Birman-maniacs

Ο server9 δέχτηκε πάλι επίθεση(huge widespread DDOS attack οπως λεει η ανακοίνωση) γι'αυτό το birman.gr δεν ανοίγει. Μου φαίνεται θα πάρει μέρες αυτή τη φορά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη σου ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και χαρα:)
Σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή:)
Συγνώμη απάντησα με ελαφρά καθυστέρηση:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο server9 δέχτηκε πάλι επίθεση(huge widespread DDOS attack πως λεει η ανακοίνωση) γι'αυτό το birman.gr δεν ανοίγει. Μου φαίνεται θα πάρει μέρες αυτή τη φορά..
Α.... Μάλιστα... κατάλαβα...:up:
Θα στο φτιάξω εγώ μην ανησυχείς:lol::lol::lol:

Παρασκευή τρείς τα ξημερώματα:up:
Γιατί τέτοια ώρα?:blink:
Και πότε θα γυρίσετε?

Α.... Μάλιστα... κατάλαβα...:up:
Θα στο φτιάξω εγώ μην ανησυχείς:lol::lol::lol:
Ευχαριστώ ρε Γιούλη με σώζεις πάντα:redface::lol::lol::lol:

Γιατί τέτοια ώρα?:blink:
Και πότε θα γυρίσετε?
Μας αρέσει το ταξίδι νύχτα:lol:
Θα γυρίσουμε τη Δευτέρα κατα τις 2 το βράδυ:)

Ο server9 δέχτηκε πάλι επίθεση(huge widespread DDOS attack οπως λεει η ανακοίνωση) γι'αυτό το birman.gr δεν ανοίγει. Μου φαίνεται θα πάρει μέρες αυτή τη φορά..
Δε μασάω εγώ!! Το γνωρίζω απόλυτα το πρόβλημα!! :P:cool::lol::lol::lol:

Μας αρέσει το ταξίδι νύχτα:lol:
Θα γυρίσουμε τη Δευτέρα κατα τις 2 το βράδυ:)
Σκοτεινοί τύποι!!:cool::lol::lol:
Εσείς και οι κατσαρίδες! :lol:

Αλήθεια πως πάει η Κατερίνα στη δουλειά της? Συνήθισε?? :hmm:

Σκοτεινή τύποι!!:cool::lol::lol:
Εσείς και οι κατσαρίδες! :lol:

Αλήθεια πως πάει η Κατερίνα στη δουλειά της? Συνήθισε?? :hmm:
Σαν τις κατσαρίδες ε?:lol::lol::lol:
Συνήθισε αλλά τον Σεπτέμβρη κατα 90% θα αλλάξει δουλειά:D Θα δουλέψει σε ενα ιατρείο:)

Σαν τις κατσαρίδες ε?:lol::lol::lol:
Συνήθισε αλλά τον Σεπτέμβρη κατα 90% θα αλλάξει δουλειά:D Θα δουλέψει σε ενα ιατρείο:)
Α... ωραία:)... νομίζω ότι αυτή είναι μια ξεκούραστη δουλειά!:up:
Rdv κλπ...

Α... ωραία:)... νομίζω ότι αυτή είναι μια ξεκούραστη δουλειά!:up:
Rdv κλπ...
Αν δουλέψει τελικά εκεί θα είναι πολύ ωραία:) Εχει δωσει συνέντευξη απλά το ιατρείο κλείνει ολο τον Αύγουστο για διακοπές:D Επίσης κλείνει χριστούγεννα και Πάσχα:whistle::rolleyes::D

Αν δουλέψει τελικά εκεί θα είναι πολύ ωραία:) Εχει δωσει συνέντευξη απλά το ιατρείο κλείνει ολο τον Αύγουστο για διακοπές:D Επίσης κλείνει χριστούγεννα και Πάσχα:whistle::rolleyes::D
Μια χαρά μου ακούγεται! Ο γιατρός πως της φάνηκε?

Μια χαρά μου ακούγεται! Ο γιατρός πως της φάνηκε?
Πολύ καλός:) Επειδή δουλευε εκει μια φίλη της part time ξέρουμε ουσιαστικά τα πάντα, είναι πραγματικά πολύ καλή δουλειά με πολύ καλά λεφτά και πολλά extra χρήματα. Πάνε κυρίως επώνυμοι και είναι πολύ κορυφαίος γιατρός:)

Καλημερα!!!!!!!ηρθε η ξαδελφη μου με γεματες αποσκευες!!!!!!!!! χι χι :up: τα greenies ειναι τελεια και ειχαν μεγαλη επιτυχια, και η Πισου και ο Αλφι τα εξαφανισαν :up:

Καλημερα!!!!!!!ηρθε η ξαδελφη μου με γεματες αποσκευες!!!!!!!!! χι χι :up: τα greenies ειναι τελεια και ειχαν μεγαλη επιτυχια, και η Πισου και ο Αλφι τα εξαφανισαν :up:
Καλώς τη δέχτηκες!!! :)
Περισεύει κανένα φακελάκι και για εμάς?

Θα περισσεψει !! ;) πρεπει ομως να βρουμε τροπο να παραγγειλουμε ομως:hmm:

Θα περισσεψει !! ;) πρεπει ομως να βρουμε τροπο να παραγγειλουμε ομως:hmm:

Ηδη παράγγειλα 3 σακουλάκια για να τα μοιραστούμε σε μια συνάδελφο που πάει αρχές Σεπτέμβρη Αμερική.
Θα πω και στον Ιταλό που θα πάει κι αυτός! Τι να κάνω? Εκμεταλλεύομαι κάθε συνάδελφο που πάει...

Εφερε ενα παιχνιδι με catnip και ξετρελαθηκε η Πισου, τι τριβοταν, τι τουμπες εκανε, το δαγκωνε....:lol:

Ηδη παράγγειλα 3 σακουλάκια για να τα μοιραστούμε σε μια συνάδελφο που πάει αρχές Σεπτέμβρη Αμερική.
Θα πω και στον Ιταλό που θα πάει κι αυτός! Τι να κάνω? Εκμεταλλεύομαι κάθε συνάδελφο που πάει...
Θα συζητησω μαζι της, μηπως μια φορα το τριμηνο θα μπορει εκεινη να μας στειλει...γιατι αλλο να τα στελνει ενα δικο σου προσωπο με το ταχυδρομειο, και αλλο μια εταιρεια με τη κουριερ που τη πληρωνεις χρυσαφι!! :down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back