Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:56 Η Αντα έγραψε: #22.821 22-08-08 10:56 Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.822 22-08-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.823 22-08-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους... Αυτή είναι?? view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35 Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs. . Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.824 22-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.825 22-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.822 22-08-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.823 22-08-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους... Αυτή είναι?? view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35 Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs. . Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.824 22-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.825 22-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.823 22-08-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους... Αυτή είναι?? view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35 Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs. . Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.824 22-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.825 22-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους... Αυτή είναι?? view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35 Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs. . Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.824 22-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.825 22-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.825 22-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΝΑΙ ΝΑΙ !!! αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια.... Click για ανάπτυξη... Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.826 22-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? Click για ανάπτυξη... Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες! Pets' taste ή Choose your meal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #22.827 22-08-08 11:06 ''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
''Grab a bite ??''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #22.828 22-08-08 11:09 Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #22.829 22-08-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω... Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! Click για ανάπτυξη... Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.830 22-08-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.831 22-08-08 11:11 Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #22.832 22-08-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! Click για ανάπτυξη... Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.833 22-08-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin. Click για ανάπτυξη... Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.834 22-08-08 12:13 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.835 22-08-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.836 22-08-08 12:17 Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.837 22-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali Click για ανάπτυξη... Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.838 22-08-08 12:28 Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.839 22-08-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1140 1141 1142 1143 1144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1142 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο Click για ανάπτυξη... ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.840 22-08-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. και μετά τι έγινε? Ελα πλάκα κάνω! Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... Click για ανάπτυξη... Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.