Birman-maniacs

Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! :lol: Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανονικα θα επρεπε να πας με τη γατα μαζι, να δοκιμαζει καποια δειγματα , και να άφηνες να αποφασιζει εκεινη!!!!!!! :lol: Να μπαινεις στο pet city με τη γατουλα στο λουρακι...:D
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω γιατί δεν τους τη δοκίμασα αφού δεν είχε έλθει στην Ελλάδα ακόμα... αλλά ο συνδιασμός είναι ότι πρέπει για τα δικά μας... Indoor με σχετικά λίγες θερμίδες και longhair για τη περιποίηση της γουνίτσας τους...
Αυτή είναι??

47421_1.jpg

view larger picture Recommend a Product Royal Canin Indoor Long Hair 35

Royal Canin Indoor Long Hair 35 cat food for cats with long hair, who only live indoors; promotes a brilliant glossy coat, and reduces hairballs.
.
ΝΑΙ ΝΑΙ !!!:up::up: αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια....

ΝΑΙ ΝΑΙ !!!:up::up: αν ηξερα οτι ειναι τοσο ''σπανια'' θα επαιρνα μεγαλυτερη συσκευασια....

Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω...
Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! :up:

Τι λες ανοιγουμε ενα πετ σοπ με αυτη τη ''πατεντα''??? :up::up:
Κατσε να σκεφούμε κι όνομα... Θα είναι και για σκυλιά αλλά θα τα'χουμε σε άλλο τμήμα για να μη φαγωθούν με τις γάτες!
Pets' taste
ή
Choose your meal
:hmm:

''Grab a bite ??''';)

Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! :up:

Όταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ακόμα δεν την είχαν φέρει στην Ελλάδα, ενώ ο κατάλογός μου της Royal (ο Ελληνικός) την είχε! Δεν είναι λοιπόν ότι είναι σπάνια, απλά για άλλη μια φορά είμασταν πίσω...
Θα τη τσιμπήσω κι εγώ τώρα! :up:
Θα την δοκιμασω σημερα..αν τους αρεσει, θα παω να πάρω μια μεγαλυτερη συσκευασια..:)

Στη Ρουμανια παντως υπαρχουν και πετ σοπ που πουλανε και τη ξηρα τροφη χυμα με το κιλο....ετσι μπορεις να παρεις και μικρη ποσοτητα για να δεις αν θα αρεσει στο κατοικιδιο σου ή οχι. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει καποιος με το σκυλο του και μυριζε ολες τις σακουλες, και ελεγε '' για να δουμε τι εχεις ορεξη να φας σημερα'' !!!!!!!! :up:
Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! ;)

Οι γονείς μου για τη γατούλα τους αγοράζουν μια φτηνή χύμα τροφή...

Κατσε... χύμα έχουμε κι εμείς εδώ... αλλά όχι σε γνωστές εταιρίες ...π.χ. στο pet city στο Μαρούσι στη Κηφισίας έχω δει χύμα! ;)
Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. :happy: Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin.:hmm:

Οι χυμα ξηρη τροφη δεν ειναι μιας ''no name'' μαρκας, αλλά γνωστης. :happy: Σιγουρα εχει whiskas, frieskies, pro plan ... δεν θυμαμαι αν εχει royal canin.:hmm:
Α...νομίζω εδώ έχουν μόνο no name...:hmm:

Kαλημερα!!

Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali:lol:

Εχθες δεν ειδα κανενα ονειρο οποτε δεν ειδα την Magali:lol:
Αχ... αυτή η αλήθεια θα σε φάει... πες ένα ψεματάκι μωρέ και φτιάξε μας κι εσύ... βάλε και λίγη σαλτσούλα!! ;)
Αντε θα μου λείψουν αυτά στις διακοπές...:(

Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο:lol::lol::lol:

Καλα...ειδα την Magali ετσι οπως γεννηθηκε θεογυμνη και ηθελε κοκο:lol::lol::lol:
ναι.. και μετά τι έγινε? :hmm::lol:
Ελα πλάκα κάνω! :P
Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... :(

ναι.. και μετά τι έγινε? :hmm::lol:
Ελα πλάκα κάνω! :P
Πως θα περάσεις τη μέρα σου σήμερα?? Αραλίκι?? Σε ζηλεύω... :(

Αυτες τις μερες ολο ετσι περναω την ημερα μου,αραλικι βολτες και τα συναφιν εχω βαρεθει:lol:.Μου φαινεται επρεπε να παραιτηθω απο την δουλεια μια βδομαδα αργοτερα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back