε πιάνουμε συζήτηση για αμάξια:lol:

με πρόλαβες... πάνω που ετοιμαζόμουν να πω... βρε Βασίλη μέσα σ'όλα μαθαίνεις και Κινέζικα?? :lol::lol::lol::lol:
Πάω στη σπηλιά μου:cool::lol:
Που να αρχίσω και τα τεχνικά:lol::lol::lol: Πάς σπίτι αυτό είναι η σπηλιά?:hmm::lol:

Ναί ψυχολογικό:lol: Το ξέρω θα πάρω κάποια στιγμή ενα γιατί χρειάζεται:D Ναί μικρούλης είμαι, μωρό, ακόμα δε βγήκα απ'το αυγό:lol::lol::lol:
Θές να σε τρελάνω λίγο? Ο πατέρας μου με έβαζε απο 5 χρονών στα πόδια του και οδηγούσα εγώ(το τιμόνι μόνο:P) στο χωριό μου για χιλιόμετρα μιλάμε τώρα σε ορεινό δρόμο με γκρεμούς:blink: Ακόμα και τώρα το λέει οποτε πιάνουμε συζήτηση για αμάξια:lol:
:blink::blink::blink::blink:Ξέρεις τι φταίει???Ότι στη δική μου οικογένεια μόνο η μαμά οδηγεί και σίγουρα δεν θα ήθελε να οδηγώ εγώ ούτε από τα 18 μου το αμαξάκι της!!!:P:P

Που να αρχίσω και τα τεχνικά:lol::lol::lol: Πάς σπίτι αυτό είναι η σπηλιά?:hmm::lol:
Ναι καλέ τι εστί σπηλιά????Δεν το πιασα!:blink:

Ότι δεν σκαμπάζω από τεχνολογία κι ότι ζω στην εποχή των σπηλαίων...
Ασε....έφαγα χθες κάτι ροπαλιές απ'το Μαριο Flidstone... :(:lol:

Πρέπει να εννοεί οτι είναι άνθρωπος των σπηλαίων οσον αφορά τη τεχνολογία:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back