Birman-maniacs

τώρα?? Να ταν κι άλλη... λές να μη μας σχολίαζε καθόλου?:lol:
μα γι'αυτο παραξενευτηκα...ειμαστε στο στοιχειο της αφου!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε που να παω κι εγω με το μικρο μου το πουλακι μετα τον Brad?δεν θα καταλαβαινει τιποτα η Σεμελη...θα γυρναει να δει αν υπαρχει κι αλλη γατα ή ειναι μονη της...
και θα λέει.. αγάπη μου.... ακόμα μέσα είσαι ή βγήκες??:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ θα είμαι η γλάστρα του περιπτερου καθότι η νεώτερη και ομορφότερη... για να τραβάω τα βλέματα:P:lol:
να μην ξεχασεις να βαλεις μινι με σκισιμο,να κουνας το ποδι ρυθμικα περα-δωθε-πανω -κατω (απο την πλευρα που ειναι το σκισιμο παντα)
ξερεις ποσο κοσμο θα μαζεψουμε?:cool::cool::cool:

εγώ θα είμαι η γλάστρα του περιπτερου καθότι η νεώτερη και ομορφότερη... για να τραβάω τα βλέματα:P:lol:

Εγω θα ταιζω και θα θηριοδαμαζω τα catzilla μας:lol::lol::lol:

και θα λέει.. αγάπη μου.... ακόμα μέσα είσαι ή βγήκες??:hmm::lol:
ναι εκει το πηγαινα,ειπα να μην το πω..αλλα το συμπληρωσες εσυ..

να μην ξεχασεις να βαλεις μινι με σκισιμο,να κουνας το ποδι ρυθμικα περα-δωθε-πανω -κατω (απο την πλευρα που ειναι το σκισιμο παντα)
ξερεις ποσο κοσμο θα μαζεψουμε?:cool::cool::cool:
Ομολογώ ότι σήμερα ήταν μια από τις πιο διασκεδαστικές μου μέρες στο mycat:up::lol:... ο Mohamed μου έλειψε όμως...:(

Εγω θα ταιζω και θα θηριοδαμαζω τις γατες μας τις θηριαρες:lol::lol::lol:
τις δικες σας γιατι ειπαμε,το δικο μου ειναι petit...

Εγω θα ταιζω και θα θηριοδαμαζω τα catzilla μας:lol::lol::lol:
O δε Πλάτωνας θα πηγαίνει πέρα δώθε σαν θηρίο στο κλουβί...
Το κλου θα είναι όταν θα βάζεις το κεφάλι σου στο στόμα του:lol::lol::lol::lol:

Ομολογώ ότι σήμερα ήταν μια από τις πιο διασκεδαστικές μου μέρες στο mycat:up::lol:... ο Mohamed μου έλειψε όμως...:(
ε μα που πηγε αυτο το παιδι?μια διακοπες μια το'να μια τ'αλλο...ειμαστε κι εμεις εδω κυριος!!!!τη Γιουλη με το μινι δεν την σκεφτεσαι?:lol::lol::lol:

τις δικες σας γιατι ειπαμε,το δικο μου ειναι petit...
δε μου λες... το κοντός αλλά θαυματουργός το ξέρεις... το κόλπο με τα δάχτυλα δείχτης αντίχειρας για τους άντρες το ξέρεις κι αυτό;):lol:
θα πούμε στους κριτές... σιγά παιδιά... ψηλά σηκώστε τον γιατί στα χαμηλά του σέρνεται στο πάτωμα:lol:

ε μα που πηγε αυτο το παιδι?μια διακοπες μια το'να μια τ'αλλο...ειμαστε κι εμεις εδω κυριος!!!!τη Γιουλη με το μινι δεν την σκεφτεσαι?:lol::lol::lol:
ε μα τι.... τσάμπα θα πουντιάζω αν γίνει στο καταχείμωνο:lol:

Δανάκο τι κανόνισες? Θα φύγεις τελικά? Θα πας Αράχωβα?:(

Δανάκο τι κανόνισες? Θα φύγεις τελικά? Θα πας Αράχωβα?:(
οχι αγαπη μου!!!!δεν σου ειπα οτι ειμαι στριμμενη?δεν παω:)

δε μου λες... το κοντός αλλά θαυματουργός το ξέρεις... το κόλπο με τα δάχτυλα δείχτης αντίχειρας για τους άντρες το ξέρεις κι αυτό;):lol:
θα πούμε στους κριτές... σιγά παιδιά... ψηλά σηκώστε τον γιατί στα χαμηλά του σέρνεται στο πάτωμα:lol:

το δεικτης αντιχειρας δεν το ξερω:hmm:

το δεικτης αντιχειρας δεν το ξερω:hmm:
Σηκωσε τον αντίχειρα ψηλά όπως όταν κάνουμε ΟΚ και προτεινε προς τα έξω τον δείκτη... Αυτός είναι ο κοντός και μακροτσούτσουνος άντρας.

Τώρα στρέψε το χέρι σου ανάποδα προς τα πάνω ο δείκτης... αυτός είναι ο ψηλός και μικροτσούτσουνος...

Πρόσεξε μην σε δει κανένας πελάτης και γίνεις ρεζίλι....

Αν δεν το κατάλαβες πες στο Δημοσθένη να στο εξηγήσει;)

Εγω ξερω αυτο με την μυτη...

η Γιουλη στην πρωτη σελιδα δεν ηξερε ακομα να βαζει φωτο στο φορουμ...τι γλυκια νοσταλγια,τοτε που ξεκινησαν ολα ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σηκωσε τον αντίχειρα ψηλά όπως όταν κάνουμε ΟΚ και προτεινε προς τα έξω τον δείκτη... Αυτός είναι ο κοντός και μακροτσούτσουνος άντρας.

Τώρα στρέψε το χέρι σου ανάποδα προς τα πάνω ο δείκτης... αυτός είναι ο ψηλός και μικροτσούτσουνος...

Πρόσεξε μην σε δει κανένας πελάτης και γίνεις ρεζίλι....

Αν δεν το κατάλαβες πες στο Δημοσθένη να στο εξηγήσει;)
μμμμμμμμμμμμ τωρα καταλαβα!!!!κι αυτος κοντος ειναι!!!;););)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back