Birman-maniacs

Kαλημέρα! :)
Κοιτάξτε τι βρήκα?
Για παλιούς και νέους γατογονείς!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Αγαπητοί γατόφιλοι, πέρυσι αγόρασα αυτό το σπιτάκι για τις γατούλες μου το οποίο το έχουν καταευχαριστηθεί. Το πήρα από το carrefour 69 ευρώ. Σήμερα πήγα για ψώνια και το είδα στο τμήμα προσφορών 9,99 ευρώ!!! Έχει παιχνιδάκια κρεμαστά και δε θέλει καρφιά γιατί μπορεί και να κρεμαστεί, εκτός αν θέλετε να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Εγώ το έχω κρεμάσει στην πόρτα. Παρά το ότι δεν έχει πάθει το παραμικρό, αν και έχω 5 γατούλες, αγόρασα άλλο ένα για το μέλλον. Το βρήκα στο carrefour Δράμας αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να υπάρχει και στα υπόλοιπα. Τρέξτε αμέσως και θα με θυμηθείτε!
Συνημμένα Thumbnails

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντα βρήκα το ιδανικό γατόδεντρο για σένα!!
Πάνω πάνω στο κατάρτι θα κάθεται η pisu που της αρέσουν τα ψηλά και είναι μικρούλα και στη βαρκούλα ο Άλφι ο καπετάνιος για να απλώνεται άνετα!! ;):up::lol:

10226_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα...Επιστροφή στην πραγματικότητα αλλά οκ...Το αντέχουμε!!Πρέπει να πω τα εξής:

Άντα έγραψες με το πετ σοπ!!!!!!!!!!Πήρα σήμερα, ο τύπος μένει Νέο Ηράκλειο οπότε όταν θέλουμε κάτι κλείνουμε και ραντεβού και μας έρχεται!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:D

Γιούλη θέλω νέα από την Σεμέλη και νέες φώτος!!!!:P

Θοδωρή, καλύτερα που δεν ήρθες μιλάμε ότι πέσαμε αμέσως για ύπνο από την κούραση και ξυπνήσμαε την ώρα που θα έφευγες..Ψιλοταλαιπωρία θα ήταν για μια μέρα!!Ελπίζω να είσαι καλά πάντως!:)Είδα και τον κούκλο σου τον Πλάτωνα!!!ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!

Βασίλη, μεγάλωσε πολύ ο μικρούλης σου ε???Σαν να γλύκανε η μουρίτσα του τώρα!!;)

Δανάη είδα και το δικό σου!!Σαν διδυμάκια με του Βασίλη είναι !!!Να τον χαίερεσαι τον κουκλάκο σου!:)

Βάσια τελέιωσε η μετακόμιση σου???:hmm:Όλα καλά???

Καλημέρα...Επιστροφή στην πραγματικότητα αλλά οκ...Το αντέχουμε!!Πρέπει να πω τα εξής:

Άντα έγραψες με το πετ σοπ!!!!!!!!!!Πήρα σήμερα, ο τύπος μένει Νέο Ηράκλειο οπότε όταν θέλουμε κάτι κλείνουμε και ραντεβού και μας έρχεται!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:D

Γιούλη θέλω νέα από την Σεμέλη και νέες φώτος!!!!:P

Θοδωρή, καλύτερα που δεν ήρθες μιλάμε ότι πέσαμε αμέσως για ύπνο από την κούραση και ξυπνήσμαε την ώρα που θα έφευγες..Ψιλοταλαιπωρία θα ήταν για μια μέρα!!Ελπίζω να είσαι καλά πάντως!:)Είδα και τον κούκλο σου τον Πλάτωνα!!!ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!

Βασίλη, μεγάλωσε πολύ ο μικρούλης σου ε???Σαν να γλύκανε η μουρίτσα του τώρα!!;)

Δανάη είδα και το δικό σου!!Σαν διδυμάκια με του Βασίλη είναι !!!Να τον χαίερεσαι τον κουκλάκο σου!:)

Βάσια τελέιωσε η μετακόμιση σου???:hmm:Όλα καλά???
Καλημέρα μικρή αδελφή!;)
Εσύ πότε μετακομίζεις??
Θα ξανακάνεις καμιά εξόρμηση? :)

Καλημέρα μικρή αδελφή!;)
Εσύ πότε μετακομίζεις??
Θα ξανακάνεις καμιά εξόρμηση? :)
Σκέφτομαι να πάω στην Άνδρο ξανά με τον φιλο μου αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να αφήσω στο φλου τα μαθήματα μου..10 μέρες έμειναν και θέλω ή μάλλον ΠΡΕΠΕΙ να ξεσκιστώ αφού δεν έχω διαβάσει τίποτα!!!:/:

Από την άλλη με λύπη μου σας λέω ότι δεν έχω κάνει φέτος ούτε ένα θαλασσινό μπάνιο.Εχθές έκανα το πρώτο μου μπάνιο στην πισίνα!!:redface:

Μετακόμιση μες στον Σεπτέμβρη..Μετά την εξεταστική (01/09)για να μην έχω πρόβλημα με το διάβασμα!!:)

Εσύ θα πας πουθένα το Σ/Κ????:hmm:

Σκέφτομαι να πάω στην Άνδρο ξανά με τον φιλο μου αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να αφήσω στο φλου τα μαθήματα μου..10 μέρες έμειναν και θέλω ή μάλλον ΠΡΕΠΕΙ να ξεσκιστώ αφού δεν έχω διαβάσει τίποτα!!!:/:

Από την άλλη με λύπη μου σας λέω ότι δεν έχω κάνει φέτος ούτε ένα θαλασσινό μπάνιο.Εχθές έκανα το πρώτο μου μπάνιο στην πισίνα!!:redface:

Μετακόμιση μες στον Σεπτέμβρη..Μετά την εξεταστική (01/09)για να μην έχω πρόβλημα με το διάβασμα!!:)

Εσύ θα πας πουθένα το Σ/Κ????:hmm:
Στο αγκίστρι που πήγατε δεν έκανες μπάνιο?? :blink:
Εμείς φέυγουμε το Σάββατο το βράδυ για τη Πάτμο και θα επιστρέψουμε στις 4 του Σεπτέμβρη!:)

Στο αγκίστρι που πήγατε δεν έκανες μπάνιο?? :blink:
Εμείς φέυγουμε το Σάββατο το βράδυ για τη Πάτμο και θα επιστρέψουμε στις 4 του Σεπτέμβρη!:)

Γυναικολογικά....Παντα σε πιάνουν ή στις διακοπές ή όταν έχεις κανονίσει εξόρμηση!!:down::down::down::down:

Αχ τέλεια θα περάσετε και θα είναι και τόσες μέρες ε????ΤΕΛΕΙΑ!!:up:

Γυναικολογικά....Παντα σε πιάνουν ή στις διακοπές ή όταν έχεις κανονίσει εξόρμηση!!:down::down::down::down:

Αχ τέλεια θα περάσετε και θα είναι και τόσες μέρες ε????ΤΕΛΕΙΑ!!:up:
Θα συνδιάσουμε και τους Λειψούς που είναι δίπλα και λατρεύουμε τα μικρά νησάκια!;)
κι εγώ το περιμένω πως και πως!:)

τώρα προσπαθούμε να δούμε που θα βολέψουμε τις στολές μας της κατάδυσης και τα ψαροντούφεκά μας γιατί θα πάρουμε τη μηχανή μας κι όχι το αυτοκίνητο... κάτι θα σκεφτεί ο καλός μου όμως... :)

Θα συνδιάσουμε και τους Λειψούς που είναι δίπλα και λατρεύουμε τα μικρά νησάκια!;)
κι εγώ το περιμένω πως και πως!:)
Αχ ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up:Γιούλη κανα νέο από την μικρή Σεμέλη???Και δεν μου λες η Καλυψώ έχει φουσκώσει καθόλου???:hmm:Σίγουρα έχει μείνει έγκυος όπως το βλέπω πάντως!!!:)

Άσχετο, τώρα μόλις είδα τον Μάπα να πηγα΄νει στο νερό και να βάζει το ποδαράκι του ακριβώς όπως όταν σκάβει!!!:blink::blink:Τα έκανε όλα λίμπα πρέπει να πω!!:mad:Μα τι κάνει αυτό το γατί ????:blink::blink::confused::confused::confused::confused::hmm::hmm:

τώρα προσπαθούμε να δούμε που θα βολέψουμε τις στολές μας της κατάδυσης και τα ψαροντούφεκά μας γιατί θα πάρουμε τη μηχανή μας κι όχι το αυτοκίνητο... κάτι θα σκεφτεί ο καλός μου όμως... :)
Ααααα έχετε σχέδια εσείς ε???Μπράβο !!!Τέλεια..Τώρα δεν ξέρω πόσο μεγάλα είναι τα ψαροντούφεκα και όλα αυτά αλλά μπορείτε για τα ρούχα να κάνετε το κόλπο του sleeping bag..:D

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτό της Σεμέλης! :)

faraya_20080816_2.jpg

faraya_20080816_1.jpg

Ααααα έχετε σχέδια εσείς ε???Μπράβο !!!Τέλεια..Τώρα δεν ξέρω πόσο μεγάλα είναι τα ψαροντούφεκα και όλα αυτά αλλά μπορείτε για τα ρούχα να κάνετε το κόλπο του sleeping bag..:D
Ναι το ξέρω! Θα δούμε...έχουμε τις 2 βαλιτσούλες της μηχανής... για τα ρούχα δεν καίγομαι... δεν θα πάρω πολλά... για μένα πιο βασικός είναι ο υποβρύχιος εξοπλισμός μας... γιατί δεν θέλω να τον αφήνω να πηγαίνει να χώνεται και μόνος του μέσα στις σπηλιές... χωρίς να τον βλέπω... είναι και σε περίεργη ηλικιά... (45;)):lol:

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτό της Σεμέλης! :)

faraya_20080816_2.jpg

faraya_20080816_1.jpg
Blue tabby είναι ??????Πολύ γλυκιά είναι!!!:up:Μοιάζει πολύ με τον Πλατωνάκο σε πιο μικρογραφία!!!;)

Blue tabby είναι ??????Πολύ γλυκιά είναι!!!:up:Μοιάζει πολύ με τον Πλατωνάκο σε πιο μικρογραφία!!!;)
Chocolate Tabby είναι:)
Σαν το πατέρα της...
Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω...

versacce_20080621_5.jpg

Ναι το ξέρω! Θα δούμε...έχουμε τις 2 βαλιτσούλες της μηχανής... για τα ρούχα δεν καίγομαι... δεν θα πάρω πολλά... για μένα πιο βασικός είναι ο υποβρύχιος εξοπλισμός μας... γιατί δεν θέλω να τον αφήνω να πηγαίνει να χώνεται και μόνος του μέσα στις σπηλιές... χωρίς να τον βλέπω... είναι και σε περίεργη ηλικιά... (45;)):lol:
Ναι οκ..σε πιστέψαμε τώρα ότι θα πας μόνο για επίνλεψη..!!!Προφάσεις ψάχνεις μου φαίνεται!!:P:P:PΈχετε και κάμερα για υποβρύχιες φωτος και βίντεο???:hmm:'Ενας γνωστός μουμου έδειχνε..Σαν παράδεισος είναι ο βυθος ρε παιδί μου..Αλλά εγώμε τις 439285239852985235823523 φοβίες μου, φοβάμαι και την θάλασσα!!!:redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Αχ ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up:Γιούλη κανα νέο από την μικρή Σεμέλη???Και δεν μου λες η Καλυψώ έχει φουσκώσει καθόλου???:hmm:Σίγουρα έχει μείνει έγκυος όπως το βλέπω πάντως!!!:)

Άσχετο, τώρα μόλις είδα τον Μάπα να πηγα΄νει στο νερό και να βάζει το ποδαράκι του ακριβώς όπως όταν σκάβει!!!:blink::blink:Τα έκανε όλα λίμπα πρέπει να πω!!:mad:Μα τι κάνει αυτό το γατί ????:blink::blink::confused::confused::confused::confused::hmm::hmm:
Δεν είναι ακόμα... θα σας πώ όταν συμβεί το ευχάριστο... ;)μη με ρωτήσεις πιο πολλά, θα κάνω επίσημες ανακοινώσεις... :)

Ναι οκ..σε πιστέψαμε τώρα ότι θα πας μόνο για επίνλεψη..!!!Προφάσεις ψάχνεις μου φαίνεται!!:P:P:PΈχετε και κάμερα για υποβρύχιες φωτος και βίντεο???:hmm:'Ενας γνωστός μουμου έδειχνε..Σαν παράδεισος είναι ο βυθος ρε παιδί μου..Αλλά εγώμε τις 439285239852985235823523 φοβίες μου, φοβάμαι και την θάλασσα!!!:redface::redface::lol::lol::lol::lol:
λατρεύω τον υποβρύχιο κόσμο όλα μου τα άγχη και οι στεναχώριες μου φεύγουν όταν βυθίζομαι μέσα του... είμαι καλή στο στόχο όταν πρόκειται για μικρά σχετικά ψάρια και χταπόδια αλλά τα μεγάλα όταν τα βλέπω τα φοβάμαι και τα αναλαμβάνει ο Μαριος...:)

οταν κάποτε δε συναντηθήκαμε με μια θαλάσσια χελώνα που ήταν τεράστια... κατ....θηκα από το φόβο μου!:(:lol:

Chocolate Tabby είναι:)
Σαν το πατέρα της...
Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω...

versacce_20080621_5.jpg
Ναι ομολγώ πως τον έχω δει καμια 35892395823 φορές αλλά οκ!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μου φαίνεται πολύ λίγο το μπουτζουρωματάκι της και για αυτό είπα μπας και είναι μπλε!!:)Πάντως προς το παρόν παραμένει ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!Μετά μπορεί να μουτζουρωθει παραπάνω!!:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back