katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Η katerina10: #21.761 14-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ Κατερινάκι δεν έβαλες αντιηλιακό?? Ο ήλιος είναι τόσο επικίνδυνος... Τη ξεθεώσατε βρε τη κοπέλα? Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.762 14-08-08 13:36 Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.763 14-08-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ οδηγούσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:40 Η katerina10: #21.764 14-08-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να βαλεις Bebathol ή κρέμα Korre after sun ....πολυ πολυ κρεμα, για να ενυδατωθει το δερμα σου, και να μην σε ''τραβαει'' Click για ανάπτυξη... Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #21.765 14-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ Κατερινάκι δεν έβαλες αντιηλιακό?? Ο ήλιος είναι τόσο επικίνδυνος... Τη ξεθεώσατε βρε τη κοπέλα? Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.762 14-08-08 13:36 Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.763 14-08-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ οδηγούσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:40 Η katerina10: #21.764 14-08-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να βαλεις Bebathol ή κρέμα Korre after sun ....πολυ πολυ κρεμα, για να ενυδατωθει το δερμα σου, και να μην σε ''τραβαει'' Click για ανάπτυξη... Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #21.765 14-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.763 14-08-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ οδηγούσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:40 Η katerina10: #21.764 14-08-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να βαλεις Bebathol ή κρέμα Korre after sun ....πολυ πολυ κρεμα, για να ενυδατωθει το δερμα σου, και να μην σε ''τραβαει'' Click για ανάπτυξη... Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #21.765 14-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Για να είμαι ειλικρινής βλέποντας το +50 έξω από το αντιηλιακό είπα"ε μην βάλω πολύ και δεν πάρω και λίγο χρωματάκι".Απλωσα μια στρώση και αυτό ήταν!!!!!Αλλα μάλλον την πάτησα στο μηχανάκι Καλά ένα μηχανάκι σαν τους "μπόμπους" το είχα βάλει στο μέγιστο της ταχύτητας και ήμασταν σε ανηφόρα και δεν πήγαινε και στο τέλος βαλαμε τα πόδια μας κάτω για να πάρει μπρος..Έκλαιγα από τα γέλια!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ οδηγούσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:40 Η katerina10: #21.764 14-08-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να βαλεις Bebathol ή κρέμα Korre after sun ....πολυ πολυ κρεμα, για να ενυδατωθει το δερμα σου, και να μην σε ''τραβαει'' Click για ανάπτυξη... Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #21.765 14-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να βαλεις Bebathol ή κρέμα Korre after sun ....πολυ πολυ κρεμα, για να ενυδατωθει το δερμα σου, και να μην σε ''τραβαει'' Click για ανάπτυξη... Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #21.765 14-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τετοιες εμπειριες δεν τις ζει και καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.766 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #21.767 14-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Που πας Γούλη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Η katerina10: #21.768 14-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ οδηγούσες? Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #21.769 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από σήμερα μέχρι τη Κυριακή τα μωρά μου θα μείνουν μόνα, παρέα με τη ταίστρα τους, τη ποτίστρα τους και 2 τουαλέτες... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και τα δικα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #21.770 14-08-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά ειμαι..μετραω τις ωρες μεχρι να φυγω...να βαλεις κρεμουλα, το κοκκινο χρωμα ειναι σαν να σου λεει το δερματακι σου, οτι ''αουτσ αουτσ καηκα βαλε μου κρεμουλα να δροσιστω!!! '' Click για ανάπτυξη... Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.771 14-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα μου τι κάνεις???Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον σας...Είμαι τς άποψης ότι αν βάλεις ενυδατική θα φύγει το ωραίο κόκκινο χρωματάκι...Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!Απλά μετά ξεφλουδίζω να πάρει!! Click για ανάπτυξη... Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.772 14-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα βάλω απλή ενυδατική μάλλον!!!Με την Μπεπανθολ μάλλον θα παραανακουφιστώ!!! Click για ανάπτυξη... Απλά θα δροσιστείς! Ό,τι σε βολεύει κάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.773 14-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααααααααααα σε παρακαλώ πολύ!!Έχω και για μηχανάκι δίπλωμα..Σε ένα μέρος με ελάχιστα αμάξια τα πάω ΤΕΛΕΙΑ!Η Αθήνα δεν είναι τέτοιο μέρος και με το δικό μου μηχανάκι τότε, είχα πέσει 3 φορές και το πούλησα.... Click για ανάπτυξη... Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #21.774 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ιδιο και τα δικα μου.... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #21.775 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τελεια!!! σου ειπα οτι αυτα τα ''μικρα'' ειναι που τους αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.776 14-08-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που πας Γούλη μου??? Click για ανάπτυξη... Στα μαστοροχώρια της Ηπείρου απ'όπου κατάγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.777 14-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τρελάθηκε με τα κρυσταλινα νερά του Αγκιστρίου!!!!!!!!!Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η katerina10: #21.778 14-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λάθος μέγα! Η μελανίνη που παρήγαγε το δέρμα δεν έχει να κάνει με την ενυδάτωση! Ο ήλιος το γερνά και το καταστρέφει το δέρμα Κατερίνα! Φρόντισε σήμερα για να απολαμβάνεις μεθαύριο! πότισε το! Διψάει το καημένο! Click για ανάπτυξη... Εντάξει...Με πείσατεΓιούλη τι όμορφες που είναι οι φωτος στην υπογραφή σου!!!!Εμένα μου έκαναν παρατήρηση οι μοντς ότι είναι μεγάλη και τα έσβησα όλα.Πως το έκανες και έβαλες μαζί 3 φωτος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.779 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1087 1088 1089 1090 1091 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1089 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ θα πάω για 2 μέρες μάλλον μόνο στην Άνδρο που έχει πάει και η ξαδέρφη μου!!!Ίσως έρθει και ο φίλος μου!! Click για ανάπτυξη... Ωραία κι εκεί! Σε ποιο μέρος της Άνδρου, ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Η katerina10: #21.780 14-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...εννοούσα του καλού σου δεν του αρέσει να οδηγεί σαν αγοράκι που είναι? Συνήθως τη βρίσκουν γι'άυτό! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Θράσος δεν ήρθε!!Αφήστε και έχω πάθει ζημιά αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.