Birman-maniacs

Καλημερα.....μονη σαν το λεμονι σημερα στο γραφειο. Η ξαδελφουλα μου κοιμηθηκε στις μια το μεσημερι και ξυπνησε στις 12.30 το βραδυ!!!!!! ελεγα να κανουμε tour Athens by night, αλλά που τετοια ωρα που ξυπνησαν?? ;)
Kι εγώ σαν την ανεμώνη!:lol:Ωραία ε?? :up:
Βγάλτε τους σήμερα τότε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Κατερινα πολυ χαιρομαι που περνατε τοσο ωραια...αληθεια την κρουαζιερα που θα πατε, ειναι απο την easycruise που σου προτεινα??? να μου πεις εντυπωσεις....:cool:
Για δώσε site!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.easycruise.gr/ μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα...καποια στιγμη θα παω και εγω ;)

Kι εγώ σαν την ανεμώνη!:lol:Ωραία ε?? :up:
Βγάλτε τους σήμερα τότε!
Θα παμε απο σημερα στην Ευβοια, να κερδισουμε και μια μερα...να απλωθουμε σαν τους αστεριες 3 μερες στον ηλιο!!!!!!! :up::up:

https://www.easycruise.gr/ μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα...καποια στιγμη θα παω και εγω ;)
Θα'θελα να το ζήσω κι εγώ αυτό... θα προτιμούσα λιμάνια της μεσογείου...

Για σημερα τους εδωσα οδηγιες πως θα πανε στο κεντρο, Συνταγμα, Ερμου, Μοναστηρακι....:P

Θα παμε απο σημερα στην Ευβοια, να κερδισουμε και μια μερα...να απλωθουμε σαν τους αστεριες 3 μερες στον ηλιο!!!!!!! :up::up:
Και η μισή μέρα είναι όφελος!;):up:

Καλημέραααααααααααααα!
Πακετάρω,πακετάρω και τελειωμό δεν έχουν.Εχω και τον Σειριο που έχει καταλάβει ότι θα φύγω,και εφαρμόζει το σύστημα"αυτή βάζει,εγώ βγάζω".Χτες έτρεχε με ένα ζευγάρι παράταιρες κάλτσες σαν το τρελό μέσα στο σαλόνι...

Για σημερα τους εδωσα οδηγιες πως θα πανε στο κεντρο, Συνταγμα, Ερμου, Μοναστηρακι....:P
Ada's travel Agency :cool::lol:

Θα'θελα να το ζήσω κι εγώ αυτό... θα προτιμούσα λιμάνια της μεσογείου...
Και επειδη ειναι μινι κρουαζιερα, οχι το αμερικανικο στυλ ενα μηνα πανω στο πλοιο - αυτο δεν ξερω αν θα μου αρεσε - με δελεαζει ακομη περισσοτερο :up::up:

Και επειδη ειναι μινι κρουαζιερα, οχι το αμερικανικο στυλ ενα μηνα πανω στο πλοιο - αυτο δεν ξερω αν θα μου αρεσε - με δελεαζει ακομη περισσοτερο :up::up:
Τα Ελληνικά νησιά θα ήθελα να τα γυρίσω σε πιο ιδιωτικό στυλ κι όχι με κρουαζιέρα... αλλά επειδή στη μεσόγειο δεν μπορώ να το κάνω, θα μου άρεσε η ιδέα... Ειδικά στα λιμάνια της Σικελίας και Κατω Ιταλίας, Σαρδηνία, κλπ... :cool:

Δες και τη Royal Olympic!! Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια!
https://www.royal-olympic-cruises.com/mediterranean-cruise/western-mediterranean-cruise.asp
Αυτο εχει περισσοτερους προορισμους....θα αποθηκευσω το λινκ ;), ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σου χρειαστει :up:

Αυτο εχει περισσοτερους προορισμους....θα αποθηκευσω το λινκ ;), ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σου χρειαστει :up:
Ναι... έχει πιο μακρινούς...

Βεβαια απο οτι βλεπω, το κρουαζιεροπλοιο φευγει απο την Ιταλια....:hmm:

Να δεις παιχνιδι που κανει ο Αλφι και η Πισου με τα παιδια ..δεν μπορεις να φανταστεις:D, φοβαμαι ομως μην τα κακομαθουν και μετα πεσουν σε καταθλιψη οταν φυγουν....

Σε μια επειτειούλα κάνεις μια εκπληξούλα στο καλό σου... του βάζεις τα ρούχα σ'ένα σακ βουαγιάζ, τον πας στο λιμάνι, φτάνετε στο Παλέρμο ανοίγετε το σακ βουαγιάζ! Και τι να δείτε:blink: τα αθώα ματάκια της Pisu και του Άλφι να σας κοιτούν με εκείνο το βλέμα του γάτου του Σρεκ... κατά λάθος μας πήρατε μαζί σας μανούλα! :lol::lol::lol:

Βεβαια απο οτι βλεπω, το κρουαζιεροπλοιο φευγει απο την Ιταλια....:hmm:
Εξαρτάται τη διαδρομή... αυτό σημαίνει + αεροπορικά... :hmm:

Εξαρτάται τη διαδρομή... αυτό σημαίνει + αεροπορικά... :hmm:
Αυτο ειναι που ''φοβομουν'', αλλά καποτε στο μελλον (;)οταν θα ειμαι πιο ανετη με τα οικονομικα μου) θα κανω και μια τετοια κρουζιερα....
'' ΑΑΑ
Κρουαζιερα θα σε παω,
Μυκονο και Σαντορινη,
αααα
σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι '' :redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back